• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Giriyorum cnm ama geceleri tüp bebek öncesi dip temel
temizliğe başladım simdide halılar balkonda bi bakayım
dedim:52: :39::39: fırsatım olmadı yani :16:

Bende önümüzde ki hafta çarşamba tatil eşimde evde yok yarım gün bir arkadaşım var onu alacağım ikimiz bir bir günde cam, koltuk, halı yer gök temizlik yapacağım ev büyük ve iki katlı o yüzden tek başıma yapmama gerek yok. Cumarteside ön görüşmeye gideceğiz moral olur bana.

Kızlar bi sorum olacak bu cumartesi allah kısmet ederse dondurulmuş embriyolarımı alıcam doktorum bana 5 gün boyunca progrstan 50 mg iğne verdi anladığım kadarıyla progestan iğne tutunmaya yardımcı oluyor donmuş tedavi olupta hergün iğne vurulan da var acaba doktorumdan rica etsem banada hergün verir mi :26:

Canım çok Zor olmazmı sence ben öncesinde 5 gün vuruldumda daha kalçalarım ağrıyor ama bence iğnesi daha etkili tabiki dayanabşlirsen ve ulun bey de olur derse daha iyi olur bence

Canım çok Zor olmazmı sence ben öncesinde 5 gün vuruldumda daha kalçalarım ağrıyor ama bence iğnesi daha etkili tabiki dayanabşlirsen ve ulun bey de olur derse daha iyi olur bence

Acısını çekerim yeterki tutunsun cnm
fıstık ben sana özelden mesej yazmıştım görmedin sanırım:26:
Ulun beyin listesinde kan sulandırıcı iğne yok süleyman bey daha önce vermişti :44:
Acaba sen kan sulandırıcı iğne kullanıyormusun benim için çok önemlide pıhtı sorunu var ya :26:

Arkadaslar pazartesi transfer oldu ve benim o günden beri kasiklarim çok agriyor normal mi... birde bu crinone jel pembe ve yesil geri geliyor normal mi.

07074]Bende önümüzde ki hafta çarşamba tatil eşimde evde yok yarım gün bir arkadaşım var onu alacağım ikimiz bir bir günde cam, koltuk, halı yer gök temizlik yapacağım ev büyük ve iki katlı o yüzden tek başıma yapmama gerek yok. Cumarteside ön görüşmeye gideceğiz moral olur bana.[/QUOTE]

Hadi hayırlısı tatlım inş olumlu geçer :16:
artık napsamda kafam dagilsa die sasirdim bende :44:
Bakalim hayirlisi hakkimizdan canimiz sagolsunda :16:

Iyiyim cnm ya sizleri böyle neşeli enerji görünce daha iyi oluyorum:16:
ignelere devam tatlım 24 nisanda kontrol var bakalım sonraki asama
ne olcak :52:

Giriyorum cnm ama geceleri tüp bebek öncesi dip temel
temizliğe başladım simdide halılar balkonda bi bakayım
dedim:52: :39::39: fırsatım olmadı yani :16:

hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider
temizlik içinde kolay gelsin şekerim :34:
ohhh halılarda çıkmış balkona hava güzel demkki oh miss:16::16:

selam kızlar.nasılsınız.

hoşgeldin kuzucummm :54:nasılsın?

Kızlar yarın test günüm heyecan full tavan yaptı. Kendimi 14 gündür tutuyorum idrar testi yapmamak için. Yarın kan kısmetse. Bizim için dua edin.

Arkadaslar pazartesi transfer oldu ve benim o günden beri kasiklarim çok agriyor normal mi... birde bu crinone jel pembe ve yesil geri geliyor normal mi.

Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallahh son tedavin olur:16:
Jel biraz sıkıntılı oluyor inan kim kullansa senin yaşadığın sorunu hemen hemen yaşıyor bende ilk tedavimde jel kullanmıştım pembe bişiler gelmişti

Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallahh son tedavin olur:16:
Jel biraz sıkıntılı oluyor inan kim kullansa senin yaşadığın sorunu hemen hemen yaşıyor bende ilk tedavimde jel kullanmıştım pembe bişiler gelmişti
Tskler canim ins hepimiz icin... valla digeeinde bende kullanmamistim ilk defa kullandim.. o yüzden pembe gelince panik oldum biraz.

pıhtılaşma testi yaptırıyorsunuz ya hani o testin adı nedir acaba?
hastaneyi aradım bilgi almak için kadına nasıl oldugunu ne oldugunu anlatamadım bi türlü
o da siz net bilgi edinip öyle arayın dedi internette de bi kç değişik şey var
bu bize lazım olan testin adı nedir?:26::26::26:

hastaneyi aradım bilgi almak için kadına nasıl oldugunu ne oldugunu anlatamadım bi türlü

Cnm genetik testinde cikiyor diye biliyorum pihtilasma. Birde dr.um protein s protein c ve antitrombin bakilsin demisti.. bunlarda da pihtilasmaya bakildi. Bunlardan biri olabilur mi aradigin tahlil.

Kızlar bi sorum olacak bu cumartesi allah kısmet ederse dondurulmuş embriyolarımı alıcam doktorum bana 5 gün boyunca progrstan 50 mg iğne verdi anladığım kadarıyla progestan iğne tutunmaya yardımcı oluyor donmuş tedavi olupta hergün iğne vurulan da var acaba doktorumdan rica etsem banada hergün verir mi :26:

Canım progestan bende kullanıyorum ama fitilini bu progestan kanamayı önlüyormuş hemşire söyledi merak etmiştim ne işe yaradığını bana bu şekilde söyledi eğer prozitif olursa zaten kanama olmuyormuş ama negatif ise ilacı bırakır bırakmaz kanama gerçekleşiyormuş bana o iğneyi transfere girmeden önce bir tane vurdular değerim yükselince 5 gün sonra iğneye gerek kalmadı düşük çıksaydı vurunacaktım. Yani tutunma ile alakası yok :34:

Benim 11. gününm halen kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor çok normal bu ağrılar adet sancısı gibidir ağrılar kafanı takma onlara kanaman olmadığı sürece canını sıkacak bişey olmaz inşallah :34:

Canım progestan bende kullanıyorum ama fitilini bu progestan kanamayı önlüyormuş hemşire söyledi merak etmiştim ne işe yaradığını bana bu şekilde söyledi eğer prozitif olursa zaten kanama olmuyormuş ama negatif ise ilacı bırakır bırakmaz kanama gerçekleşiyormuş bana o iğneyi transfere girmeden önce bir tane vurdular değerim yükselince 5 gün sonra iğneye gerek kalmadı düşük çıksaydı vurunacaktım. Yani tutunma ile alakası yok :34:

Benim 11. gününm halen kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor çok normal bu ağrılar adet sancısı gibidir ağrılar kafanı takma onlara kanaman olmadığı sürece canını sıkacak bişey olmaz inşallah :34:

Anladım cnmm:26:
Sağolasın cvp yazdığın için :16:

Acısını çekerim yeterki tutunsun cnm
fıstık ben sana özelden mesej yazmıştım görmedin sanırım:26:
Ulun beyin listesinde kan sulandırıcı iğne yok süleyman bey daha önce vermişti :44:
Acaba sen kan sulandırıcı iğne kullanıyormusun benim için çok önemlide pıhtı sorunu var ya :26:

Yok tatlım bende de yok kan sulandırıcı iğne.ewet sanki hatırlıyorum veriyodu süleyman bey.bence sor onu sen transfer günü onu.

Tıbbi genetikten bakılıyor arkadaşım değişik faktörler var çünkü pıhtılaşmada.

Back