2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Negatif. Allah size guzel haberler yazssin canlar.

İnan çok üzüldüm benimde yakın olduğu için sanki benim negatif çıkmış kadar üzüldüm Rabbimin bir bildiği vardır diyip kenara çekilmekten başka bir çaremiz yok sen gönlünü ferah tut (demesi kolaymış gibi söylüyorum ama ) gerisini Allaha bırak

sağolsın cnm inşallahh bebeişlerim güzel çözülür

Kahvaltıyı çok kaçırma ama

Günaydın cnm ne güzel günün dolu dolu geçecek :116:

Bu arada inşallah biri kız biri erkek olurda tüple müple uğraşmam bundan sonra gayrı

inşallah inşallahhh bende ikiz istiyorumm

anladım tatlım ozaman dinlenmek hakkın tabiki iyi yapıosun
sporada başlamışsın ama spordan sonra kahvaltıda çok kaçırma madem
öptümm

Günaydınlar kızlar benim eğer kızım olursa Ayşe İlke olacak ismi erkek olursa Doruk olacak ikinci ismi henüz bulamadım:)

Çoook sevindim cnm eşinin sonuçlarının güzel çıkmasına
Maşallahhh size Allahım meyvenizi en kısa zamanda verir inşallahhhhhhhhhhhhh

çok saol canm benm inşallah o meyveler hepimize gelir

canım çok sevindim

bende canm yaa

Cok sevindim canim benim.insallah hep boyle normal cikar.

inşallah canm yarın ultrason çekimi cuma da tomografi var onlar da güzel çıksın tmmdır inşallah

Günaydınlar kızlar benim eğer kızım olursa Ayşe İlke olacak ismi erkek olursa Doruk olacak ikinci ismi henüz bulamadım:)

günaydın canım inşallah gönlümüzden geçen ismi koyarız evlatlarımıza
hele bi gelsinlerde sağ salim hayırlısıyla
sende çift isim seviyorsun sanırım

günaydın canım inşallah gönlümüzden geçen ismi koyarız evlatlarımıza
hele bi gelsinlerde sağ salim hayırlısıyla
sende çift isim seviyorsun sanırım

inşallah canım evet iki isim seviyorum biri modern diğeride kuranda geçsin istiyorum hangisini severse onu kullansın çocuk:)

Bende melinda koymayı düşünüyorum ama kocam istemiyoranlamı çok güzel benim güzel kızım demek erkek olursa efe düşünüyoruz kız olursa melinda koyamazsam Aden masal düşünüyorum

ooo isim seçmeler başlamıs bende sectim kiii kızımız olursa yağmur (rahmetli babam ablamın soyadı çamur olunca onla dalga gecmek için yağmus koy da yagmur camur olsun çocuk diyodu:) ordan istiyorum yağmur olsun dedesi için ve de çoook sevdim bu ismi) oğlumuz olursa da ali kerem istiyo kocacım ben iki isim istemesem de onu kıramıyorum ve alıştım da ali kerem e kız kesin isim de erkeği kesin kararsız kalırız

günaaydınlaaar mutlu huzurlu sağlıklı bebişli hamişli günler olsun inşallah

Günaydın canlar bugün 9.günüm kaç gündür eşim bakıyordu bana yarın malesef işe başlıcak.bugün biraz burukluk var içimde hem onun için hemde günüm yaklaşıyo diye.sizce bugün baktırsammı ya betahcg ye çıkarmı sağlıklı bi test olurmu

Günaydın canım benim iki ismin var benim biri ayşe ....... , kızım olursa da ayşe koyacağım

En erken 11. günde baktır canım, şimdi düşük çıkarsa yükselir mi diye yazacaksın buralara, sen bence rahat ol dinlenmene bak eninde sonunda öğreneceksin

Günaydın canım benim iki ismin var benim biri ayşe ....... , kızım olursa da ayşe koyacağım

Ayşe çok güzel bir isim görümcemin ismi onu çok sevdiğim için koyuyorum birde eşime annelik etmiş onunda çok etkisi var huyu suyuda ona benzer inş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…