ooo isim seçmeler başlamısbende sectim kiii kızımız olursa yağmur (rahmetli babam ablamın soyadı çamur olunca onla dalga gecmek için yağmus koy da yagmur camur olsun çocuk diyodu:) ordan istiyorum yağmur olsun dedesi için ve de çoook sevdim bu ismi) oğlumuz olursa da ali kerem istiyo kocacım ben iki isim istemesem de onu kıramıyorum ve alıştım da ali kerem e kız kesin isim de erkeği kesin kararsız kalırız
Ayşe çok güzel bir isim görümcemin ismi onu çok sevdiğim için koyuyorum birde eşime annelik etmiş onunda çok etkisi var huyu suyuda ona benzer inş.:)
Herkese günaydınnnnn...
Musmutlu bi gün,
Olsun hepimizeee.:)))
En erken 11. günde baktır canım, şimdi düşük çıkarsa yükselir mi diye yazacaksın buralara, sen bence rahat ol dinlenmene bak eninde sonunda öğreneceksin
günaydınlarrrrrrrrrr
Günaydın canlar bugün 9.günüm kaç gündür eşim bakıyordu bana yarın malesef işe başlıcak.bugün biraz burukluk var içimde hem onun için hemde günüm yaklaşıyo diye.sizce bugün baktırsammı ya betahcg ye çıkarmı sağlıklı bi test olurmu
Canımmm sana da günaydın
Çok güzel yağmur ismi, ismi gibi kızın inşallah bereketli olur, yağmurun çiçeklere can verdiği gibi kendisi de insanlığa can verir doktor olur inşallah
Ayyyy ne güzel görümceni böyle seviyorsun bayıldım size
Öyle midiyorsun canım ya ne bileyim biliyorum cuma günü eşim evde değil ya akşam gelicek işten bende akşamı bekleyemeyecem yaptırıcam ve negatifse o gelene kadar kendimi maf edicem
Zamanında yaptır canım yada o zaman cumartesi yaptır
ooo isim seçmeler başlamısbende sectim kiii kızımız olursa yağmur (rahmetli babam ablamın soyadı çamur olunca onla dalga gecmek için yağmus koy da yagmur camur olsun çocuk diyodu:) ordan istiyorum yağmur olsun dedesi için ve de çoook sevdim bu ismi) oğlumuz olursa da ali kerem istiyo kocacım ben iki isim istemesem de onu kıramıyorum ve alıştım da ali kerem e kız kesin isim de erkeği kesin kararsız kalırız
günaaydınlaaar mutlu huzurlu sağlıklı bebişli hamişli günler olsun inşallah
günaydınlarrrrrrrrrr
kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnnnnn...........nasılsınızzzzzz bugun bakalımmm...bol bebişli bi gün olsun inşaAllahhhhh...
kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnnnnn...........nasılsınızzzzzz bugun bakalımmm...bol bebişli bi gün olsun inşaAllahhhhh...
başladı başladıııı şekerimbugün ensuece başlattı gerisi geldi vallahi
phalacım ne güzel söyledi doktor yagmur
günaydınnnn canım günaydınnn Amin inşallah
Pekalaa dinlicem senii
günaydınnnnnnn cnm hoşgeldinn
Tabi tabi doktor olsun, bizde yaşlanınca ona gidelim hatta diyelim ki "biz senin daha doğmamış halini biliyoruz yawruuuucum" diyip ayak ağrılarımızı gösteririzgünaydın canmm amiiin inşallah
aynen canm hepimiz hazırlamısız zatn isimleri birinin söylemesini bekliyomusuz bizde söylemek içinama çok güzel olduu kiii ayy hamile kaldım kız oldu doğurdum büyüdü bi de doktor yaptık
günaydınnnnnnn cnm hoşgeldinn
günaayddın
günaydınlaar
inşallah canm ya bereketiyle sağlıgıyla mutluluğuyla gelsin inşallahdoktor yagmur hadi bakalım
Öyle midiyorsun canım ya ne bileyim biliyorum cuma günü eşim evde değil ya akşam gelicek işten bende akşamı bekleyemeyecem yaptırıcam ve negatifse o gelene kadar kendimi maf edicem
günaayddın
günaydınlaar
inşallah canm ya bereketiyle sağlıgıyla mutluluğuyla gelsin inşallahdoktor yagmur hadi bakalım
Tabi tabi doktor olsun, bizde yaşlanınca ona gidelim hatta diyelim ki "biz senin daha doğmamış halini biliyoruz yawruuuucum" diyip ayak ağrılarımızı gösteririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?