• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydınnnn canım hoşgeldinnnn
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?
çok pozitif gördüm seni:34: inşallah bol bol bebişli olurrr:16::16::16::16:

evet cnm benım bundan sonra karar aldım..üzülmek yok yılmak yok...bebiş olana kadar moraller tavan yapsınnnn:52::52::52:

Canım ben galiba tedaviye mayısta başlayacağım, haziran diyorduk ya, sende başla mayısta ne dersin?

evt cnm sen erkene cektın ne güzel..ben ön görüşmeye gittim doktorum rotayı çızdı...sımdı ondan vazgecmek olmaz..bana kalsa bende bu ay hısteroskopı olup gelecek ay yaptıracaktım ama bı ay daha gec olsun sonu güzel olsun imşaallah:49::49::49:...pazar gunu test ıcın bıyopsı alacaklar benden....tedavıye gırmıs olacam ama tup hazıran adetı ile olacak inşaallah bı aksılık cıkmazsaa...Rabbımden hayırlısını ıstıyorummmmm hepimiz içinnn:16::16::16:

günaydın cnm :16:
Ayyy hepimize allahım çifter çifter verse keşke o zaman tadından yenmezdi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::56:

inşaallah kuzum hepimiz güzel sonuçlar alıp bi gün o meleklere kavusacaz...ben buna canı gönulden ınanıyorum...umutsuz olmak en buyuk hastalıktır...umut olsun hersey kolay olacak gıbı gelıyor bana:40::40::40:...çok şükür artık tıp ılerledı Allaha şükür maddi kısmıda bı sekılde halledıoz...halımıze şükredelimmm:16::16::16:

inşaallah kuzum hepimiz güzel sonuçlar alıp bi gün o meleklere kavusacaz...ben buna canı gönulden ınanıyorum...umutsuz olmak en buyuk hastalıktır...umut olsun hersey kolay olacak gıbı gelıyor bana:40::40::40:...çok şükür artık tıp ılerledı Allaha şükür maddi kısmıda bı sekılde halledıoz...halımıze şükredelimmm:16::16::16:

Bende senin gibi düşünüyorum cnm hepimizin bebişi olacak er yada geç :16:

Doğru diyorsun cnm tıp fazlasıyla ilerledi iyi kötü tüp bebek üçretini ödeyebiliyoruz şükürler olsun Ama durumu kötü olupta hiç ödeyemeyenler var :50: maddi sıkıntısı çekenler nasıl bebek sahibi olacak allah yardımcıları olsun :85:

Bende senin gibi düşünüyorum cnm hepimizin bebişi olacak er yada geç :16:

Doğru diyorsun cnm tıp fazlasıyla ilerledi iyi kötü tüp bebek üçretini ödeyebiliyoruz şükürler olsun Ama durumu kötü olupta hiç ödeyemeyenler var :50: maddi sıkıntısı çekenler nasıl bebek sahibi olacak allah yardımcıları olsun :85:

amin cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin...öyle içleniyorum kı bazen olmayacak mı dıyorum bazen de yok ya olacak cok kafama takmamalıyım dıyorum...karısık bir şekılde gıdıyorum ıste...ama etrafta hamıle görünce içim bi tuhaf oluyo:ssz::ssz::ssz: hazırana kadar rahatlat kafanı dıo esım garıbım ya..hersey senın beynınde bitıyor dıyo...rahat ol allah nasip edecek diyo...ne yapmalıyım kafamı rahatlatmak için...tüp bebek yaptırıp takmayan var mı kı acep:44::44::44:

amin cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin...öyle içleniyorum kı bazen olmayacak mı dıyorum bazen de yok ya olacak cok kafama takmamalıyım dıyorum...karısık bir şekılde gıdıyorum ıste...ama etrafta hamıle görünce içim bi tuhaf oluyo:ssz::ssz::ssz: hazırana kadar rahatlat kafanı dıo esım garıbım ya..hersey senın beynınde bitıyor dıyo...rahat ol allah nasip edecek diyo...ne yapmalıyım kafamı rahatlatmak için...tüp bebek yaptırıp takmayan var mı kı acep:44::44::44:

Eşimde bana aynılarını söylüyor takma kafana diyip duruyor ama elimizde değil :50:Hatta dün bile beni rahatlatacak bişiler dedi he deyip geçtim :1:
Hiç sanmıyorum canım tüp bebek tedavisi yaptırım kafasına takmayan :9:

Son düzenleme:
evt cnm sen erkene cektın ne güzel..ben ön görüşmeye gittim doktorum rotayı çızdı...sımdı ondan vazgecmek olmaz..bana kalsa bende bu ay hısteroskopı olup gelecek ay yaptıracaktım ama bı ay daha gec olsun sonu güzel olsun imşaallah:49::49::49:...pazar gunu test ıcın bıyopsı alacaklar benden....tedavıye gırmıs olacam ama tup hazıran adetı ile olacak inşaallah bı aksılık cıkmazsaa...Rabbımden hayırlısını ıstıyorummmmm hepimiz içinnn:16::16::16:

Amin canım, hayırlısı olsun herkes için. İnşallah sende hiç bir sorunsuz başlarsın tedavine.

Mümkün değil yoktur canım

Kızlar bi sorum olacak bu cumartesi allah kısmet ederse dondurulmuş embriyolarımı alıcam doktorum bana 5 gün boyunca progrstan 50 mg iğne verdi anladığım kadarıyla progestan iğne tutunmaya yardımcı oluyor donmuş tedavi olupta hergün iğne vurulan da var acaba doktorumdan rica etsem banada hergün verir mi :26:

ben çok beğendim :46: inşallah ikiz olurda koyarsın canım Allahım nasip etsin hepimize
bende modern isimleri daha çok seviyorum niyeyse :9:
melinda3535 var ya onun nicki bile bi ara gözüme çarptıydı melinda mı olsa kız olursa diye :9::9::9:

MAŞALLAH:nazar: Allah ım nazarlardan korusun demek paşalar geliyor
Allah ım kucagına almayı nasip etsin canım

kızz Allah seni napmasınn koptummm ya ben:60::60::60::60:

Rabbim nasip etsin inşallah canım gönlümüzden geçen ismi koymayı
Zeynep ismini bende çok severim ama İlber ilk defa duydum

canım üzülme demek anlamsız ama asla vazgeçme
sonradan yazdııgın yazıları okuyunca inan seni canı gönülden tebrik ettim
o kadar güzel yazmışsın ki yüreğine ağzına sağlık canım
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

güle güle git güle güle gel canım :3::3::3::3:
seni özleyeceğizzzzzzz:5:

:46::46:cumartesi bebişleri alıcaksın demek :emir_bebek::emir_bebek:
Allah ım hakkında hayırlısını nasip etsin canım:48:

Selam Gülcancım:3: Allah razı olsun bizimlede paylaşmışsın canım çok tşk ederim bende çekeceğim
sen nasılsın nasıl gidiyor tedavi umarım herşey yolundadır :54:

Iyiyim cnm ya sizleri böyle neşeli enerji görünce daha iyi oluyorum:16:
ignelere devam tatlım 24 nisanda kontrol var bakalım sonraki asama
ne olcak :52:

Back