2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

İçini rahat tut tek yumurta bile olsa kaliteli olsun yeter biliyosun. Bol bol incir ye yapabiliyorsan kürünü yap.ama ilaç iğne başlamadan. Başladıysan kuru incir ye. Güzel haberlerini alcaz bu sefer inanıyorum. Beni gelişmelerden haberdar et ..

🌸🌸🌸

Canım meslektaşım hayırlı olsun öncelikle. Benim transfer çrş olmuştu 3 gün rapor aldım. Zaten yaymasında evde. Olacak olduktan sonra oluyo bi şekilde kaygılarıma. Güzel haberlerini bekliyoruz..

🌸🌸🌸

Kızlar yine negatifff ya offff artık gücün kalmadı

Canimmmm cok uzgunsun biliyorum ama hayirlisi boyleymis demekten baska bisey gelmiyor elden. Sadece sakin isyan etme canim benim. Zor biliyorum ama yarin uyanduginda daha azalmis olacak uzuntun.bende cok uzuldum simdim

yaaa çok üzüldüm ((
Bizi haberdar et lütfen, umarım bir çaresi bulunur tüpü almadan.
Çok geçmiş olsun.

saol canimm, simdi ciktim doktordan :) ameliyat olmadim, 2.doz ilac aldim, haftaya persembe tekrar kan vericem..
takipteyim, insallah gerek kalmaz ameliyata

ütü yaptım çok yoruldum kızlar.. en sevmediğim şey son noktaya gelince eşim söylenmeye başlayınca mecburen yapıyorum..:))

incir kürünü geçer sefer yapmıştımda bu sefer yapmadım incir yiyorum sadece bu sefer.inşallah güzel haberler veririm çok sağol

Kızlar yine negatifff ya offff artık gücün kalmadı

Çok üzgünüm ama hissediyoruz sanırım baştan negatif olacağını sanıırım benimde öyle çok korkuyorum yarın gidip test yaptırmaya Allah sabrını verecek inşallah üzülme demek bile saçma geliyor sadece tek tesellimiz Rabbim şuanda uygun görmedi diyip O' na sığınmak Allah yardımcımız olsun hepimizin daha ne denebilir ki !!!

kizlar az önce aradim sordum 22 taneden 9tanesi icsi 7 tanesi ivf ile döllenmis 10 tane dondurup 2 tanesinide yarin 2. gün emriyosu olarak transfer edilecek
2. gün transferi olan varmi pozitifi gören

kizlar az önce aradim sordum 22 taneden 9tanesi icsi 7 tanesi ivf ile döllenmis 10 tane dondurup 2 tanesinide yarin 2. gün emriyosu olarak transfer edilecek
2. gün transferi olan varmi pozitifi gören

neden 5. güne bekletmediler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…