• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar doktorum mail attı

1. Puregon 300 IU altı kutu

2. Merional 150. Sekiz kutu

3. Orgalutran 0.25 5 li bir kutu

4. Pregnyl 5000. Iki kutu

Bunları internetten araştırdım toplam 3.400 tutuyor sizin ilaçlarınız da bu kadar tuttu mu yawww:53::53::53::53:

selam canım bende bugün telefonla görüştüm dr la
histeroskopide polipim alınmıştı ya çok şükür patoloji sonucum temiz çıkmış
bende sen gibi ilaç isimlerini sordum kaç kutu olcagını sölemedi ama kullanılacak ilaçları söledi
1 kutu fiyatlarını eczaneden öğrendim sonuç aşağıda

Gonal F 225tl
Menagon 110tl
Cetrotide 50tl
Ovitrelle 60tl

kızlarhangisinden kaç kutu gidiyor bilmiyorum ama nasıl fiyatlar sizce ?

Kızlar ilaç için rapor çıkıyor diye yazmışsınız bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen.?ben SGK ile anlaşması olan bir hastanede yaptırıcam yani tamamen özel hastane değil...tüp raporum yok...bari ilaçları indirilmiş alayım diyorum...

Merhaba arkadaşlar,

Bol haberli bebişli günler, haftalar, aylar bizim olsun inşallah :49:

Beni sorarsanız histeroskopi için gün aldım sonunda ayın sonu yapılacak Allah ın izniyle.

Yine ay sonu genetik pıhtılaşma sonuçlarımı alacağım.

Ekime kadar dinlenme sürecindeyim belki histeroskopiden sonra kendiliğinden gelir bebişim :16:

Umudum rahimde ufak bir problem olup çözülmesi ve bebişlerimin tutunmamasının sebebinin olması gerçi sebep bahane Rabbim vereceği

zamanı bilir hepimizin hakkında hayırlısı :nazar:
Canım genetik testlerini nerede yaptırdın?kaç ayda sonuç çıktı? Genetik için kan veriyorsun ya kan pıhtılaşmasınada o kanla mı bakıyorlar?yoksa kan pıhtılaşmasınada testi ayrı bir test mi?

kızlar,yarın 09.30 da transferim var.25 yumurta toplanmıştı benden ve ohss riskine karşı su içmek yasak sadece powerade içebiliyorum o da en fazla 2 şişe.neyse,transfere girerken su içilmesi gerekiyor ya normalde,ben içmeyecekmişim mesanemi dolduracaklarmış:53::53::53:ölüyorum korkudan.heyecanımı bile aldı götürdü benden.o nasıl bişey acaba?aradım taradım yok,bilgisi olan var mı?off ne zormuş bu işler:43::43::43:

kızlar,yarın 09.30 da transferim var.25 yumurta toplanmıştı benden ve ohss riskine karşı su içmek yasak sadece powerade içebiliyorum o da en fazla 2 şişe.neyse,transfere girerken su içilmesi gerekiyor ya normalde,ben içmeyecekmişim mesanemi dolduracaklarmış:53::53::53:ölüyorum korkudan.heyecanımı bile aldı götürdü benden.o nasıl bişey acaba?aradım taradım yok,bilgisi olan var mı?off ne zormuş bu işler:43::43::43:

sonda ile veriyorlardır heralde...kolay geçer inşallah cnm sonuca odaklan bebişleri düşün.çokda korkuyorsan anestezi al ama önceden dr.la görüşmen lazım tabiki

sonda ile veriyorlardır heralde...kolay geçer inşallah cnm sonuca odaklan bebişleri düşün.çokda korkuyorsan anestezi al ama önceden dr.la görüşmen lazım tabiki

hay Allah'ım yaaaa...artık doktora ulaşamam ki,sonda çok mu acıtıyor acaba,ayy vazgeçmek üzereyim:9::9::9:

Canım yazdıklarını okuyunca içim cızz etti Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin İNŞ darısı başımıza.bende ilki kistten dolayı tutmadı diye düşündüm,kistler temizlendi ama hala Endometrioziz hastasyım.Bizde ilkinde bir embriyo konuldu.İkincisinde 2 tane konulacak umarım bende senin gibi ikiz anne adayı olabilirim.Bana umut olduğun için çok saol canım. :)

