• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ütü yaptım çok yoruldum kızlar.. en sevmediğim şey son noktaya gelince eşim söylenmeye başlayınca mecburen yapıyorum..:))

Aaaaa :20: ben hiç ütü bekletmem :19: Bide mağazadaki kıyafetler gibi kaldırırım.

Son düzenleme:
ütü yaptım çok yoruldum kızlar.. en sevmediğim şey son noktaya gelince eşim söylenmeye başlayınca mecburen yapıyorum..:))
Bende dun aksam yaptim. Transfer sonrasi 10 gun yatinca utulerde islerde dag gibi oluyor. Dun aksam basladim ama hala bitmedi:)) bu aksamda devam.

yok canım hiç sevmem ben buharı alerjime iyi gelmiyor şiddetli baş ağrısı yapıyor.. işe giderken yıllarca ütüye bayan almıştım şimdi evde zamanım varya boşuna para vermim dedim ama 2 haftayı buluyor:))

Benimde en sevdiğim şey ütüdür, mutluluk duyarım ütüm var diye :1: onları güzelce mağazadakiler gibi katlar yerleştiririm. Çorapları bile nasıl satın alıyorsak yıkadıktan sonra gene aynı şekilde yeni almış gibi düzeltir koyarım top yapıp atmam:32:

Bende dun aksam yaptim. Transfer sonrasi 10 gun yatinca utulerde islerde dag gibi oluyor. Dun aksam basladim ama hala bitmedi:)) bu aksamda devam.

Canım yeni bir tedaviye ne zaman başlayacaksın?

Canım meslektaşım hayırlı olsun öncelikle. Benim transfer çrş olmuştu 3 gün rapor aldım. Zaten yaymasında evde. Olacak olduktan sonra oluyo bi şekilde kaygılarıma. Güzel haberlerini bekliyoruz..

🌸🌸🌸

çok saol canım..bende 5 gün rapor aldım. yatmak için değilde kafam rahat olsun diye.senin tutmuş herhalde canım hayırlı olsun.. inşallah sağlıcakla kucağına alırsın..bende inşallah güzel haberler veririm.. ama aynı adet olucak gibiyim. ilk denememde ara ara kasığım batıyodu. bunda sürekli bir ağrı var gibi..hayırlısı artık..

neden 5. güne bekletmediler?

ben almanyadayim canim burada yarindan itibaren saliya kadar tatil yumurta bayrami
dün sali günü 6. gün emriyyosu olarak transfer edecegiz dedi doktorum
bugun emriyolog yarin 2. gün olarak transfer edilecek diyor mecburen yarin olacak doktorum ivf nin daha sansi yüksek dedi o yüzden ivf den transfer edilecek

ben almanyadayim canim burada yarindan itibaren saliya kadar tatil yumurta bayrami
bugun emriyolog yarin 2. gün olarak transfer edilecek diyor mecburen yarin olacak doktorum ivf nin daha sansi yüksek dedi o yüzden ivf den transfer edilecek

hayırlısı olur ınsallah canım...

Canım yeni bir tedaviye ne zaman başlayacaksın?
Ben biraz ara vermek istiyorim tatlim. 2ay filan hicbir ilac tableti yada igne gormek istemiyorum. Bu arada bitkusel kurler arastiriyorum. Onlari deneyeyim bakalim bi yarari olacak mk benim kistime. Yani ozet olarak 2 ay sonra baslamak istiyorum.

canımm seni çok iyi anlıyorum benimde her transferden sonra tablo aynıydı:))

Benimde en sevdiğim şey ütüdür, mutluluk duyarım ütüm var diye :1: onları güzelce mağazadakiler gibi katlar yerleştiririm. Çorapları bile nasıl satın alıyorsak yıkadıktan sonra gene aynı şekilde yeni almış gibi düzeltir koyarım top yapıp atmam:32:

canım benim ben 16 yıl 06.30 ile 21.00 arası cumartesilerde dahil çalıştığım için istesemde bunları asla yapamazdım.. bekarken suyumu bile annem önüme getiriyordu.. evlenincede pazar günleri elimden geleni yaptım yada ayda 1-2 defa yardımcı geldi..
ev işini hiç sevmem hep iş hayatına yöneldiğimden belkide ama evim çok düzenlidir.. görünen tüm noktaları düzenli hale getiririm görünmeyen noktalarıda ayda bir..:))

Anladım canım, demek yurt dışındasın

Ben biraz ara vermek istiyorim tatlim. 2ay filan hicbir ilac tableti yada igne gormek istemiyorum. Bu arada bitkusel kurler arastiriyorum. Onlari deneyeyim bakalim bi yarari olacak mk benim kistime. Yani ozet olarak 2 ay sonra baslamak istiyorum.

Çok iyi yaparsın kesinlikle 2 ay bekle

kız deli ütü sevilir mi hiç:9: bi de magaza haline getiriyomus yaa aman kocalar duymasın bunu:9::9::9:

SLM KIZLARRR :16:
ütü yapmayı bende sevmiyorum valla

günaydın canm ütü sevilmez ki ya az olunca iyi de çok olmasın:5::9:

kız deli ütü sevilir mi hiç:9: bi de magaza haline getiriyomus yaa aman kocalar duymasın bunu:9::9::9:

aaaa tabi kız mümkün değil, annem bana arkadaşları ile geldiyse eğer o arkadaşlarına tek tek dolaplarımı açar gösterir:1: sadece kıyafet dolapları değil her türlü dolaplarım acayip ötesi düzenlidir.:34:

Dışarda gezmedeyiz mesela eve dönsem de ütü yapsam derim:1:

kizlar az önce aradim sordum 22 taneden 9tanesi icsi 7 tanesi ivf ile döllenmis 10 tane dondurup 2 tanesinide yarin 2. gün emriyosu olarak transfer edilecek
2. gün transferi olan varmi pozitifi gören

canımm 2. gün transferi aynen 5. gün transferi gibi en çok tavsiye edilen transferler arasında.. embriyonun en iyi ortamı herzaman için anne rahmidir deniliyor bu sebepten 2. gün transferlerinin tutunma olasılığı çok daha yüksek oluyormuş..
benim yeni doktorumda 2. gün transferinden yana..

eşimin bugun ultrason cekimi vardı ben gidemedim maalesef yalnız yolladım onu:50: ama çooook şükür Allahıma temiz çıkmış sonucu:16::16::16::16: yarın da tomografi çekilcek onun sonucu haftaya pers çıkçak ve inşallah cok güzel çıkçak o da ve bi kez daha biz kanseri yendik o da ne ki diceeeeeezzz inşallaaah:16::16::16::16::16::32::32::32::21::21::21::21::21::24::24::32::33:

çok gecmis olsun canim, çok sevindim temiz cikmasina, Rabbim saglik sihhat versin, sabir versin ...

Back