• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evet yok kimse, topik anası zaten kayıp, ee imam-cemaat ilişkisi :1: iyiyim, yumurtlama sıkıntısı başladı yine geçen aydan beri bende, adet olabilirsem doooğru hastaneye aşılamaya :27:

diğer kızlardan da haber alamadım bi süre gelirlerse ztn benim yerim belli bi şekilde beni bulurlar sanırım
bak sen nasıl buldun :9::9::9::52::52: topik anası giriş yapmış yakın zamanda bakmıştım ama herhangi bilgi yok başka
merak etmedim desem yalan olur :26:hepsini merak ediyorum aslında :ssz:
günün mü geçti yoksaaaaaaaa kığızzzz hamiş olmayasın :53::53::53:
hehhehee:9::9: hadi bakalım hayırlısı olsun canım tedavin sana bebişini versin inşallah:16:

diğer kızlardan da haber alamadım bi süre gelirlerse ztn benim yerim belli bi şekilde beni bulurlar sanırım
bak sen nasıl buldun :9::9::9::52::52: topik anası giriş yapmış yakın zamanda bakmıştım ama herhangi bilgi yok başka
merak etmedim desem yalan olur :26:hepsini merak ediyorum aslında :ssz:
günün mü geçti yoksaaaaaaaa kığızzzz hamiş olmayasın :53::53::53:
hehhehee:9::9: hadi bakalım hayırlısı olsun canım tedavin sana bebişini versin inşallah:16:

yakın zamanda giriş yapmış mııı :27: ne güldüm laayn Allah razı olsun! takipteyim.tamam. :1: günüm geçiyo da şöyle geçiyo, yumurtlama geç olunca regl napsın, o da gecikiyo, karşılıklı bi naz bi kapris yani ikisinde de :37: faturası bana kesiliyo :32: beklemedeyim.tamam:27:

anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
üniversite hastanelerinde varsa faydalanayım demiştim
ama sonra kendimce hiç karıştırma dr un sölediklerinden başka bişey yapma dedim içimden
bazen çok bilmek de iyi değil bilmemekde iyi değil iki arada bi deredeyim :32:
ama gittiğimde yinede bi soracağım içmde kalmasın:1::1::1::1::1::1::1:
inşallah yeni tedavinle sende güzel haberler alırsın canım

bu testi zaten tekrarlayan düşüklerde kimyasal gebeliklerde daha çok istiyorlar.bizim bir çocuğumuz olduğundan dr. genetik tahlile gerek duymadı sadece histereskopi ve tromboli testini istedi.
inşallah kimsenin emekleri boşa çıkmaz hayırlısıyla ...bazen çok bilmekte iyi olmuyor gerçekten ya araştırmayım bakmıyım diyorum yinede dayanamıyorum .dr.un karşısına geçtiğimde söylediklerini genelde önceden biliyor oluyorum :1::1::1:

bu testi zaten tekrarlayan düşüklerde kimyasal gebeliklerde daha çok istiyorlar.bizim bir çocuğumuz olduğundan dr. genetik tahlile gerek duymadı sadece histereskopi ve tromboli testini istedi.
inşallah kimsenin emekleri boşa çıkmaz hayırlısıyla ...bazen çok bilmekte iyi olmuyor gerçekten ya araştırmayım bakmıyım diyorum yinede dayanamıyorum .dr.un karşısına geçtiğimde söylediklerini genelde önceden biliyor oluyorum :1::1::1:

canım tromboli testi ile kan pıhtılaşmasınamı bakılıyor..

canım hayırlı olsaun güzel güzel döllenme haberlerin gelsin.. çok güzel yumurta sayın maşallah.:nazar::nazar:
doktoruna sordunmu 5. gün neden transfer edilmiyorda 6. güne bekletiliyormuş..[/QUOTE

ben almanyadayim canim burada paskalya bayramindan dolayi cumadan p.tesine kadar tatil sanirim o yuzden sali dediler. gerci yarin emriologun dediginede bagli bakalim dr sali gunu icin notunu aldi

canım hayırlı olsaun güzel güzel döllenme haberlerin gelsin.. çok güzel yumurta sayın maşallah.:nazar::nazar:
doktoruna sordunmu 5. gün neden transfer edilmiyorda 6. güne bekletiliyormuş..[/QUOTE

ben almanyadayim canim burada paskalya bayramindan dolayi cumadan p.tesine kadar tatil sanirim o yuzden sali dediler. gerci yarin emriologun dediginede bagli bakalim dr sali gunu icin notunu aldi

anladımm canımm.. aslında bir açıdan çok güzel 6. güne kadar sağlıklı ilerleyen embriyonun tutunma olasılığı çok yüksek olur..
şimdiden hayırlı olsun canım..

ben de iş yerinde olacağım o vakitte ama haberdar etmeye çalışırım buradan. kaç salavat getireceğiz bu arada? ve ekstra özel bir şey gerekli mi?

Çekebildiğimiz kadar salavat çekeceğiz canım

yakın zamanda giriş yapmış mııı :27: ne güldüm laayn Allah razı olsun! takipteyim.tamam. :1: günüm geçiyo da şöyle geçiyo, yumurtlama geç olunca regl napsın, o da gecikiyo, karşılıklı bi naz bi kapris yani ikisinde de :37: faturası bana kesiliyo :32: beklemedeyim.tamam:27:
hahaaa:60::60::60: kaçar mı hiç şekerim aa aa:52::52:
bırak son naz kaprislerini yapsınlar bu ay aşılama olsunda görsünler onlar nazı:1::1::1::1:
kimimn rahminde aşık atıyorlar bilmior onlar daha anlaşılan hehehhehehe:1::1::1:

yok yok böyle çok bilincede sanki kendimde eksik tedavi görüyorum gibi oluyo
o ilacı neden yazmadı neden bana o testi yaptır demedi falan filan gibi kendimi yiyorum sonra:18:
bida yaramslık yapmıcam dr umu dinlicem sadece:17::17:

Bende bu sefer rahmime çok güveniyorum :1::1:

Merhaba arkadaşlar bugün incir kürüne başlayacam. İnternette birbirinden farklı tarifler var, nasıl yapılacağını şaşırdım kaldım. Phala sanırım sen yapıyordun geçenlerde öyle okumuştum, nasıl yapıyorsun anlatırsan sevinirim....

Merhaba arkadaşlar bugün incir kürüne başlayacam. İnternette birbirinden farklı tarifler var, nasıl yapılacağını şaşırdım kaldım. Phala sanırım sen yapıyordun geçenlerde öyle okumuştum, nasıl yapıyorsun anlatırsan sevinirim....

5 bardakla yapıyorsun ama çok çıktığı için ben 4 bardaktan yapıyorum ama sen bence 5 le başla sonra 15-16 inciri ikiye böl kaynayan suya at, ateşi kıs kapağını kapa 20 dk tut. Sonra ılımasını bekle süz 3 bölerek iç.

Back