• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Negatif. Allah size guzel haberler yazssin canlar.

İnan çok üzüldüm benimde yakın olduğu için sanki benim negatif çıkmış kadar üzüldüm Rabbimin bir bildiği vardır diyip kenara çekilmekten başka bir çaremiz yok sen gönlünü ferah tut (demesi kolaymış gibi söylüyorum ama ) gerisini Allaha bırak :54:

ben çok beğendim :46: inşallah ikiz olurda koyarsın canım Allahım nasip etsin hepimize
bende modern isimleri daha çok seviyorum niyeyse :9:
melinda3535 var ya onun nicki bile bi ara gözüme çarptıydı melinda mı olsa kız olursa diye :9::9::9:

MAŞALLAH:nazar: Allah ım nazarlardan korusun demek paşalar geliyor
Allah ım kucagına almayı nasip etsin canım

kızz Allah seni napmasınn koptummm ya ben:60::60::60::60:

Rabbim nasip etsin inşallah canım gönlümüzden geçen ismi koymayı
Zeynep ismini bende çok severim ama İlber ilk defa duydum

canım üzülme demek anlamsız ama asla vazgeçme
sonradan yazdııgın yazıları okuyunca inan seni canı gönülden tebrik ettim
o kadar güzel yazmışsın ki yüreğine ağzına sağlık canım
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

güle güle git güle güle gel canım :3::3::3::3:
seni özleyeceğizzzzzzz:5:

:46::46:cumartesi bebişleri alıcaksın demek :emir_bebek::emir_bebek:
Allah ım hakkında hayırlısını nasip etsin canım:48:

Selam Gülcancım:3: Allah razı olsun bizimlede paylaşmışsın canım çok tşk ederim bende çekeceğim
sen nasılsın nasıl gidiyor tedavi umarım herşey yolundadır :54:

sağolsın cnm inşallahh bebeişlerim güzel çözülür :16:

Canlar Günaydın birazdan spora gidiyorum daha bugün ilk günüm tedaviye kadar fazlalıkları atmam lazım:31:spor yapmayı da hiç sevmem:ssz:spordan sonrada arkadasa kahvaltıya gidicem bugün buralarda pek olamicam ama telden surekli okurum sayfalara sonra yetisemiyorum hepinizi seviyorum :16::16::16::54:

Kahvaltıyı çok kaçırma ama:34:

Canlar Günaydın birazdan spora gidiyorum daha bugün ilk günüm tedaviye kadar fazlalıkları atmam lazım:31:spor yapmayı da hiç sevmem:ssz:spordan sonrada arkadasa kahvaltıya gidicem bugün buralarda pek olamicam ama telden surekli okurum sayfalara sonra yetisemiyorum hepinizi seviyorum :16::16::16::54:

Günaydın cnm ne güzel günün dolu dolu geçecek :116:

Bu arada inşallah biri kız biri erkek olurda tüple müple uğraşmam bundan sonra gayrı:1::1::1:

inşallah inşallahhh bende ikiz istiyorumm :emir_bebek::emir_bebek:
Benim hazirani bulur canım:31:çünkü ben aralık ve ocakta arka arkaya tedavi gördüm hiç ara vermeden hemen ignelere tekrar başladım ve cok hormon aldım oyüzden biraz vücudumu dinlendiriyorum rezerv az olduğu için doktorun gazina geldik eğer öyle olmasaydı şimdi bile baslardim:ssz::ssz: Mayıs gibi başka bir doktorla gorusucem ona göre belli olur kuzum

anladım tatlım ozaman dinlenmek hakkın tabiki iyi yapıosun
sporada başlamışsın:8::8: ama spordan sonra kahvaltıda çok kaçırma madem :34::56:
öptümm :54:

Günaydınlar kızlar benim eğer kızım olursa Ayşe İlke olacak ismi erkek olursa Doruk olacak ikinci ismi henüz bulamadım:)

