Canım senle ben aynı gun başlıyoruz. İnan günler gecmek bilmiyor. Ben suan işi akısına bıraktım. Sen oncesinde bir hazırlık yapıyor musun
aaaa sen ne diyorsun hayatım öyle olur mu? Gelsin gelsin o günler, korkuyla olmaz bu işler
Ben tedaviye ya nisan adetimle ya haziran adetimle başlayacağım ama ön görüşmem mayıs ayında. Ö hazırlık olarak kendime kür yapıyorum (aslan pençesi ve incr kürü) birde bıosteron kullanıyorum. Sen ne zaman başlayacaksın?
Ben tedaviye ya nisan adetimle ya haziran adetimle başlayacağım ama ön görüşmem mayıs ayında. Ö hazırlık olarak kendime kür yapıyorum (aslan pençesi ve incr kürü) birde bıosteron kullanıyorum. Sen ne zaman başlayacaksın?
İNŞŞŞŞ O GÜNLER UZAK DEĞİL CANIMMAh ah ah canıııım bir kucaklasam bir kucaklasam asla bırakmayacağım
ne yapacağım o zaman bu cuma trabzon a seyahat edeceğim inşallah tüp bebek öncesi iyi gelir bana
Canım 9.gün 148 di. 12.gün 368 oldu bi daha istemedi dr. Ili hafta sonra gel kalp atışı için dedi. Sen??
🌸🌸🌸
aaa phaala bende biesteron kullanıorum dr un bu ilacı aldırış amacı neymiş sana
DARISI PIT PITT İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canımm nisan adetinlemi başlıyorsun.. berabermi başlıyoruz:))
babk bak koru beni derken bile gülüyor..
nerdesin blgk
gelsene gelsene:120::120::120::120::120::95::95::95:
evet nerde kalmıştık canım benim.sen mi dalga geçmiştin benimle
bittin kızım sen
affetmem affetmem affetmem
ben ona bir gök gürültülü yağmurlu sonrada sis çıkaracağım şimdi
canım bu arada şuanda bornovadayım,geldim.
kuruldan rapor çıkmış yarın onun için hastaneye gidicem
o zaman muayene olurmu sence?
İNŞŞŞŞ O GÜNLER UZAK DEĞİL CANIMM
Ben Nisan adetimi bekliyorum. 12 gun sonra olacak sanki. Ön görüşmeye gittim adetimin ilk günüydü doktor muayene etmek istedi oldum. Bende cikolata kisti var ana diğer bütün degerler iyi şükür o yüzden kür yapmıyorum. Çaresi olduğunu bilsem yapardım ama bu kistlere birsey etki etmiyor maalesef. Ben de en azından var olan değerlerimi bozmayayım diyorum. Allah hepimize yardimci olsun inşallah
Ama ya ben bilmiyodum ki ole olduğunu sonra yanlış anladığımı anlayıp düzelttim ki ben hemen açıklama bile buldum hatamı düzeltmek için ağlarım bak
Eşimin kontrolündeyız hastanede kan verdik tomografi sırası aldık herşey temiz çıkcak insallah
Soğan kürü kistlere iyi geldiğini biliyorum ben ama
inşallaaahh canım inşallaahhh.. 😘😘
🌸🌸🌸
Ya aslında şöyle hemen anlatayım
Benim bağlı olduğum başkan yardımcısı kalp krizi geçirdi (durumu iyi ama) Şimdi uzun süre gelmez, benden bu durumdan faydalanıp mayıs ayınıda düşünmeye başladım birde işi bırakmayacağım için (en azından taşınana kadar) hazirana sarkıtmanın anlamı kalmıyor, ön görüşmeye gideyim uzun protokol yapmazsa kendisi de uygun görürse başlarım mayısta. Nasıl beni yakaladın
agustosta ilk denemem olcak inşallah yasım 24 eşim 27 azosperm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?