2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
yurtdışı ne kadar garip bir prosedürü varmış:44:
inşlh keşke tedaviyi beklerken bebeğin süpriz yapsın sizeee

yurtdışı ne kadar garip bir prosedürü varmış:44:
inşlh keşke tedaviyi beklerken bebeğin süpriz yapsın sizeee

Bende öyle umut edıyorum .. Benımkı uzun protokol cnm .ıgneden aşağı yukarı ıkı hafta sonra transfer yapılacak :) ama kasık ağrısını nette okudum kafam kariştı :)

Bende öyle umut edıyorum .. Benımkı uzun protokol cnm .ıgneden aşağı yukarı ıkı hafta sonra transfer yapılacak :) ama kasık ağrısını nette okudum kafam kariştı :)
hakkına hayırlısı olsun inşlh bebiş yoldadır

Herkese günaydın
Ben Adana da tedavi oluyorum ve Dr um transferden sonraki 3. Gün 20 ünite lucrin vurulmamı yapılan araştırmaların bunun başarıyı arttırdığını gösterdi dedi.hiç böyle bi tedavi olan varmı.
Bu arada lucrini adetin 21. Günü başlayıp kullanmıştım 10 ünite sonra 5 e düşürmüştük.

Lucrin içindeki etkin madde leuprolide acetate dır.Bu madde sentetik bir GnRH analoğu etkisinde olmakla birlikte asıl olarak hormonal bir antineoplastiktir. Yani bir bakıma kanser ilacı. Özellikle ilerlemiş prostat kanserinin cerrahi dışı tadavisinde kullanılır.Gebelikte kullanımı kesinlikle yasaktır. İlcın gebelikte kullanım risk faktörü açısından sınıfı Xm dir..
Kategori X : Hyavan veya insanda yapılan çalışmalar fetal anomaliler göstermiştir, ya da insanlarda kullanımda fetal risk deneysel olarak gösterilmiştir veya her ikisi birden mevcuttur ve ilacın kullanımıdaki risk, kesinlikle herhangi bir şekilde elde edilebilecek yarardan daha fazladır.Bu nedenle ilaç, gebe olanlarda veya olabilecek olan kadınlarda kesin olarak kontendikedir..
X in yanındaki m harfi ; bu ilacı sunan firmanın da bu bilgileri onayladığını ifade etmektedir..

İşte bu nedenle eğer gerçekten gebe kalabileceğiniz dönem içinde kesinlikle lucrin kullanmışsanız ki burada doz ne kadar önemli bunu da tam olarak bilemiyoruz, benim fikrim gebeliğin sonladırılmasının daha doğru olacağıdır. Ancak size şöyle ek bilgiler de vermek istiyorum ;.
Firmanın bildirdiğine göre (1992) gebelikte yanlış kullanıma bağlı konjenital anomali bildirilmemiş, ancak bu bilgi yeterli sayıda vaka olmadığı için genelleme yapılabilecek değerde değildir..
Saygılarımla,.
Op.Dr.Özgür Leylek

Bir nevi kanser ilacıdır dıyor ama normalde uzun protokolde vücüdun normal fizyolojisini bastırmak amacıyla kullanılıyor,transferden sonra vücudda ne gibi degışıklıkler için kullanılıyor merak etmiştim...Adana da büyük bi merkez ve Dr' m yrd. Doç,verdıklerı kagıtta da lucrin vurulun dıye yazıyor kağıdına altındaki imzada Prof a ait,öyle bı hata yapacaklarını düşünmüyorum açıkcası

biraz kendini iyi hissediyorsun sanırım boşver kafana takma bizlerde zor dönemden geçtiğimiz için zorumuza gidiyor bazen bebeğimizi düşünelim biz iyi düşün iyi olsun

İyiyim cnm benim eşşek yaptıgı yanlışın farkında pervane oluyor şimdii (Beter olsun)

Dün çok kötüydüm şimdi iyiyim şükür cnm destekleriniz için sağolun iyiki varsınızzzzzzz. Bebiş bi olsun göstercem zaten ben onaaa

Ya 5. gündeyiz teyzesi ins canim ilki biyokimyasal oldu ... bunda hic birsey hitsetmiyorum kasik agrim bile yok 5 gündür yatiyom... herseyi sagolsun ablam yapiyor . Sen hangu asamadasin.

Bende ilk gün çok hafif adet sancısı yaşadım dünde bacak ve bel ağrısı 1-2 saat.. 3. gün bugün hiç bişey yokkkkkkkk
Belirti olarak görmüyorum digerlerni de zaman zaman yaşıyorum zaten... Hissetmiyorummmmmmmmmm:26::26:

Valla ya digerinde ohss olmustum onun agrilarini cektim ... o yüzden belirti zannediyordum. yada bunda bisi yok digerinden cok farkli hic bisi hissetmiyorum.

Valla ya digerinde ohss olmustum onun agrilarini cektim ... o yüzden belirti zannediyordum. yada bunda bisi yok digerinden cok farkli hic bisi hissetmiyorum.

İnşallah belirti yaşamadan hamile kalanlardan oluruz cnm yaaa. Ne diyeyim.
Cuma günü bi arkadaşımda test yaptırdı. Onunda hiç belirtisi olmamasına ragmen hamile oldugunu ögrenmişş.
Ne bileyim ya Rabbim ol dediyse olmuştur, tutmuştur. Hayırlısı olsunnn. Allahım yardım etsinnn

İns canim rabbim hayirlisyla emeklerimizi bosa cikarmaz... sadece yatmaktan brlim agridi 7 gündür full yatiyorum..

benimde bugun 6.gun benimde arada kasigimda batma oluyor bazi gun birsey olmuyor yani bi belirti yok cok korkuyorum yine olmazsa diye gerci korksam ne olucak korkunun ecele faydasi yok allah yuzumuzu guldursun insallah hepimizin

Canım sen tekrar bi doktorunla konuş istersen belki bişeyler yanlış oldu. Tekrar durumunu anlat ve bu ilacı kullanmam gerekli mi diye bi sor. Yukarıdaki acıklamayıda okuyunca mantıklı geldi lucrinin kanser tedavisinde kullanıldığını bende okumuştum. Bu arada transferinde hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…