Amin canım İnşAllah Rabbim çektiğimiz sıkıntıları bebekle mukafatlandirir :emir_bebek:kistleri hiç kafana takma ameliyatla kistlerden kurtulmuşsun hamile kaldığında tamamen kurtulursun :)

benim 5 aşılama ve beş tüp bebek negatifim var şuanda ankalife merkezine gidiyorum araştırmaya aldılar sonuçlar bir kaç güne çıkar duruma göre tüp bekek yada sorun neyse onun tedavisini göreceiz kanda pıhtılaşmam var

canım benım zor süreçlerden geçmişsin..inşallah bundan sonra allah yüzünü güldürür cnm hiç tedavısız bebegın gelir cnm :16: hayırlısı ıle snuclarını alır yolun devam edersın ınsallah cnm..

tabikide iyi bi yer olması çok önemli
ama şuda çok önemli sadece cok iyi bir yer oluşu yetmiyor
içine sinecek tedavi gördüğün yer
seni tatmin etmeside çok önemli
mesela bu denemem Allah korusun negatiflikle sonuçlanırsa ben yine giderim oraya anlıyomusun
çünkü memnun kaldım muameleden ilgiden...
yani tercihini yaparken bu iki hususu birlikte değerlendir
hem iyi bir yer olsun
hemde içine sinen bi yer olsun

aynen öyle cnm içine sinmesi ve doktoruna güvenmen gerekiyor..

Canım sakın o dr a gitme ben gittiğimde çikolata kistim vardı ve tüplerim sırtıma yapışmıştı bunları aret kamardan sonra gittiğim prof.dan öğrendim o halde bana aşılama yaptı ve haliyle tutmadı.Sadece adı var haberin olsun.

sağol cnm bılgılendırmen ıcın her merkezde ıyı ve kötü olaylar yaşanıyor..hakkımda neresı hayırlısıysa rabbım bana oranın kapısını açar inşallah :16:

cnm bende Aret Kamarın hastasıyım..
için rahat olsun Aret bey ve embriyolog grubu en iyi yerler arasında..
kaç hastaneden ve kaç doktordan geçtim bu güne kadar gittiğim en iyi yer diyebilirim..
yumurta toplamada heryerde uyutuluyorsun zaten korkmana gerek yok ve transferde psikolog da girip elinden tutuyor..

merhaba cnm çok saol bılgı verdıgın için..açıkçası kararsızım bende pek karar veremiyorum..benı kararsızlığa ıten neden ılk muayene olmaya gıttıgımde ilgiliydi ama hızlı hızlı muaeyene ettı ve bır suru test verdı sonra hemen dıger hastaya gıttı..sonra tekrar gıttım ve sonuçlarıma bakıp yıne dıger hastanın yanına gıttı cok yoğun bı doktor ve pek açıklama yapmıyor sen bısey sormadıktan sonra..o yüzden benımde çok fazla içime sindiği söylenemez..bence hastalarına gereklı ılgıyı gösteremiyor cunkı cok yoğun..o yüzden kararsızım..medipol hastahanesınde mustafa acet dıye bi doktorun methını duydum hastalanınca bıde ona gidicem..250 tl muayene ücreti verip devlet hastahanesı gıbı muamele edılmesi hiç hoşuma gitmedi..belkide bana öyle denk geldi bilemiyorum ama ıkı gıdısımde de o şekildeydi..

hay Allah'ım yaaaa...artık doktora ulaşamam ki,sonda çok mu acıtıyor acaba,ayy vazgeçmek üzereyim:9::9::9:

yok cnm alttan muayene oluyorsan ve usg ile baıkılınca sıkıntı çıkmıyorsa onlardan çok daha basit.vazgeçme bak işlemleri düşünme çokda araştırma yapma bence olumsuz etkilenme

Salavat 1 hafta daha devam edecek, listeye bakın sayısı eksik olanlar varsa veya yeni okuyanlar varsa bildirirlerse düzelteceğim
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]
Sayı
[/TD]
[TD]
İsim:16:
[/TD]
[TD="align: center"]Okuma Sayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]phala[/TD]
[TD]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]eagl3[/TD]
[TD]830[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]blgk[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]mybaby24[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD]aycicegi10[/TD]
[TD]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD]melindam3535[/TD]
[TD]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD]folik[/TD]
[TD]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD]nfy_9185[/TD]
[TD]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD]benimhalaumudumvar17[/TD]
[TD]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD]mbayors[/TD]
[TD]1.500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD]mybaby38[/TD]
[TD]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD]elam88[/TD]
[TD]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD]sevva7[/TD]
[TD]800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD]Queen_21[/TD]
[TD]1.250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15[/TD]
[TD]yoncaa[/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]16[/TD]
[TD]cemren8279[/TD]
[TD]25.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD]37.080[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tatlım adımı yanlış yazmışsın:54:
Arkadaşlar doktorum mail attı

