• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bence tedavi öncesindeki 1 ay boyatmamak gerek.. gerçi şimdi hamileler bile boyatıyorlar doğal boya var diyerek.
hiç bi boyanın doğallığına inanmıyorum zaten bu tarz şeylerden dolayı yumurta sayımız ve kalitemiz mahvoldu..
herşeye dikkat etmek istiyorum.. inan geçen gün aylar sonra ilk kez oje sürdüm düğüne giderken sonra pişman oldum..
tek vazgeçemediğim şey pembe allık.. artık hamile kalırsam onada asla yaklaşmam..

Benimde 2 hafta içinde tedavim başlayacak ben boyatacaktım yapmasam da olmaz ne yapacağım şimdi. Ama o kadar sanatçı var nasıl boyanıyorlar takır takır da doğuruyorlar bir şeycik olmaz, sadece hamile kalırsak dikkat ederiz

Arkadaşlar selam;

Çarşamba günü histeroskopi olucam ilk kez. İnş son da olur da :) Heyecanlıyım... Anestezi ile olacak dedi doktorum... Bazı yerlerde okumuştum anestesisiz de yapılabiliyormuş, korkmuştum :) Benim geçen ilk tüp bebek denememde transferim bile çok acılı geçmişti..
Zaten biraz da bunun için bakacaklar ne var ne yok diye.. İnş herşey yolundadır ve bi çizik atıp çıkar doktorum :) Sonrasında da donmuş 1 embriyomuz var onu alıcam inş.. :) Histereskopiden sonra hamiş kalanları çok duymuştum. İnş benim de öyle olur.
Heyecanımı paylaşmak istedim. Sevgiler...

canımm inşallah histereskopin sorunsuz geçer ve sonucunde tertemiz çıkar..
bende bu tedavi olumsuz olursa ilk iş histereskopi yaptıracağım..
şimdiden çok geçmiş olsun..

Benimde 2 hafta içinde tedavim başlayacak ben boyatacaktım yapmasam da olmaz ne yapacağım şimdi. Ama o kadar sanatçı var nasıl boyanıyorlar takır takır da doğuruyorlar bir şeycik olmaz, sadece hamile kalırsak dikkat ederiz

canım neden boyatmazsan olmaz.. zaten diplerin çıkık olması moda:))
düğündeki son resmimi gördün kötü gözükmüyordu dimi ve saçımıda kendim yapmıştım..
sende çok güzelsin boşver boyatma.. çünkü olumsuz birşey olursa kendini suçlarsın.
canım biz normal gebe kalanlarla kendimizi kıyaslayamayız.. arkadaşım 5 aylık hamile ilk aydan bu yana günde yarım paket sigara içiyor.. bunu biz yapsak hemen düşük yaşardık..

canım neden boyatmazsan olmaz.. zaten diplerin çıkık olması moda:))
düğündeki son resmimi gördün kötü gözükmüyordu dimi ve saçımıda kendim yapmıştım..
sende çok güzelsin boşver boyatma.. çünkü olumsuz birşey olursa kendini suçlarsın.
canım biz normal gebe kalanlarla kendimizi kıyaslayamayız.. arkadaşım 5 aylık hamile ilk aydan bu yana günde yarım paket sigara içiyor.. bunu biz yapsak hemen düşük yaşardık..

Hadi yaa yapmayacak mıyım şimdi yaa:43::43::43::43:

Hadi yaa yapmayacak mıyım şimdi yaa:43::43::43::43:

kızlar çok güldüm yaa bu nicke eşimin emaili üzerinden üye olmuştum ama onun haberi bile yoktu..
şimdi beni aradı diyorki senin kadınlar kulübün bana devamlı mail atıyor beni nereden bulmuşlar hemen sildir işimi yapamıyorum:))
buradaki yazışmalar özel mesaj var diye onu düşüyormuş farkında değilim..

boyayıı unutt ciciş aylarca kür yapıp üstüne boya yapacak değilsin :))

canımm inşallah histereskopin sorunsuz geçer ve sonucunde tertemiz çıkar..
bende bu tedavi olumsuz olursa ilk iş histereskopi yaptıracağım..
şimdiden çok geçmiş olsun..

