• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ooo isim seçmeler başlamıs:16: bende sectim kiii kızımız olursa yağmur (rahmetli babam ablamın soyadı çamur olunca onla dalga gecmek için yağmus koy da yagmur camur olsun çocuk diyodu:) ordan istiyorum yağmur olsun dedesi için ve de çoook sevdim bu ismi) oğlumuz olursa da ali kerem istiyo kocacım ben iki isim istemesem de onu kıramıyorum ve alıştım da ali kerem e:16: kız kesin isim de erkeği kesin kararsız kalırız:9::9::9:

Çok güzel yağmur ismi, ismi gibi kızın inşallah bereketli olur, yağmurun çiçeklere can verdiği gibi kendisi de insanlığa can verir doktor olur inşallah

Ayşe çok güzel bir isim görümcemin ismi onu çok sevdiğim için koyuyorum birde eşime annelik etmiş onunda çok etkisi var huyu suyuda ona benzer inş.:)

Ayyyy ne güzel görümceni böyle seviyorsun bayıldım size :16::16::16:

En erken 11. günde baktır canım, şimdi düşük çıkarsa yükselir mi diye yazacaksın buralara, sen bence rahat ol dinlenmene bak eninde sonunda öğreneceksin:34:

Öyle midiyorsun canım ya ne bileyim biliyorum cuma günü eşim evde değil ya akşam gelicek işten bende akşamı bekleyemeyecem yaptırıcam ve negatifse o gelene kadar kendimi maf edicem

günaydınlarrrrrrrrrr

günaayddın:16:

Günaydın canlar bugün 9.günüm kaç gündür eşim bakıyordu bana yarın malesef işe başlıcak.bugün biraz burukluk var içimde hem onun için hemde günüm yaklaşıyo diye.sizce bugün baktırsammı ya betahcg ye çıkarmı sağlıklı bi test olurmu

günaydınlaar:16:

Canımmm sana da günaydın:54::54::54::54::54:

Çok güzel yağmur ismi, ismi gibi kızın inşallah bereketli olur, yağmurun çiçeklere can verdiği gibi kendisi de insanlığa can verir doktor olur inşallah

inşallah canm ya bereketiyle sağlıgıyla mutluluğuyla gelsin inşallah:16: doktor yagmur hadi bakalım:16::16:

Öyle midiyorsun canım ya ne bileyim biliyorum cuma günü eşim evde değil ya akşam gelicek işten bende akşamı bekleyemeyecem yaptırıcam ve negatifse o gelene kadar kendimi maf edicem

Zamanında yaptır canım yada o zaman cumartesi yaptır

kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnnnnn...........nasılsınızzzzzz bugun bakalımmm...bol bebişli bi gün olsun inşaAllahhhhh:16::16::16::16:...

ooo isim seçmeler başlamıs:16: bende sectim kiii kızımız olursa yağmur (rahmetli babam ablamın soyadı çamur olunca onla dalga gecmek için yağmus koy da yagmur camur olsun çocuk diyodu:) ordan istiyorum yağmur olsun dedesi için ve de çoook sevdim bu ismi) oğlumuz olursa da ali kerem istiyo kocacım ben iki isim istemesem de onu kıramıyorum ve alıştım da ali kerem e:16: kız kesin isim de erkeği kesin kararsız kalırız:9::9::9:

başladı başladıııı şekerim:9: bugün ensuece başlattı gerisi geldi vallahi :10::10:
phalacım ne güzel söyledi doktor yagmur :16:

günaaydınlaaar mutlu huzurlu sağlıklı bebişli hamişli günler olsun inşallah:16::16::16:

günaydınnnn canım günaydınnn Amin inşallah:16::16:

günaydınlarrrrrrrrrr

günaydınnnnnnn cnm hoşgeldinn:16::16:

kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnnnnn...........nasılsınızzzzzz bugun bakalımmm...bol bebişli bi gün olsun inşaAllahhhhh:16::16::16::16:...

Günaydınnnn canım hoşgeldinnnn
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?
çok pozitif gördüm seni:34: inşallah bol bol bebişli olurrr:16::16::16::16:

günaydın canmm amiiin inşallah:16:

başladı başladıııı şekerim:9: bugün ensuece başlattı gerisi geldi vallahi :10::10:

aynen canm hepimiz hazırlamısız zatn isimleri birinin söylemesini bekliyomusuz bizde söylemek için:9::9: ama çok güzel olduu kiii:21: ayy hamile kaldım kız oldu doğurdum büyüdü bi de doktor yaptık:52::52::52::9:

günaydın canmm amiiin inşallah:16:

aynen canm hepimiz hazırlamısız zatn isimleri birinin söylemesini bekliyomusuz bizde söylemek için:9::9: ama çok güzel olduu kiii:21: ayy hamile kaldım kız oldu doğurdum büyüdü bi de doktor yaptık:52::52::52::9:
Tabi tabi doktor olsun, bizde yaşlanınca ona gidelim hatta diyelim ki "biz senin daha doğmamış halini biliyoruz yawruuuucum" diyip ayak ağrılarımızı gösteririz:1::1:

Canım ben galiba tedaviye mayısta başlayacağım, haziran diyorduk ya, sende başla mayısta ne dersin?

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Phala arkadaşımız doğru diyor cnm ben de 9.gün yaptırmıştım sonucum düşük çıkmıştı dahada fazla üzülmüştüm
Gününde yaptırman dahada sağlıklı tabi en doğrusunu sen bilirsin cnm

Tabi tabi doktor olsun, bizde yaşlanınca ona gidelim hatta diyelim ki "biz senin daha doğmamış halini biliyoruz yawruuuucum" diyip ayak ağrılarımızı gösteririz:1::1:

deli yaa:9::9: daha dogmamış halini biliriz he koptuum:9::9::60::60::60:

Back