• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım senle ben aynı gun başlıyoruz. İnan günler gecmek bilmiyor. Ben suan işi akısına bıraktım. Sen oncesinde bir hazırlık yapıyor musun

Ben tedaviye ya nisan adetimle ya haziran adetimle başlayacağım ama ön görüşmem mayıs ayında. Ö hazırlık olarak kendime kür yapıyorum (aslan pençesi ve incr kürü) birde bıosteron kullanıyorum. Sen ne zaman başlayacaksın?

Ben tedaviye ya nisan adetimle ya haziran adetimle başlayacağım ama ön görüşmem mayıs ayında. Ö hazırlık olarak kendime kür yapıyorum (aslan pençesi ve incr kürü) birde bıosteron kullanıyorum. Sen ne zaman başlayacaksın?

aaa phaala bende biesteron kullanıorum dr un bu ilacı aldırış amacı neymiş sana

canımm nisan adetinlemi başlıyorsun.. berabermi başlıyoruz:)) :54::54:

Ben Nisan adetimi bekliyorum. 12 gun sonra olacak sanki. Ön görüşmeye gittim adetimin ilk günüydü doktor muayene etmek istedi oldum. Bende cikolata kisti var ana diğer bütün degerler iyi şükür o yüzden kür yapmıyorum. Çaresi olduğunu bilsem yapardım ama bu kistlere birsey etki etmiyor maalesef. Ben de en azından var olan değerlerimi bozmayayım diyorum. Allah hepimize yardimci olsun inşallah

canımm nisan adetinlemi başlıyorsun.. berabermi başlıyoruz:)) :54::54:

Ya aslında şöyle hemen anlatayım:1:
Benim bağlı olduğum başkan yardımcısı kalp krizi geçirdi (durumu iyi ama) Şimdi uzun süre gelmez, benden bu durumdan faydalanıp mayıs ayınıda düşünmeye başladım birde işi bırakmayacağım için (en azından taşınana kadar) hazirana sarkıtmanın anlamı kalmıyor, ön görüşmeye gideyim uzun protokol yapmazsa kendisi de uygun görürse başlarım mayısta. Nasıl beni yakaladın :1:

babk bak koru beni derken bile gülüyor..:47::47::47::47:
nerdesin blgk:27::27::27::27::27:
gelsene gelsene:120::120::120::120::120::95::95::95::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:

evet nerde kalmıştık canım benim.sen mi dalga geçmiştin benimle:20::20::20::20::20::20::20:

bittin kızım sen:47::47::47::47::47::47:

affetmem affetmem affetmem
ben ona bir gök gürültülü yağmurlu sonrada sis çıkaracağım şimdi
canım bu arada şuanda bornovadayım,geldim.
kuruldan rapor çıkmış yarın onun için hastaneye gidicem
o zaman muayene olurmu sence?

Ama ya ben bilmiyodum ki ole olduğunu sonra yanlış anladığımı anlayıp düzelttim ki ben hemen açıklama bile buldum hatamı düzeltmek için ağlarım bak:(

Eşimin kontrolündeyız hastanede kan verdik tomografi sırası aldık herşey temiz çıkcak insallah

Ben Nisan adetimi bekliyorum. 12 gun sonra olacak sanki. Ön görüşmeye gittim adetimin ilk günüydü doktor muayene etmek istedi oldum. Bende cikolata kisti var ana diğer bütün degerler iyi şükür o yüzden kür yapmıyorum. Çaresi olduğunu bilsem yapardım ama bu kistlere birsey etki etmiyor maalesef. Ben de en azından var olan değerlerimi bozmayayım diyorum. Allah hepimize yardimci olsun inşallah

Soğan kürü kistlere iyi geldiğini biliyorum ben ama

Ama ya ben bilmiyodum ki ole olduğunu sonra yanlış anladığımı anlayıp düzelttim ki ben hemen açıklama bile buldum hatamı düzeltmek için ağlarım bak:(

Eşimin kontrolündeyız hastanede kan verdik tomografi sırası aldık herşey temiz çıkcak insallah

Amin inşallah canım bizi haberdar et mutlaka. Sonuçlar kaçta çıkar?

Ya aslında şöyle hemen anlatayım:1:
Benim bağlı olduğum başkan yardımcısı kalp krizi geçirdi (durumu iyi ama) Şimdi uzun süre gelmez, benden bu durumdan faydalanıp mayıs ayınıda düşünmeye başladım birde işi bırakmayacağım için (en azından taşınana kadar) hazirana sarkıtmanın anlamı kalmıyor, ön görüşmeye gideyim uzun protokol yapmazsa kendisi de uygun görürse başlarım mayısta. Nasıl beni yakaladın :1:

harikaa :)) fırsatın varsa uzatma canımm.. hemen başlaa

Back