Çok teşekkür ederim canım. Allahım hepimizin yardımcısı olsun..

Bende iki taraflı çikola kisti vardı onlar temizlendi.histereskopiyide tedbir amaçlı yaptılar birde polip çıkardılar.şubatta doğal denedik olmadı martta tüp bebek yaptı olmadı.mayısta 2. tüp bebeğe geçicez bakalım bu sefer olur İNŞ.Kısmet bekliyorum bende napalım Rabbim böyle uygun gördü.Bundan sonra denemeye cesaretim olurmu onuda bilmiyorum.

İnş bebişini alırsın kucağına canım biran önce.. Bizim de işte mayıs sonu gibi transferim olacak.. Umarım olumlu olur sonucumuz. Olmazsa da biz evlat edinmeye karar verdik.. Yani bebeğimiz bi şekilde gelecek bize inş.. Evlat edinenler topiğini okuyorum günlerdir, çok heyecanlıyım... :):):)

Merhaba arkadaşlar belki alakasız olacak ama benim için rüyamı yorumlarmısınız.

Cumartesi gecesi görümcelerimi gördüm rüyamda ikiside hamileymiş,bitanesi daha çok yeni 1 aylıkmış,ben hamile olmadığım için çok üzülüyorum ve diyorumki belki düşer.Ne demektir acaba ?

canım kendimden örnek verirsem rüyada hamile bayan görünce kimi hamile görsem o kişi bir sıkıntı yaşıyor..
görümcelerinin ikisininde bi sıkıntısı sorunu var canım..
sense onlara göre daha ferah daha huzurlusun ama bunun farkında değilsin..

Son düzenleme:
İnş bebişini alırsın kucağına canım biran önce.. Bizim de işte mayıs sonu gibi transferim olacak.. Umarım olumlu olur sonucumuz. Olmazsa da biz evlat edinmeye karar verdik.. Yani bebeğimiz bi şekilde gelecek bize inş.. Evlat edinenler topiğini okuyorum günlerdir, çok heyecanlıyım... :):):)

canım kaç yaşındasın.. daha önce kaç kez denedinde evlat edinmeye karar verdin..
çokmu soru sordum:)

Bende iki taraflı çikola kisti vardı onlar temizlendi.histereskopiyide tedbir amaçlı yaptılar birde polip çıkardılar.şubatta doğal denedik olmadı martta tüp bebek yaptı olmadı.mayısta 2. tüp bebeğe geçicez bakalım bu sefer olur İNŞ.Kısmet bekliyorum bende napalım Rabbim böyle uygun gördü.Bundan sonra denemeye cesaretim olurmu onuda bilmiyorum.

Canım moralini yüksek tut benimde çikolata kistlerim var sağdaki 6cm solda 4 cm ogrendigimden beri doktor doktor geziyorum doktorların çoğu ameliyat dedi ameliyat olursan yumurtalık ve rahim alınır diyen bile oldu o ruh halini düşün artık bizde apar topar tüp bebeğe başvurduk doktorum ameliyat olman gerekli ama hiç çocuğun yok rezervler zarar görür diye önermedi 2 ay yalancı menepoz hiç adet görmeden tüp denedik 2 tane kaliteli embiryo konulmasına rağmen olmadı maalesef ben kist yüzünden tutmadığını düşünmüştüm yeni tedavi için görüşmeye gittiğimde doktordan ameliyat olmalısın demesini bekliyordum yeni tedavi olumsuz olursa bile ameliyat değil genetik test yapmamız gerekir diye konuştu kalan dondurulmuş embiryolari 25 martta transfer oldu 6 nisanda kan değeri çok yüksek gelmişti bugünde ikiz olduğunu ve kalp atışlarını öğrendim bende yaptırdım histereskopi rahim normal çıkmıştı sakin cesaretini yitirme denemekten vazgeçme darısı sana ve topikteki tüm arkadaşlara

Arkadaşlar herkese merhaba yeni hafta hepimize kalbımızın tüm güzel dileklerını getirsin inşallah