Çoook sevindim cnm eşinin sonuçlarının güzel çıkmasına :52:
Maşallahhh size:16: Allahım meyvenizi en kısa zamanda verir inşallahhhhhhhhhhhhh

çok saol canm benm:16: inşallah o meyveler hepimize gelir:16::16::16:

:46::46::46:canım çok sevindim:16::16:

bende canm yaa:16:

Cok sevindim canim benim.insallah hep boyle normal cikar.

inşallah canm yarın ultrason çekimi cuma da tomografi var onlar da güzel çıksın tmmdır inşallah:16:

Günaydınlar kızlar benim eğer kızım olursa Ayşe İlke olacak ismi erkek olursa Doruk olacak ikinci ismi henüz bulamadım:)

günaydın canım inşallah gönlümüzden geçen ismi koyarız evlatlarımıza
hele bi gelsinlerde sağ salim hayırlısıyla
sende çift isim seviyorsun sanırım:34:

günaydın canım inşallah gönlümüzden geçen ismi koyarız evlatlarımıza
hele bi gelsinlerde sağ salim hayırlısıyla
sende çift isim seviyorsun sanırım:34:

inşallah canım evet iki isim seviyorum biri modern diğeride kuranda geçsin istiyorum hangisini severse onu kullansın çocuk:)

Bende melinda koymayı düşünüyorum ama kocam istemiyor:41:anlamı çok güzel benim güzel kızım demek erkek olursa efe düşünüyoruz kız olursa melinda koyamazsam Aden masal düşünüyorum :ssz::ssz:

ayyy ciddi misin ben çok beğendim melinda ismini anlamıda çok güzelmiş:16:
hatta bende eşime söledim ama yabancı ismi gibi dedi:41: o da istemedi
kız olursa net bişey yok ama erkek olursa Çınar Ata son kararımız :)
neyse bi bebişlerimiz olsunda ikna ederiz isim konusunda diye düşünüyorum

ooo isim seçmeler başlamıs:16: bende sectim kiii kızımız olursa yağmur (rahmetli babam ablamın soyadı çamur olunca onla dalga gecmek için yağmus koy da yagmur camur olsun çocuk diyodu:) ordan istiyorum yağmur olsun dedesi için ve de çoook sevdim bu ismi) oğlumuz olursa da ali kerem istiyo kocacım ben iki isim istemesem de onu kıramıyorum ve alıştım da ali kerem e:16: kız kesin isim de erkeği kesin kararsız kalırız:9::9::9:

günaaydınlaaar mutlu huzurlu sağlıklı bebişli hamişli günler olsun inşallah:16::16::16:

Günaydın canlar bugün 9.günüm kaç gündür eşim bakıyordu bana yarın malesef işe başlıcak.bugün biraz burukluk var içimde hem onun için hemde günüm yaklaşıyo diye.sizce bugün baktırsammı ya betahcg ye çıkarmı sağlıklı bi test olurmu

Günaydın canım benim iki ismin var benim biri ayşe ....... , kızım olursa da ayşe koyacağım:9:

Günaydın canlar bugün 9.günüm kaç gündür eşim bakıyordu bana yarın malesef işe başlıcak.bugün biraz burukluk var içimde hem onun için hemde günüm yaklaşıyo diye.sizce bugün baktırsammı ya betahcg ye çıkarmı sağlıklı bi test olurmu

En erken 11. günde baktır canım, şimdi düşük çıkarsa yükselir mi diye yazacaksın buralara, sen bence rahat ol dinlenmene bak eninde sonunda öğreneceksin:34:

Günaydın canım benim iki ismin var benim biri ayşe ....... , kızım olursa da ayşe koyacağım:9:

Ayşe çok güzel bir isim görümcemin ismi onu çok sevdiğim için koyuyorum birde eşime annelik etmiş onunda çok etkisi var huyu suyuda ona benzer inş.:)

Back