1. Puregon 300 IU altı kutu

2. Merional 150. Sekiz kutu

3. Orgalutran 0.25 5 li bir kutu

4. Pregnyl 5000. Iki kutu

Bunları internetten araştırdım toplam 3.400 tutuyor sizin ilaçlarınız da bu kadar tuttu mu yawww:53::53::53::53:
cnm bana da pahalı geldi benim raporum çıkınca herhalde bende yarısını öderim:26:bence sende rapor .ıkarma ihtimalin varsa cıkar güzelim:26:
Maalesefki dün aşılamamın sonucunu aldım yine NEGATİF. Artık yoruldumyaa 2tüp bebek 2 aşılama nereye kadar devam edecek bu.bende artık anne olmak istiyorumyaa.önümüzdeki ay son bir tüp bebek denemesine karar verdik eşimle,istanbulda halit erden fıratı düşünüyoruz bilgisi olan varmı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu sefer umarım bebeğin sana tutunur...

Kizlar inanamiyorum.su an heyecandan olcem galibaaaaaa..
maşallahh cnm gözünaydın bebişler anneleriyle bundan sonra inşllhhhhhhhhhhhhhhhhhh:49::49:
benimde 1 mayıs test günüm.
evde elim sürekli karnımda, sıkı tutun tamam mı annecim düşme sakın diyorum :16:
1 mayısta güzel günler başlasınnnnnn:16:
Kızlar çok hastayım.Dün biraz da kanamam oldu. Bize dua edin kuzucuklarım...
rabbim kuzucularını korusun inşlhhh:26:
Cnm sen kaçırmadın ben yazmadım ki :50:
Bu cumartesi transferim oldu 30 nisanı bekliyorım fıstık
sen ne durumdasın başladınmı tedaviye:26:
tatlımmm transfer olmuşsunn hayırlı olsun inşlhh 12 gün sonra hamiş haberini verirsin:49::49:
arkadaşlar benim 10.günüm tüp bebek transferimin kan testi yaptırsam çıkarmı aslında yarın ama birazdan iğne vurdurmaya gitcem gitmişken yaptırsam olurmu çıkarmı
cnm bence bugün yaptır sonuç çıkar güzel haberler al i,nşlhhh:49:
cnm benim de bilgim ok ama inşlh korktuğun gibi bi durum olmaz rahat olmaya çalış ...:26:

yok cnm alttan muayene oluyorsan ve usg ile baıkılınca sıkıntı çıkmıyorsa onlardan çok daha basit.vazgeçme bak işlemleri düşünme çokda araştırma yapma bence olumsuz etkilenme

yok normal muayene oluorum onlar da sorun yok.canlı canlı hsg bile çektirdim problem yokta,daha önce bilmediğim bir durum olduğu için korktum açıkçası.bakalım doktora ulaşabilirsem arayıp detaylı bilgi alacağım.

canım benım zor süreçlerden geçmişsin..inşallah bundan sonra allah yüzünü güldürür cnm hiç tedavısız bebegın gelir cnm :16: hayırlısı ıle snuclarını alır yolun devam edersın ınsallah cnm..

aynen öyle cnm içine sinmesi ve doktoruna güvenmen gerekiyor..

sağol cnm bılgılendırmen ıcın her merkezde ıyı ve kötü olaylar yaşanıyor..hakkımda neresı hayırlısıysa rabbım bana oranın kapısını açar inşallah :16:

merhaba cnm çok saol bılgı verdıgın için..açıkçası kararsızım bende pek karar veremiyorum..benı kararsızlığa ıten neden ılk muayene olmaya gıttıgımde ilgiliydi ama hızlı hızlı muaeyene ettı ve bır suru test verdı sonra hemen dıger hastaya gıttı..sonra tekrar gıttım ve sonuçlarıma bakıp yıne dıger hastanın yanına gıttı cok yoğun bı doktor ve pek açıklama yapmıyor sen bısey sormadıktan sonra..o yüzden benımde çok fazla içime sindiği söylenemez..bence hastalarına gereklı ılgıyı gösteremiyor cunkı cok yoğun..o yüzden kararsızım..medipol hastahanesınde mustafa acet dıye bi doktorun methını duydum hastalanınca bıde ona gidicem..250 tl muayene ücreti verip devlet hastahanesı gıbı muamele edılmesi hiç hoşuma gitmedi..belkide bana öyle denk geldi bilemiyorum ama ıkı gıdısımde de o şekildeydi..