Bnm sorum olucak tüp bebişle gebiş kalmıştım fakat hcg yükselmedi ve düşük başladı
Yaklaşık 35 gün doldu ben hala adet olmadım
Düşükten sonra ne Zaman adet oldunuz acaba
Bu durum normalmı yoksa dr görünmelimiyim
Çok stresliyim inanın adet olmak ne buyuk nimetmiş:(

kızlar çok güldüm yaa bu nicke eşimin emaili üzerinden üye olmuştum ama onun haberi bile yoktu..
şimdi beni aradı diyorki senin kadınlar kulübün bana devamlı mail atıyor beni nereden bulmuşlar hemen sildir işimi yapamıyorum:))

Hay Allah tamam öyle olsun

E daha önce gelmiyordu da şimdi neden geliyor mailler çünkü email aynı email.

canım kaç yaşındasın.. daha önce kaç kez denedinde evlat edinmeye karar verdin..
çokmu soru sordum:)

Ben 34 eşimse 37 yaşında.. 7 aylık evliyiz :) 1 kez denedik olmadı. Şuan ikinci denemedeyiz.. Eşimde sperm sayısı, hareketliliği ve morfoloji kötü...
Bu kararı vermek için 8-10 kez denemek gerekmiyor bence canım... Anne baba sıcaklığı bekleyen binlerce yavru var, ve yavrusuna kavuşmak isteyen binlerce de anne bana... O kuzulardan birine anne olmayı çok istiyorum..
Tabii herkesin fikri farklı olabilir saygı duyarım...

E daha önce gelmiyordu da şimdi neden geliyor mailler çünkü email aynı email.

canım daha önceki nick benim mailim:) bu eşimin mailine endeksli her maile bir nick oluyor:)
bende seceneklerde hep mail düşünü işaretlemişim farkında olmadan şimdi kaldırdım..

Ben 34 eşimse 37 yaşında.. 7 aylık evliyiz :) 1 kez denedik olmadı. Şuan ikinci denemedeyiz.. Eşimde sperm sayısı, hareketliliği ve morfoloji kötü...
Bu kararı vermek için 8-10 kez denemek gerekmiyor bence canım... Anne baba sıcaklığı bekleyen binlerce yavru var, ve yavrusuna kavuşmak isteyen binlerce de anne bana... O kuzulardan birine anne olmayı çok istiyorum..
Tabii herkesin fikri farklı olabilir saygı duyarım...

canımm Allahım gönlünden geçeni versin..
bir arkadaşım tüp denemeleri olumsuz olunca evlat edinmişti daha sonra 1 yıl içinde normal yollada bebeği oldu.. çift taraflı mutluluğu yaşadı..
inşallah senin içinde herşeyin en güzeli olur cnm.. :)

canımm Allahım gönlünden geçeni versin..
bir arkadaşım tüp denemeleri olumsuz olunca evlat edinmişti daha sonra 1 yıl içinde normal yollada bebeği oldu.. çift taraflı mutluluğu yaşadı..
inşallah senin içinde herşeyin en güzeli olur cnm.. :)

Evet çok duydum bu şekilde :) Kısmet bakalım... Hepimiz için en güzeli olsun.. Bebişlerimiz gelsin, yedirelim içirelim, gezdirelim sevelim , o bakıp durduğumuz kıyafetlerden alalım giydirelim :) Ayyy düşünmesi bile güzell....

Merhaba arkadaşlar,

Bol haberli bebişli günler, haftalar, aylar bizim olsun inşallah :49:

Beni sorarsanız histeroskopi için gün aldım sonunda ayın sonu yapılacak Allah ın izniyle.

Yine ay sonu genetik pıhtılaşma sonuçlarımı alacağım.

Ekime kadar dinlenme sürecindeyim belki histeroskopiden sonra kendiliğinden gelir bebişim :16:

Umudum rahimde ufak bir problem olup çözülmesi ve bebişlerimin tutunmamasının sebebinin olması gerçi sebep bahane Rabbim vereceği

zamanı bilir hepimizin hakkında hayırlısı :nazar:

canım daha önceki nick benim mailim:) bu eşimin mailine endeksli her maile bir nick oluyor:)
bende seceneklerde hep mail düşünü işaretlemişim farkında olmadan şimdi kaldırdım..

Hıımm tamam şimdi anladım

Back