Kaçıncı gün embriyosuydu senin canım.
Benim 3. gündü
🌸🌸🌸
Benimde 3.gün olur sanırım.yumoş çok olursa 5 güne kadar bekliyolarmış.izin kullandın mı rapor falan.ne yedin içtin nelere dikkat ettin.
Adetn bttktn sonra gel dedi adetm bitti bugun yarn kontrle gidicem yani tedaviye yarn baslanlabilir mi 1ay daha beklmk istmyrm yarn adetmn bitisi 6. Gunu
Çrş transfer oldu rapor aldım ama sadece ilk gün yattım sonra ağır iş yapmadım ama günlük hayatıma devam ettim yemek filan yaptım. Kasmadım. Ananas yedim kabız olmamak için. Iban başka hiçbişey yapmadım. Eşimle kavga ettim dana gibi saatlerce ağladım bile.. ;(
🌸🌸🌸
Anlayışsız bu adamlar valla odunlar hepsi.acıyı çeken bizken yanımızda olcaklarına öküzlük yaparlar.bende rapor alcam.test gününe kadar çok mu olur işim ağır markette 8 saat ayakta bunun uzanmas.
Allaha havale et hayatım
ben esra hocadan randevu alamamıştım.o yüzden erhan beye gittik..ayy cnm sende adanadasın demek..hayırlı haberler al inş..
Slm canim benimde bu gun 9.gunum zaman gecmiyo hic. Geceleride uyuyamiyorummm.. hepimiz icin hayirlisiKızlar s.a hepinize hayırlı bir hafta diliyorum geçen hafta p.tesi transferim oldu 2 tane Blast 5.emb.transfer oldu bugün 7.gunum zaman durdu sanki Geçmiyor benim hicbirbelirtim yok aksine sivilce leme oldu yüz ve boyun bölgesinde doktorum ilaçlardan olduğunu söylüyor ama yine de uyuyorum kendimi çünkü adet olmadan benim sivilceler haber verirler sagolsun😆insAllh bebisler benimsediği boşuna üzülüyorum rabbımın hepimizin hayırlı haberini vermeyi nasip etsin
benim 3. denemem olunca ne heycan var nede birşey hissediyorum sadece endişe korku var yine olmazsa diye ilk denememde bende çok heycanlıydım ama artık birşey hissetmiyorum daha doğrusu kaptırmak istemiyorum inşallah senin ilk denemen tutar arkadaşım benimde son denemem olur inşallah allahım karaamsarlığımı inşallah mutluluğa sevince çevirir bayramım olur çok korkuyorum
Adetn bttktn sonra gel dedi adetm bitti bugun yarn kontrle gidicem yani tedaviye yarn baslanlabilir mi 1ay daha beklmk istmyrm yarn adetmn bitisi 6. Gunu
inşallahhh yaa çok hyecanlıyım sabırsızım ne olacak bu halim bilmiyorummmmm daha 3. günüm zaman geçmiyorrrrrrrr
amin canim hepimizin yuzu guler insallah benim test gunum 26 cumartesi ama ondan once yaptiramam esim kiziyor sabretmiyorum diye 23 nisan evde esim gonlunu yapabilirsem o gunde yaptirabilirim ama gonlu olursa tabiki 9.gun oluyor o gunde cikarmi acaba bilmiyorum 3.gun embriyosu ya erken cikarmi bilmiyorum
cnm belirti arama olsun sivilce çıksın bebişin seninledir inşlhhKızlar s.a hepinize hayırlı bir hafta diliyorum geçen hafta p.tesi transferim oldu 2 tane Blast 5.emb.transfer oldu bugün 7.gunum zaman durdu sanki Geçmiyor benim hicbirbelirtim yok aksine sivilce leme oldu yüz ve boyun bölgesinde doktorum ilaçlardan olduğunu söylüyor ama yine de uyuyorum kendimi çünkü adet olmadan benim sivilceler haber verirler sagolsun😆insAllh bebisler benimsediği boşuna üzülüyorum rabbımın hepimizin hayırlı haberini vermeyi nasip etsin
cnm tedavin hayırlı olsun inşlh eşinde bol bol sperm çıkışı olurmrb arkadaşlar,,biz de haziran gibi inşallah tüp bebk yaptırmayı planlıyoruz Rbbim inşallah bize de nasip eder, yaklaşık 10 ay önce eşimin azosperm olduğunu öğrendikhaziranda mikrotese olacak beni de tüp bebeğe hazırlayacaklar inş sperm bulunur.. bu konuda çok deneyimsizim neler yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?
bu arada umut tüp bebeğe gidiyoruz eşimin dr emre bey ben de selen hanımı tercih ettim ama emin değilim var mı bi öneriniz?
dr bana folik asit , benexoll ve balık yağı verdi balık yağını bi türlü içemedim amane yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim bu süreçte? teşekkür ederimmm
inşlh değerlerin bol rakamlı olsun bebeğin seninle olsun hepCuma test günüm inş pozitiflrr nasip olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?