Birde böyle kucagina hangi cocugu alirsan al laf sokarmis gibi allahta sana bunun gibi bi tane versin diyorlar ya kucagima cocuk alasim gelmiyor. Belki kötü niyrtle söylemiyorlar ama benim zoruma gidyor içlerinden etseler duayi olmaz mi acaba.
Canım sen tekrar bi doktorunla konuş istersen belki bişeyler yanlış oldu. Tekrar durumunu anlat ve bu ilacı kullanmam gerekli mi diye bi sor. Yukarıdaki acıklamayıda okuyunca mantıklı geldi lucrinin kanser tedavisinde kullanıldığını bende okumuştum. Bu arada transferinde hayırlı olsun.
O yine iyiymis benim ki ameliyattan ciktim tüpelrim alinmis zaten kafam bi milyon . Bana tuttu dediki senin simdi cocugunda olmaz.. e ben bunj bekarligimdan beri biliyorum esimede evlenirkwn söyledim ... Ama bi baskasindan böyle bisi duymak darbe gib i tabi daha sonradan inkar etti ben öyle bisi demedim diye.Bilmiyorum ya çok zor işler çok zor, inan ilacı, milacı değil değil acıtan etrafın daha çok can yatıyor. Biz doğal yolla bebek sahibi olamıcağımızı öğrendik tüpe başlıcaz bismillah kayınvalidem olmazsa evlatlık alırsınız dedi. Pes yani dur daha başındayız bekleyelim görelim neler olacak evlatlığın sırası mı yani daha
cnmm ben adana başkentte dondurulmuşlarla denedim.3.denemede tuttu şükür darısı başına inş korkma:)Ayhh cok sevindm arkadasm darisi basmza bende tup bebek yaptrcam sen nerse yaptrdn cok korkyrm tutm
amsndan :18::84::84::84:
hadi yaaa çok erken ama maşallah çıkmış çok sevindim bende mi yapsam 5. gün acabaaa :26::26:
Kızlar iyi pazarlar.gerçi ben be2 de işbaşı yapıcam saat 10 a kadar..yarın opum var kızlar herşey yolunda gider inşallah.opu öncesi akıntınız oldu mu yapışkan kıvamda.
hayırlı olsun canım rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah
değerin kat kat artsın
darısı bizlerin başına
bende ikiz istiyorum olursanazar boncukuda koyim bebiklerime
inşallah canım sen konuş tabi doktorunla ben çok duydum 2 tane koyduran
bende olursa 2 emriyo transfer etmesini söyleyeceğim
Canım o yumurtalarının yeteri olgunluğa ulaştığını gösteriyo. Çok güzel geçsin bol yumurtalı olsun
🌸🌸🌸
Gerçekten mi ay heyecanlıyım var ya en son perşembe kontrole gittim ikinci yumurtam da oluşmuş 12 mm dedi doktor perşembeden pazartesiye yani opuya kadar büymüştür o da demi canım.
Evet evet. Asıl heyecan transferde :) umarım güzel sonuçlar alırsın..
🌸🌸🌸
Senin ki ne ki! Benim arkadaşlarımın boyunca çocukları var, hadi benimde oldu ne zaman büyüyecek ve ben kaç yaşında olacağım Allah bilir. Bu gün bana kayın valide kayın peder, eşimin kardeşi ve eltim geldi. Çocukarı var ufaklık birde nasıl tatlı, eltimi sevmesemde bıkana kadar sevdim çocuğu. Aslında bende biraz şişmedim değil evliliklerinin ilk ayında hamile kaldı üstelik,kıskandım epey bende çoook istedim
ah cnm o psikoloji hiç gitmiyor bizden kız benim abim kızkardeşim benden seneler sonra evlendi abimin 1 kızı kardeşim 2 oğlu oldu düşünhep sevip sarıyorum yeğenlerimi hep içim yanıyor onlara baktıkça ya görümcemin kızı ben evlenirken cocuktu erken evlendi şimdi 1 yaşında oğlu var ya
hemde nasıl ama ya sabır diyoruz
inşlh bu sefer bebeğin seninle olucak hep güzel düşün...
yaşına takılma bende 32 olucam yılalr su gibi akıyor ama rabbim bize inşlh evlatlarımızla geçireceğimiz bir ömür nasip etsin
Herkese hayırlı pazarlar, bir sorum olacaktı sizlere. Dün transferimin 5. günüydü. Öğlen vakti açık kırmızı bir leke gördüm, devam etmedi çok şükür. çok korktum hemen doktorumu aradım, yerleşme kanamasıdır, korkma dedi ama artarsa hemen gel düşük önleyici iğne yapalım dedi. 5. gün yerleşme kanaması için erken değil mi? Bilenler cevap verebilirler mi? Hala biraz tedirginim :18:
cnmm ben adana başkentte dondurulmuşlarla denedim.3.denemede tuttu şükür darısı başına inş korkma:)
Gerçekten mi ay heyecanlıyım var ya en son perşembe kontrole gittim ikinci yumurtam da oluşmuş 12 mm dedi doktor perşembeden pazartesiye yani opuya kadar büymüştür o da demi canım.
Arkadasm en taze tup bebek yaptrn arkadasm sensin ve senin araclgnla diger arkdslarmda soruyrm doktrma 2gun once gtti tup bebge karar verdk esimde azosprmdn dolayi ultrsnla alttn bakti adetmn 3. Gununde
Arkadasm en taze tup bebek yaptrn arkadasm sensin ve senin araclgnla diger arkdslarmda soruyrm doktrma 2gun once gtti tup bebge karar verdk esimde azosprmdn dolayi ultrsnla alttn bakti adetmn 3. Gununde
Et parcasi gibi bisey gordu ve a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?