aynı şeyleri hep yaşıyoruz inşlh bu sefer yüzün gülecek cnm benimhaklısın canım.. benim çevremde çocuk dolu. aynı ay evlendiğim arkadaşımın çocuğu 5 yaşına bastı..
benim hayatımda herşey zor ve geç oldu nedense ama sonu hep çok iyi geldi.
inşallah bu konudada hepimizin sonu çok iyi gelir..
çok öptümm
canımm yerleşme kanaması genelde 5. gün oluyor..
dahi bakalım inşallah güzel haberlerin gelecek.
İns canim rabbim hayirlisyla emeklerimizi bosa cikarmaz... sadece yatmaktan brlim agridi 7 gündür full yatiyorum..
benimde bugun 6.gun benimde arada kasigimda batma oluyor bazi gun birsey olmuyor yani bi belirti yok cok korkuyorum yine olmazsa diye gerci korksam ne olucak korkunun ecele faydasi yok allah yuzumuzu guldursun insallah hepimizin
yapma sen cnm bana uymaaa...çok erken..:)))
Benim sonuc günüm 25 i ama daha fazla dayanamiycam calla aksama dogru gidip baktiricam. Bende bu swferlinde hicbirsey yok digerinde gwne batma felan vardi ama bunda yok.seninle ayni gunumuz ayin 26 da sonuc gunun sende bir degisiklik varmi bende pek yok ya arada batma oluyor o kadar
arkadaslar tutunma kanamasi herkeste olmasi lazimmi benim 6 gun olmadi tutunmadi anlamina gelirmi peki
İns canim yazarim buraya zaten.bendede pek yok ama arada batmalar oluyor takma kafana allah buyuktur rabbim ne derse o olur hakkimizda hayirlisi sonucunu bildir yaptirirsan canim
İns canim yazarim buraya zaten.
arkadaslar tutunma kanamasi herkeste olmasi lazimmi benim 6 gun olmadi tutunmadi anlamina gelirmi peki
Saglkla bebisni kucagna al insallaharkdasm
ben hiç öyle fazla yatmadım iş yapmadım ama evin ufak tefek şeylerini hallediyorum yinede 2. gün sinemaya gittim, bugün sınavım vardı ona gittimm. Yatsamıydım acabaa hemşireler gerek yok dediği için bende biraz rahat davrandım bugün duşta aldım. Hayırlısı bakalımmmmm :26:
amin esmacım inşallahhh..
İyi düünmek istiyorum ama bazen içim fen oluyor doğrusu.
Rabbim hayra çıkarsınnn
Çok sabırsızımdır genelde, dayanmak zor olacak ama sabrı öğreneceğiz böyle bölye. Ya SABR...
Bu arada bende Adana Başkente gidiyorum Esra Hocaya
Dualarınızı eksik etmeyin canlarım.rezerv azlığı dendi bana allah yardımcım olsun rabbime sığındım.21 i opu transfer ne zaman olur acaba.
O yine iyiymis benim ki ameliyattan ciktim tüpelrim alinmis zaten kafam bi milyon . Bana tuttu dediki senin simdi cocugunda olmaz.. e ben bunj bekarligimdan beri biliyorum esimede evlenirkwn söyledim ... Ama bi baskasindan böyle bisi duymak darbe gib i tabi daha sonradan inkar etti ben öyle bisi demedim diye.
Kaçıncı gün transferi olacağına göre değişir canım o. Ben de de rezerv azdı. 5 yumurta toplandı 4 ü döllendi ama
🌸🌸🌸
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?