2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
aynı şeyleri hep yaşıyoruz inşlh bu sefer yüzün gülecek cnm benim
bende çok öptüm

İns canim rabbim hayirlisyla emeklerimizi bosa cikarmaz... sadece yatmaktan brlim agridi 7 gündür full yatiyorum..

ben hiç öyle fazla yatmadım iş yapmadım ama evin ufak tefek şeylerini hallediyorum yinede 2. gün sinemaya gittim, bugün sınavım vardı ona gittimm. Yatsamıydım acabaa hemşireler gerek yok dediği için bende biraz rahat davrandım bugün duşta aldım. Hayırlısı bakalımmmmm :26:

benimde bugun 6.gun benimde arada kasigimda batma oluyor bazi gun birsey olmuyor yani bi belirti yok cok korkuyorum yine olmazsa diye gerci korksam ne olucak korkunun ecele faydasi yok allah yuzumuzu guldursun insallah hepimizin

amin esmacım inşallahhh..
İyi düünmek istiyorum ama bazen içim fen oluyor doğrusu.
Rabbim hayra çıkarsınnn

yapma sen cnm bana uymaaa...çok erken..:)))

Çok sabırsızımdır genelde, dayanmak zor olacak ama sabrı öğreneceğiz böyle bölye. Ya SABR...
Bu arada bende Adana Başkente gidiyorum Esra Hocaya

seninle ayni gunumuz ayin 26 da sonuc gunun sende bir degisiklik varmi bende pek yok ya arada batma oluyor o kadar

bendede pek yok ama arada batmalar oluyor takma kafana allah buyuktur rabbim ne derse o olur hakkimizda hayirlisi sonucunu bildir yaptirirsan canim

İns canim yazarim buraya zaten.

Kızlar s.a hepinize hayırlı bir hafta diliyorum geçen hafta p.tesi transferim oldu 2 tane Blast 5.emb.transfer oldu bugün 7.gunum zaman durdu sanki Geçmiyor benim hicbirbelirtim yok aksine sivilce leme oldu yüz ve boyun bölgesinde doktorum ilaçlardan olduğunu söylüyor ama yine de uyuyorum kendimi çünkü adet olmadan benim sivilceler haber verirler sagolsun😆insAllh bebisler benimsediği boşuna üzülüyorum rabbımın hepimizin hayırlı haberini vermeyi nasip etsin

arkadaslar tutunma kanamasi herkeste olmasi lazimmi benim 6 gun olmadi tutunmadi anlamina gelirmi peki

merhaba canım inşallah bebeğin seninlerdir. kanamam olmadı kanamayı bırak lekelenmem bile olmadı herkesin vücut tepkileri farklı takılma böle şeylere belirti bendede yoktu bu arada..

insallah canim ya allahim insallah benimledirler 3.denemem 3.gun embriyosu ikitane bilmiyorum insallah tutunmuslardir allahta seninkini tamamina erdirsin dua edin guzel haberler veriyim size bende yasayim o duygulari insallah rabbim ol desin yeterki

ben esra hocadan randevu alamamıştım.o yüzden erhan beye gittik..ayy cnm sende adanadasın demek..hayırlı haberler al inş..

Allaha havale et hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…