canım benm güzel bi haber buu hadi gözünüz aydın şimdiden inşallah perşembe günküde temiz cıkacak
Kızlar yine negatifff ya offff artık gücün kalmadı
canım benm çikolata kisti 1 kez laparoskopi ile ameliyat geçirdim.geçen ayda aspirasyon yapıldı içindeki sıvı alındı.rezervim 0,86 küsürdü.1 aşılama denedim.1 tüp denedim.şimdi yeniden tüp bebek yolları :) doktorumada hastanemede güveniyorum ankara başkent hastanesine gidiyorum.bende yatma taraftarı değilim bu aradailk tüp bebekte 6 ymurta döllendi 2 si transfer edildi gerisi maalesef çöpe atıldı kalitesi düşük diye.yani donmuşumda yoktu.inşallah bu sefer çözülür ya herşey
slm kızlar ben meltem ne zamandır konuşmalarınızı takip ediyorum.. güyya bu tüp bebek tedavimde hiç bir şeyi araştırmayıp. tüp bebekle ilgili bir şey okumyacak sadece doktorumun dediklerini yapacaktım.. ama yapamadım yine...benim 2. denemem geçen cuma 3. gün embiriyosu transfer edildi..bu süre zarfında herşey aksi gitti.. bir tane gonal f kırdım.. alerji oldum. ilaçlar hep dokundu yüzüm 3 gün feci bir şekilde kızardı. kabız oldum.. şimdide cırnone jel alerji yaptı mantar oldum.. haa birde 4 günde vurulmam gereken iğneyi 3. gün vurulmuşum.. şimdide çok ümitsizimm içimde çok büyük bir sıkıntı var...gün yaklaştıkça korkularım daha da artıyo.. acaba rapor almayıp çalışsaydım dedim bugün kendi kendime.. burdaki hamile haberlerini alınca çok umutlanıyorum.. eşim birde kesin olucak gözüyle bakıyoo.. allah hepimizin yardımcısı olsunnn...:44:
Ekleyeceğim canım sayı yokcanım benide ekle....
salavatın sayısı varmı
yaaa çok üzüldüm((
Bizi haberdar et lütfen, umarım bir çaresi bulunur tüpü almadan.
Çok geçmiş olsun.
saol canimm, simdi ciktim doktordan :) ameliyat olmadim, 2.doz ilac aldim, haftaya persembe tekrar kan vericem..
takipteyim, insallah gerek kalmaz ameliyata
İçini rahat tut tek yumurta bile olsa kaliteli olsun yeter biliyosun. Bol bol incir ye yapabiliyorsan kürünü yap.ama ilaç iğne başlamadan. Başladıysan kuru incir ye. Güzel haberlerini alcaz bu sefer inanıyorum. Beni gelişmelerden haberdar et ..
🌸🌸🌸
amin tatlım allah razı olsun
kizlar az önce aradim sordum 22 taneden 9tanesi icsi 7 tanesi ivf ile döllenmis 10 tane dondurup 2 tanesinide yarin 2. gün emriyosu olarak transfer edilecek
2. gün transferi olan varmi pozitifi gören
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?