cnm yogunluk konusunda haklisin bu konuda bende tum doktorlarimda hep sikinti yasadim.. nereye gitsek ayni..bukadar masrafli ve maddi manevi yipratici bi surecten geciyoruz icine sinmeyen bir yere gitmemek gerek.. insallah dogru doktor dogru tedaviyle bebisini kucagina alirsin.. hakkimizda hayirlisi canim..

cnm bana da pahalı geldi benim raporum çıkınca herhalde bende yarısını öderim:26:bence sende rapor .ıkarma ihtimalin varsa cıkar güzelim:26:

maşallahh cnm gözünaydın bebişler anneleriyle bundan sonra inşllhhhhhhhhhhhhhhhhhh:49::49:

tatlımmm transfer olmuşsunn hayırlı olsun inşlhh 12 gün sonra hamiş haberini verirsin:49::49:

cnm benim de bilgim ok ama inşlh korktuğun gibi bi durum olmaz rahat olmaya çalış ...:26:

kendi kadın doğum doktorumu aradım şimdi anestezi istesem mi diye.hiç korkma acı veren birşey değil dedi.takılan spektlum bile daha çok acı veriyor dedi.böylelikle içim rahatladı,teşekkür ederim canım her mesajıma cevap veriyorsun:16::16::16:

kendi kadın doğum doktorumu aradım şimdi anestezi istesem mi diye.hiç korkma acı veren birşey değil dedi.takılan spektlum bile daha çok acı veriyor dedi.böylelikle içim rahatladı,teşekkür ederim canım her mesajıma cevap veriyorsun:16::16::16:
eh içi,n rahatlamıştır hiç değilse çünki bilmeden bazı şeylere başlamak korkutuyor beni bile
ne demek cnm ben burda ki arkadaşlar kadar bilgili değilim ama cvp verip gönlünü rahatlatmak bile iyi gelir sana:16::16:

insallah canim benim ilk demeden olan kizim ben de gergun senin gibi idrar testi yaptim yok kanda pozitif cikti o gun tekrar idrar test yaptim evde vardi fazla almistim;) ginede cikmadi kimi hamilelik idrarda 1 at sonradan belli oluyormus inanki benim suan 6 gunum transfer haric kendimi bende tutamiyorum test yapmak icin ;))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ikinciye hamile olcan dimi simdi insallah

eh içi,n rahatlamıştır hiç değilse çünki bilmeden bazı şeylere başlamak korkutuyor beni bile
ne demek cnm ben burda ki arkadaşlar kadar bilgili değilim ama cvp verip gönlünü rahatlatmak bile iyi gelir sana:16::16:

hemde nasıl:34::34::34:
ayy bilmiyorum ya nasıl birşey olduğunu aklıma neler geldi tahmin bile edemezsin:9::9::9:neyse ki rahatladım.
sen hangi aşamadasın tatlım?

Insallah bi saat sonra sonuc alcam ama kani verdikten sonra tutamiyorum kendimi ağlamaya basladim birden hem pozitiftir diye dua ediyorum bi yandan agliyorum durduramiyorum

cnm yogunluk konusunda haklisin bu konuda bende tum doktorlarimda hep sikinti yasadim.. nereye gitsek ayni..bukadar masrafli ve maddi manevi yipratici bi surecten geciyoruz icine sinmeyen bir yere gitmemek gerek.. insallah dogru doktor dogru tedaviyle bebisini kucagina alirsin.. hakkimizda hayirlisi canim..

ewt cnm yoksa doktordn yana bi sıkıntım yok çok iyi ve bılgılı bı doktor aret bey ama ılgı az..ben zaten zorlu süreçteyim doktorumun benı rahatlatması ılgılenmesı gerekır dıye düşünüyorum..yoğunluktan dolayı hastalarıyla yeterince ılgılenemıyor..neysee ben bıde medpoldekı doktora gıdıcem bakıyım onun yaklaşımları nasıl..
senın sorunun neydı cnm nezamann bellı olucak sonuç..

Back