2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar 2 saat önce transferim gerçekleştiiiiiiiiii..
28 Nisan Test Günü....
Rabbim okunan ezanların hatrına kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.

Yok artık daha neler :) sakın yapma at o düşünceyi kafandan ben yaptımda ne oldu 10. günü mini depresyona girdim resmen şimdiden çökertme kendini

Haklısın canım benim ki çılgınca bir düşünce.. Düşünmemeye çalışıyorum ama oda olmuyor. Allah yardımcımız olsun. Dün gece şunu okudum da biraz içimi ferahlattı, belki sizlere de iyi gelir;

Madem iman gibi hadsiz derecede kıymetdar bir nimet bizde vardır; ihtiyarlık da hoştur, hastalık da hoştur, vefat da hoştur. Lemalar

Çok şükür imanımız var, o bize en büyük teselli..

Kötü düşünme olur inşallah. Ne desem boş insan yokmuş gibi davrananıyo bi saniye çıkmıyo aklımdan.. Güzel haberler ber bize..

🌸🌸🌸

28 Nisan Test Günü....

aminn aminn aminn benimde transferimin üçüncü günü.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

İçime bir sıkıntı düştü deminden beri ağlıyorum ya sabır demekten başka çarem kalmadı yarına kadar

senin bünyen hiç yorgun değil galiba canım:)) ben tedavilerden dolayı kendimi 60 yaş yorgunluğunda hissediyorum..

Aslında bende yorgunum ama durduramıyorum kendimi, işten gelip yemek yedikten sonra koltuğa uzandığımda ben napıyorum yaaaaa oluyorum ayaklanıyorum.

Kizlar bisiy sorcammmm

Benim gibi progestanı fitil olarak yapan arkidislerimmmm...
Ben sabah fitili yaparken cok rahat yaptım..
Onceden de rahattı ama nasil anlatayım iterken fitili daha sertti sanki icerisi
Ama bugun yaparken kaydı resmen

Niye oyle oldu acabaaa((

Şükürler olsun canım inan çok sevindim Allah eşini sana bağışlasın bir ömür boyu sizi ayırmasın inşallah

Aferim canım yardımcılı veya yardımcısız her zaman derli toplu ev güzeldir. Psikolojik olarak bile çok iyi gelir.

e yani o kadar düzenli olunca gösterir tabi kızını övcek kaççar mı öle fırsat

Dışarda gezmedeyiz mesela eve dönsem de ütü yapsam derim

gel gel bize gel sen öle düşünüp evde ütü bulamayınca

çok gecmis olsun canim, çok sevindim temiz cikmasina, Rabbim saglik sihhat versin, sabir versin ...

amiiin canm benm çok saol

28 Nisan Test Günü....

hadi hayırlı ugurlu olsun canm test gününde bize mutlu hamiş haberleri ver inşallaaah

Şükürler olsun canım inan çok sevindim Allah eşini sana bağışlasın bir ömür boyu sizi ayırmasın inşallah

amiiin canmm Allahım kimseleri sevdiklerinden ayırmasın inşallaaah

bende pazartesi 14 ünde yaptırdım bende de var hala bende polip yoktu dr sadece 1 2 parça alıp patolojiye yolladım dedi.

Amin canım inşallah bu arada gelirim ütüye ne var kız

kendini sıktıysan ondan serttir.

28 Nisan Test Günü....

bebişlerin hayırlı olsun...iyi bak annesi onlara...(tekmi çiftmi bilmiyorum gerçi )

kız deli ütü sevilir mi hiç bi de magaza haline getiriyomus yaa aman kocalar duymasın bunu

günaydın canm ütü sevilmez ki ya az olunca iyi de çok olmasın

aynen valla..
bende birikmeden hep yapıyorum..

Dışarda gezmedeyiz mesela eve dönsem de ütü yapsam derim

maşallah maşallah sanaaaaaaaaaaa kız

gözün aydın cnm darısı haftaya iyi haberler alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…