• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ama dalga geçmişsiniz konuyu bilmiyorum ki neden dalga geçtiniz dalga geçmek incitici bişiiii ne büyük travma olmuştur şimdi nasıl unutcek:1::1:

Oooooo arada güme gidiyommm imdayyttt...

Ben ben yapmadıımmmm
Kavga var diye yerimi aldım ben arkadaşı bulamayınca bana sarmaya kalktı güldennn.....

inşallah muayene etmezler yarın..aniden aradılar beklemiyordum yaa:26::26:

günlerden opu ya 2 gün kala:1::1:
son kez gel bi bakalım dedi daktır muayene ortamı loş karanlık gibi ve örtü altından aleti ittiriverince ezbere yolu buluyor daktır diye ben temizlik yapmamıştım o gün eve dönünce ilgilencektim kendimle opudan sonra ilgilenemem diye transfer vs.. var...
velhasıl kelam doktorcuuummm muayene ile yetinmedi rahime yapılan bir iğne varmış onu eşin alsın gelsin ben benim odamda onu sana yapıcam dedi ben olmaz dedim nasıl olmaz dedi olmaz işte dedim :1::1::1: olurdu olmazdı iğne geldi hoca beni odaya aldı hemşireye hazır değilim ben diyorum kıkırdıyor zilli amaannn tek senmisin öle biz neler görüyoruz dedi:1::1::1: yattım o şahane masaya herşey meydanda yetmedi daktır bir de o bölgeye ışık tuttu iğneyi doğru yere yapabilmek için ince çalışmalıydı yani..O gün tıp tarihine pala egunal olarak geçtim :27::27::27::1::1:bittiğim andı bir daha nasıl bakcam doktorun yüzüne dedim bir sonraki buluşmada unutmuştum bile olayı :1::1::1:

son kez gel bi bakalım dedi daktır muayene ortamı loş karanlık gibi ve örtü altından aleti ittiriverince ezbere yolu buluyor daktır diye ben temizlik yapmamıştım o gün eve dönünce ilgilencektim kendimle opudan sonra ilgilenemem diye transfer vs.. var...
velhasıl kelam doktorcuuummm muayene ile yetinmedi rahime yapılan bir iğne varmış onu eşin alsın gelsin ben benim odamda onu sana yapıcam dedi ben olmaz dedim nasıl olmaz dedi olmaz işte dedim :1::1::1: olurdu olmazdı iğne geldi hoca beni odaya aldı hemşireye hazır değilim ben diyorum kıkırdıyor zilli amaannn tek senmisin öle biz neler görüyoruz dedi:1::1::1: yattım o şahane masaya herşey meydanda yetmedi daktır bir de o bölgeye ışık tuttu iğneyi doğru yere yapabilmek için ince çalışmalıydı yani..O gün tıp tarihine pala egunal olarak geçtim :27::27::27::1::1:bittiğim andı bir daha nasıl bakcam doktorun yüzüne dedim bir sonraki buluşmada unutmuştum bile olayı :1::1::1:

kız zannetmem ya hergün doktora giden insanın pala olacak kadar çok kılı yokmuştur,sana öyle geliyordur canım benim.
sen yine başkalrına göre temizmişsindir eminim.

KK'nın değerli anne adayları, yıllar önce bin bir hayalle siteye üye olmuştum, deliler gibi bebek istiyordum, sonuca ulaşamıyordum ve bu sitedeki kadınların desteklerini yazdıklarını takip ediyordum, bu tek tesellim ve eğlencem olmuştu. Birilerinin sizi anlaması, aynı yollardan geçmesi teselli oluyordu. Birçok başarısız denememiz oldu bebeğimize ulaşma yolunda, aşılamalar, kendiliğinden olup sona eren gebelikler... Tüp bebek denemeleri ve yine olumsuzluklar... Şimdi mi? Şimdi yatak odamda bir prens uyuyor, tüm sıkıntılarımı unutturan demeyeceğim, unutulmuyor ama hoş gördüren minik bir bebek... Lütfen vazgeçmeyin, denemeye devam edin.. Tedavide embriyoları nakletme günü başıma gelenlerden sonra asla bu bebek tutmaz demiştim: Arabamız bozulunca transferden hemen sonra bir saat yürümek zorunda kalmam, yerimde kımıldamaya korkarken deli gibi tuvaletimin gelmesi ve yine transferden sonraki bir saatte defalarca tuvalete gidip oturmak zorunda kalmam, iki saat sonra 6 saatlik bir yola çıkmamız ve yolun resmen bir tarla görünümünde olması... O yolda midemi, böbreğimi bile düşürebilirdim, bebek nasıl tutundu? İşte bu nokta için yazıyorum bunca şeyi, umudunuzu kaybetmeyin, kafanızı rahat tutun... Her şey çok güzel olacak... Allah yardımcımız olsun.

Kavga,hakaret,polimik bunlar forum kuralları gereği yasak hanımlar topik kapanmasına kadar gider cezası:30::30::30:kavga ederken dikkat edin kendi topiğimi kapattırmayın bana:1::1::1:

gece gece kahkaha attim resmen.ayyy cok feciii bir durum. gozumun onunde canlandi.yok ypk olanaz diyorum.dusundukce gukuyirum.Allahta seni guldursun.ben jesin doktor degisturirdim

Gece gece güldürdün valla ilahi.

kız zannetmem ya hergün doktora giden insanın pala olacak kadar çok kılı yokmuştur,sana öyle geliyordur canım benim.
sen yine başkalrına göre temizmişsindir eminim.

o zaman sen vahim durumdasın gerginliğinde bu yüzden:52::52::1::1:

Back