- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
Allah allah çok ilginç ben transfer gününü bekleyemem şimdi sorucam
Bende kan pıhtılaşması var canlarım coraspirini bıraktırdı doktor opu ya kadar.transfer sonrası claxene kullancam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm genetik testinde cikiyor diye biliyorum pihtilasma. Birde dr.um protein s protein c ve antitrombin bakilsin demisti.. bunlarda da pihtilasmaya bakildi. Bunlardan biri olabilur mi aradigin tahlil.
Bende kan pıhtılaşması var canlarım coraspirini bıraktırdı doktor opu ya kadar.transfer sonrası claxene kullancam.
Tıbbi genetikten bakılıyor arkadaşım değişik faktörler var çünkü pıhtılaşmada.
Banada veriri inşallah kan sulandırıcı iğne :26:
Senin transferin ne zaman cnm ?
valla merak ettim bende varmı yokmu
internette tekrrlayan düşüklerden sonra bakılır falan diyor
malum dr da bana pıhtılaşma testi yaptır gibi diye bişey demedi aklıma takıldı kendimce
sen ne zaman baktırmıştın? nerde baktırmıştın?
bi yanımda fazla kurcalama işte dr sölerdi isteseydi diyorum
5. TOPİK BULUŞMASI
Canım arkadaşlarım 18.04.2014 CUMA saat 14:00 de topik sayfamızda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle toplanıyoruz.
"Dua eden kimse Peygambere salat etmedikçe duası perdelenir dergah-ı icabete vasıl olmaz." İBNİ MESUD R.A. dan
"Sizden biriniz ALLAHdan bir dilekte bulunduğu zaman evvela Ona, şanına layık tarzda hamdü sena etsin. Sonra Peygambere salavat getirsin. Çünkü bu suretle arzusuna daha kolay kavuşur."
İBNİ MESUD R.A.dan
O gün hepimiz saat 14:00 de Salavat çekiyoruz, yarım saat sonra sayfaya bildiriyoruz.
Eki Görüntüle 1070327 Eki Görüntüle 1070325 Eki Görüntüle 1070326
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]
Sayı[/TD]
[TD]
İsim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2
[/TD]
[TD]egunal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3
[/TD]
[TD]blgk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4
[/TD]
[TD]mybaby24
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5
[/TD]
[TD]mervsh
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6
[/TD]
[TD]aycicegi10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD]gul3535can[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[sıze=3][ı][sıze=3]5. Topik buluşması [/sıze]
[sıze=3]
canım arkadaşlarım 18.04.2014 cuma [/sıze][sıze=3]saat 14:00 de topik sayfamızda kutlu doğum haftası nedeniyle toplanıyoruz.[/sıze][sıze=3]
"dua eden kimse peygambere salat etmedikçe duası perdelenir dergah-ı icabete vasıl olmaz." ibni mesud r.a. Dan
"sizden biriniz allahdan bir dilekte bulunduğu zaman evvela ona, şanına layık tarzda hamdü sena etsin. Sonra peygambere salavat getirsin. çünkü bu suretle arzusuna daha kolay kavuşur."
ibni mesud r.a.dan
o gün hepimiz saat 14:00 de salavat çekiyoruz, yarım saat sonra sayfaya bildiriyoruz.
[/sıze][/ı][/sıze]Eki Görüntüle 1070327 Eki Görüntüle 1070325 Eki Görüntüle 1070326
[table="class: Grid, width: 0"]
[tr]
[td][sıze=3]sayı[/sıze][/td]
[td][sıze=3]isim[/td][/sıze]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"][sıze=2][ı]1[/ı][/sıze][/td]
[td][sıze=2][ı]phala[/ı][/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"][sıze=2][ı]2[/ı][/sıze][/td]
[td][sıze=2][ı]egunal[/ı][/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"][ı]3[/ı][/td]
[td][ı]blgk[/ı][/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"][ı]4[/ı][/td]
[td][ı]mybaby24[/ı][/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"][ı]5[/ı][/td]
[td][ı]mervsh[/ı][/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"][ı]6[/ı][/td]
[td][ı]aycicegi10[/ı][/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"][ı]7[/ı][/td]
[td][ı]gul3535can[/ı][/td]
[/tr]
[/table]
valla merak ettim bende varmı yokmu
internette tekrrlayan düşüklerden sonra bakılır falan diyor
malum dr da bana pıhtılaşma testi yaptır gibi diye bişey demedi aklıma takıldı kendimce
sen ne zaman baktırmıştın? nerde baktırmıştın?
bi yanımda fazla kurcalama işte dr sölerdi isteseydi diyorum
canım nerdesin naptın![]()
slm simdi geldim 22 tane yumurta toplanilmis sali gunu belki transfer edilir denildi 6. gun emriyosu oluyor aranizda 6. gun transfer olup pozitif goren duyan varmi
selam canım 11 nisanda histeroskopi oldumm polipim varmış o alındı
şimdi evimdeyim 30 nisanda yeniden izmire gideceğim mayıs başı başlıcaz tedaviye nasipse
sen nasılsın? diğer topiğe hiç bakmıyorum artık kimseler yok![]()
slm simdi geldim 22 tane yumurta toplanilmis sali gunu belki transfer edilir denildi 6. gun emriyosu oluyor aranizda 6. gun transfer olup pozitif goren duyan varmi
tromboli paneli testi için pazartesi kan verdim bende ilk negatif olunca dr. bakalım dedi.çok ucuz bir test değil yalnız bursada devlet hastanesi yapmıyordu zaten alınan kanda ankaraya gönderildi.fiyatı 500 dü ama indirim yapılabliyor
Hayırlı iyi haberlerini bekliyoruz inşallah hayırlısı![]()
selam canm iyiyiz sen nasılsın bakalım
inşallah yarın pozitif haberlerle bizleri de sevindirirsin canm![]()
Kızlar yarın test günüm heyecan full tavan yaptı. Kendimi 14 gündür tutuyorum idrar testi yapmamak için. Yarın kan kısmetse. Bizim için dua edin.