2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım üzülme demek anlamsız ama asla vazgeçme
sonradan yazdııgın yazıları okuyunca inan seni canı gönülden tebrik ettim
o kadar güzel yazmışsın ki yüreğine ağzına sağlık canım
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Aminnn canim. Tabiki üzülmedim diyemem ama yikilmadim da. Sonucu alir almaz doktoruma gittim, bana biseyler soyleyip moral vermeye calisti ama ben dedim ki dr bey gecelim bunlari bugun bu sonucu aldik gecti onumuzdeki maca bakali... eeee simdi ne yapiyoruz dedim doktorum sok :))) Vazgecmedigimi ve allah bir sıkınti vermezse vazgecmiyecegimi soylemek icin anlattim canim.
Kimse hedefinden vazgecmesin...

Bende melinda koymayı düşünüyorum ama kocam istemiyoranlamı çok güzel benim güzel kızım demek erkek olursa efe düşünüyoruz kız olursa melinda koyamazsam Aden masal düşünüyorum

Bende melinda koymayı düşünüyorum ama kocam istemiyoranlamı çok güzel benim güzel kızım demek erkek olursa efe düşünüyoruz kız olursa melinda koyamazsam Aden masal düşünüyorum

ayyy ciddi misin ben çok beğendim melinda ismini anlamıda çok güzelmiş
hatta bende eşime söledim ama yabancı ismi gibi dedi o da istemedi
kız olursa net bişey yok ama erkek olursa Çınar Ata son kararımız :)
neyse bi bebişlerimiz olsunda ikna ederiz isim konusunda diye düşünüyorum

Günaydın canlar. Guzelliklerle dolu bir gun olsun. Guzel haberler alalim bugun insallah.

sanada günaydın canım
bana büyük moral oldu valla sölediklerin
Negatifi görürsem sen gibi düşünmek istiyorummm
Rabbim sanada gönlündekini en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım

ben çok beğendim inşallah ikiz olurda koyarsın canım Allahım nasip etsin hepimize
bende modern isimleri daha çok seviyorum niyeyse
melinda3535 var ya onun nicki bile bi ara gözüme ır

sagol cnm bende cok sevdim..
cnm melindada cok guzel bi isim.. bi bebişimiz olsa ahhh ne isimler bulurduk.. 9 ayi isim aramakla gecirirdik:))

Nickimi oyüzden melindam acmistim haklısın canım bebişler gelsin de isim işi kolay

İlber ismini de ben tarihçi profesör İlber Ortaylıdan biliyorum ve çok asil bir isim olduğunu düşünüyorum.

Canlar Günaydın birazdan spora gidiyorum daha bugün ilk günüm tedaviye kadar fazlalıkları atmam lazımspor yapmayı da hiç sevmemspordan sonrada arkadasa kahvaltıya gidicem bugün buralarda pek olamicam ama telden surekli okurum sayfalara sonra yetisemiyorum hepinizi seviyorum

sagol cnm bende cok sevdim..
cnm melindada cok guzel bi isim.. bi bebişimiz olsa ahhh ne isimler bulurduk.. 9 ayi isim aramakla gecirirdik:))

9 ay isim bulmak dışında başka sıkıntımız olmucak kadar güzel bir hamilelik olur inşallah hepimizin ki
bebişlerimiz kucagımıza bi gelsin hayırlısıyla

Nickimi oyüzden melindam acmistim haklısın canım bebişler gelsin de isim işi kolay

hımm demek o yüzden nickin böyle ben de çalmış gibi oldum ismi
ayyyyyyyyyyyy sen ne zmn başlıcan yeni tedaviye ya
bak parsen phala ensuece ben mayısda gidiyoruzzzzzz peki ya sen ?
hadi koş gel yetiş bizeee sendee

İlber ismini de ben tarihçi profesör İlber Ortaylıdan biliyorum ve çok asil bir isim olduğunu düşünüyorum.

tarihim de iyidir diyorsun yani çaktırmadan
İnşallah bi ilberin bi ayşen olur kızz ikiz ikizzzzz ohhh maşallah

tarihim de iyidir diyorsun yani çaktırmadan
İnşallah bi ilberin bi ayşen olur kızz ikiz ikizzzzz ohhh maşallah

Bu arada inşallah biri kız biri erkek olurda tüple müple uğraşmam bundan sonra gayrı

Benim hazirani bulur canımçünkü ben aralık ve ocakta arka arkaya tedavi gördüm hiç ara vermeden hemen ignelere tekrar başladım ve cok hormon aldım oyüzden biraz vücudumu dinlendiriyorum rezerv az olduğu için doktorun gazina geldik eğer öyle olmasaydı şimdi bile baslardim Mayıs gibi başka bir doktorla gorusucem ona göre belli olur kuzum

günaydın şekerim, kolay gelsin o zaman sana ve deeee afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…