Kızçelerim ben yokken kendinize iyi bakın ben gelince de salın kendinizi koy verin
Bir hafta yokum ama ara ara gelmeye çalışırım...
Enerjimi tüketmek için bekleyecen 2 paşa var aşkımızı yaşayacağız...
Hakkınızı helal edin hoşçakalın
evet cnm bakalım kısmet ne çıkacak bizde:18::18:İnşallah canım ya inşallah. Bende sizi merak ediyorum bu haftaydı değil Spermiogram testi?
cnm sabrına ve düşüncene kendine böyle teskin etmene çok mutlu oldum çünki doğru dedin bunda da vardır bir hayır inşlh 3.cü denemende pozitifi alacaksınIkinci negatifimide almis bulunuyorum. Hayirlisi boyleymis demek ki.
Kızçelerim ben yokken kendinize iyi bakın ben gelince de salın kendinizi koy verin
Evet tatlım hayırlısı olsun diye canı gönülden geçirerek demek gerekir ama bu u zorunda olduğum için değil gerçekten inandığım için diyorum.tabiki hepimizin amacı pozitifi görmek ama allaha havale ettiğimiz birşeyden negatif çıkıyorsa da üzülmemek lazım. Rabbimin zoruna gider. Unutmamak lazım ki rabbimizin merhameti bir annenin cocuğuna olan merhametinden daha büyük. Belkide allah bana merhamet ettide bu çocuğu vermedi. Ben ne olursa olsun siye dus etseydım verecekti ama sakat olacaktı belki, belki doğum esnasında bana birşey olacaktı. Allah ne eylerse en güzelini eyler. Bugünüme hamdolsun, yarınımaysa binlerce şükürler olsun.
iyi akşamlar nasılsın ne yaptın bu aralar dr. gidecektin galiba yanlış hatırlamadıysam:26:Kuzum gönül ister tabi pozitif olsun ama işte negatif alınca ben o anda senin düşündüğünü düşünemiyorum hemen ağlıyorum zırlıyorum isyan ediyorum ama artık öyle yapmıcam yazdıkların beni çok etkiledi eğer bu seferki tedavimde negatif sonuç alırsam senin yazdıkların aklıma gelecek :85:
cokk guzell ve cokk dogru seyler yazmissin cnm.. bende her negatifimden sonra bunlari aklimdan geciriyorum.. herseyin hayirlisi gercekten.. asla isyan etmemeliyiz.. aglamak serbest tabii:) rahatlatiyor
iyi akşamlar nasılsın ne yaptın bu aralar dr. gidecektin galiba yanlış hatırlamadıysam:26:
Canım benim Allah sana güç kuvvet ve sabır versin. Tez zamanda toparlan ve yeniden yılmadan devam.. Bizim bebişler nazlı napalım...
🌸🌸🌸
seni bekletiyorum 8. sıraya yazacağım
evet hafızam bu aralar iyi çalışıyorHafızana bayıldım cnmbugün gittim allah kısmet ederse cumartesi transferim olacak cnm
Kuzum gönül ister tabi pozitif olsun ama işte negatif alınca ben o anda senin düşündüğünü düşünemiyorum hemen ağlıyorum zırlıyorum isyan ediyorum ama artık öyle yapmıcam yazdıkların beni çok etkiledi eğer bu seferki tedavimde negatif sonuç alırsam senin yazdıkların aklıma gelecek :85:
arkadaslar yumurtaniz ne kadar büyükken ovitrelle vurdunuz
sanki ben erken vuruldum en kücügü 16mm en büyügü 18 mm di
bende olgunlari 18 mm ile 16 mm de vurulmustum cnm son tedavimde.. zaten bu ikisi transfer edildi..
evet hafızam bu aralar iyi çalışıyor
hey maşallahhhh cumartesi güzel günler başlıyor hee
hadi inşlh bebeklerin seninle olur bu sefer 9 ay boyunca...
Ayyy tatlım sakın isyanetme. İsyan etmek sana bişey kazandırmaz inan bana daha çok kızgınlığını perçinler. Tabiki ağlayacaksın ne emekler veriyoruz bu tedavide . Ama isyandan kaçın. Allah kullarına ne verirse en iyisini veir. Sakın bunu aklından çıkarma rabbimin gücüne gider. Ben dua ettim olmadı deyip biz ona küsemeyiz o bizi yarattı biz onu değil. O bizi sınıyor biz onu değil. Sakın unutma SINAVDAYIZ.
inşallah iyi olacak canımevet cnm bakalım kısmet ne çıkacak bizde:18::18:
cnm sabrına ve düşüncene kendine böyle teskin etmene çok mutlu oldum çünki doğru dedin bunda da vardır bir hayır inşlh 3.cü denemende pozitifi alacaksın
helal olsun şekerimmm güle güle gitt
Aynen canım allah hayırlısını versin diye yola çıkmıştık zaten demek ki hayırlısı buymuş. Bu sonuç için allaha şükürler olsun.
Canım toparladım ben negatifi alınca biraz ağladım ama sonra hemen şükrettim allah bunu reva gördüyse bana daha bir mutlu oldum çünkü belki tutunsaydı başka bir sorun olacaktı. Demek ki benim için bu hayırlıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?