2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Bilmiyorum ya çok zor işler çok zor, inan ilacı, milacı değil değil acıtan etrafın daha çok can yatıyor. Biz doğal yolla bebek sahibi olamıcağımızı öğrendik tüpe başlıcaz bismillah kayınvalidem olmazsa evlatlık alırsınız dedi. Pes yani dur daha başındayız bekleyelim görelim neler olacak evlatlığın sırası mı yani daha

Herkese hayırlı pazarlar, bir sorum olacaktı sizlere. Dün transferimin 5. günüydü. Öğlen vakti açık kırmızı bir leke gördüm, devam etmedi çok şükür. çok korktum hemen doktorumu aradım, yerleşme kanamasıdır, korkma dedi ama artarsa hemen gel düşük önleyici iğne yapalım dedi. 5. gün yerleşme kanaması için erken değil mi? Bilenler cevap verebilirler mi? Hala biraz tedirginim :18:

Canım normalde adetin 21. Günü başladım lucrin kullanmaya tüp bebekte uzun protokolde genelde lucrin kullanılıyor zaten.transferden sonra yapılması gerekenleri anlatırken özellikle elinde ilaç kaldımı diye sordular.tek bana değil diğer kadınlarada söylediler.aklım karışık ama Dr güvenmek zorundayım

O yine iyiymis benim ki ameliyattan ciktim tüpelrim alinmis zaten kafam bi milyon . Bana tuttu dediki senin simdi cocugunda olmaz.. e ben bunj bekarligimdan beri biliyorum esimede evlenirkwn söyledim ... Ama bi baskasindan böyle bisi duymak darbe gib i tabi daha sonradan inkar etti ben öyle bisi demedim diye.

Kızlar iyi pazarlar.gerçi ben be2 de işbaşı yapıcam saat 10 a kadar..yarın opum var kızlar herşey yolunda gider inşallah.opu öncesi akıntınız oldu mu yapışkan kıvamda.

Kızlar iyi pazarlar.gerçi ben be2 de işbaşı yapıcam saat 10 a kadar..yarın opum var kızlar herşey yolunda gider inşallah.opu öncesi akıntınız oldu mu yapışkan kıvamda.

Canım o yumurtalarının yeteri olgunluğa ulaştığını gösteriyo. Çok güzel geçsin bol yumurtalı olsun

🌸🌸🌸

aminnnnnnnnnn cnm inşallah en kısa zamanda başınız rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın

Canım o yumurtalarının yeteri olgunluğa ulaştığını gösteriyo. Çok güzel geçsin bol yumurtalı olsun

🌸🌸🌸

Gerçekten mi ay heyecanlıyım var ya en son perşembe kontrole gittim ikinci yumurtam da oluşmuş 12 mm dedi doktor perşembeden pazartesiye yani opuya kadar büymüştür o da demi canım.

Evet evet. Asıl heyecan transferde :) umarım güzel sonuçlar alırsın..

🌸🌸🌸

Dualarınızı eksik etmeyin canlarım.rezerv azlığı dendi bana allah yardımcım olsun rabbime sığındım.21 i opu transfer ne zaman olur acaba.

:)) herkez kaderinde yazilani yasiyor demekki cnm.. bizde insallah bundan sonrasi cocuk konusunda iyi yazilmistir demekten baska caremiz yok..

haklısın canım.. benim çevremde çocuk dolu. aynı ay evlendiğim arkadaşımın çocuğu 5 yaşına bastı..
benim hayatımda herşey zor ve geç oldu nedense ama sonu hep çok iyi geldi.
inşallah bu konudada hepimizin sonu çok iyi gelir..
çok öptümm

canımm yerleşme kanaması genelde 5. gün oluyor..
dahi bakalım inşallah güzel haberlerin gelecek.

Gerçekten mi ay heyecanlıyım var ya en son perşembe kontrole gittim ikinci yumurtam da oluşmuş 12 mm dedi doktor perşembeden pazartesiye yani opuya kadar büymüştür o da demi canım.

Arkadasm en taze tup bebek yaptrn arkadasm sensin ve senin araclgnla diger arkdslarmda soruyrm doktrma 2gun once gtti tup bebge karar verdk esimde azosprmdn dolayi ultrsnla alttn bakti adetmn 3. Gununde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…