valla helal sana
evet eşime ben şimdiden diyorum evladım yıllarca bekletti bizi ama gelince daha ceninken herkesler tarafından kıymetli olucak diye
yurtdışı ne kadar garip bir prosedürü varmış:44:Allah razı olsun bende aynı degısık degışık belırtıler var bende sımdı ben yurt dışında yaşadığım için tüp bebegı degısık uyguluyorlar burda özel bI burunspray yumurtalarımı buyutmesı içinmiş ıkıgundur kullanıyorum devam edecem ıgne vuruldummuda. Bakalım hayırlısı ılk iğneme 2 Mayıs da başlıyacam benden iğneyi almadım daha bu önumuzdekı hafta sonu adet olmam lazım oldum mu alacam bırde adet olmazmışım iğne boşa gitmesin .. Ama batmalarım takıntı yaptım :) şükür eşimle sorunumuz yok ..
yok hava atmayız yeter ki sağlıkla gelsinler..Ama biz kiymetli deyip hava atmiyoz ki tip diyo
yok hava atmayız yeter ki sağlıkla gelsinler..
doğru tıp diyo bizde onaylıyoruz....
aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnİns canim saglikla sihhatle rabbim kucagimiza aldirir inş. Çifter çifter.
yurtdışı ne kadar garip bir prosedürü varmış:44:
inşlh keşke tedaviyi beklerken bebeğin süpriz yapsın sizeee
hakkına hayırlısı olsun inşlh bebiş yoldadırBende öyle umut edıyorum .. Benımkı uzun protokol cnm .ıgneden aşağı yukarı ıkı hafta sonra transfer yapılacak :) ama kasık ağrısını nette okudum kafam kariştı :)
aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn
hakkına hayırlısı olsun inşlh bebiş yoldadır
tmm iyi uykularrNeyse tatlim ben yatar adam yataga almiycak beni yarin ğörüsürüz ins. Hayirli geceler.
amin .....İnşallah cnm :)) Allah olmayan herkese verir inşallah :))
canım yeni gördüm haydi hayırlısı aynı zamanlarda dondurulmuşlarla tedavimiz olacak gibi :)
Herkese günaydın
Ben Adana da tedavi oluyorum ve Dr um transferden sonraki 3. Gün 20 ünite lucrin vurulmamı yapılan araştırmaların bunun başarıyı arttırdığını gösterdi dedi.hiç böyle bi tedavi olan varmı.
Bu arada lucrini adetin 21. Günü başlayıp kullanmıştım 10 ünite sonra 5 e düşürmüştük.
Lucrin içindeki etkin madde leuprolide acetate dır.Bu madde sentetik bir GnRH analoğu etkisinde olmakla birlikte asıl olarak hormonal bir antineoplastiktir. Yani bir bakıma kanser ilacı. Özellikle ilerlemiş prostat kanserinin cerrahi dışı tadavisinde kullanılır.Gebelikte kullanımı kesinlikle yasaktır. İlcın gebelikte kullanım risk faktörü açısından sınıfı Xm dir..
Kategori X : Hyavan veya insanda yapılan çalışmalar fetal anomaliler göstermiştir, ya da insanlarda kullanımda fetal risk deneysel olarak gösterilmiştir veya her ikisi birden mevcuttur ve ilacın kullanımıdaki risk, kesinlikle herhangi bir şekilde elde edilebilecek yarardan daha fazladır.Bu nedenle ilaç, gebe olanlarda veya olabilecek olan kadınlarda kesin olarak kontendikedir..
X in yanındaki m harfi ; bu ilacı sunan firmanın da bu bilgileri onayladığını ifade etmektedir..
İşte bu nedenle eğer gerçekten gebe kalabileceğiniz dönem içinde kesinlikle lucrin kullanmışsanız ki burada doz ne kadar önemli bunu da tam olarak bilemiyoruz, benim fikrim gebeliğin sonladırılmasının daha doğru olacağıdır. Ancak size şöyle ek bilgiler de vermek istiyorum ;.
Firmanın bildirdiğine göre (1992) gebelikte yanlış kullanıma bağlı konjenital anomali bildirilmemiş, ancak bu bilgi yeterli sayıda vaka olmadığı için genelleme yapılabilecek değerde değildir..
Saygılarımla,.
Op.Dr.Özgür Leylek
Amiiinnnn... Ben de kendimi çok parçaladım sonra çok pişman oldum. Dedim bu iş moralle oluyosa gitti tüm emek. Ama öyle olmuyo iste. Onlar etkilenmiyo bence o dönemde 😁😁 oyyy severim.. 😘😘
İnşalalh cnm yaa merakla ayın 28'ini bekliyorum dayanabilirsemfazla bi belirtim yok amaa yaa bakalım ne cıkacak. Allahım yüzümüzü güldürrrrrrrrr
🌸🌸🌸
biraz kendini iyi hissediyorsun sanırım boşver kafana takma bizlerde zor dönemden geçtiğimiz için zorumuza gidiyor bazen bebeğimizi düşünelim biz iyi düşün iyi olsun
uff cnm ya ne takıyon o kocaları kafaya biz yılalrca onlar için kendimizi paralıyalım onlar ufacık şeyde parlasınlarsalla kız onu meleğin bi tutunsun sen bundan sonra bu yaptığının katbe katını ödetirsin onaaaa
hem niye tutmuyormuş bakimyaradan neler atlattırıyor da geen o bebiş sağlıkla doğuyor sen ii düşün sıkma canını değmez:3
Ya 5. gündeyiz teyzesi ins canim ilki biyokimyasal oldu ... bunda hic birsey hitsetmiyorum kasik agrim bile yok 5 gündür yatiyom... herseyi sagolsun ablam yapiyor . Sen hangu asamadasin.
İyiyim cnm benim eşşek yaptıgı yanlışın farkında pervane oluyor şimdii (Beter olsun)
Dün çok kötüydüm şimdi iyiyim şükür cnm destekleriniz için sağolun iyiki varsınızzzzzzz. Bebiş bi olsun göstercem zaten ben onaaa
Bende ilk gün çok hafif adet sancısı yaşadım dünde bacak ve bel ağrısı 1-2 saat.. 3. gün bugün hiç bişey yokkkkkkkk
Belirti olarak görmüyorum digerlerni de zaman zaman yaşıyorum zaten... Hissetmiyorummmmmmmmmm:26::26:
Valla ya digerinde ohss olmustum onun agrilarini cektim ... o yüzden belirti zannediyordum. yada bunda bisi yok digerinden cok farkli hic bisi hissetmiyorum.
İnşallah belirti yaşamadan hamile kalanlardan oluruz cnm yaaa. Ne diyeyim.
Cuma günü bi arkadaşımda test yaptırdı. Onunda hiç belirtisi olmamasına ragmen hamile oldugunu ögrenmişş.
Ne bileyim ya Rabbim ol dediyse olmuştur, tutmuştur. Hayırlısı olsunnn. Allahım yardım etsinnn
Bir nevi kanser ilacıdır dıyor ama normalde uzun protokolde vücüdun normal fizyolojisini bastırmak amacıyla kullanılıyor,transferden sonra vücudda ne gibi degışıklıkler için kullanılıyor merak etmiştim...Adana da büyük bi merkez ve Dr' m yrd. Doç,verdıklerı kagıtta da lucrin vurulun dıye yazıyor kağıdına altındaki imzada Prof a ait,öyle bı hata yapacaklarını düşünmüyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?