Oooo almazmıyım yerimi.evet bencede korktuuu.bende ekşın olucak diye sevinmiştim.
istiyosan hırsımı senden alıyım ekşını görürsün,olur mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo almazmıyım yerimi.evet bencede korktuuu.bende ekşın olucak diye sevinmiştim.
edit yarın kurul için hastaneye gidicem,sence muayene yaparlarmı pek hazırlıklı değilim.acil geldim izmire yaaa![]()
fatmacık geçmiş olsun sonucu umarım iyi çıkarbugün histereskopimi oldum d. güzel geçtiğini söyledi 1 2 parça alıp patolojiye yollamışlar.
transferin hayırlı olsun 25 inde pozitifli günler olsun...Canim ben listede varim ama durumu sormussun ... avrupa safak hastanesi refahattin yücel bu gün transfer oldu tatlim ins 25 nisan test sonucu.
istiyosan hırsımı senden alıyım ekşını görürsün,olur mu![]()
istiyosan hırsımı senden alıyım ekşını görürsün,olur mufı27:![]()
Amin canim ins hapimiz icin ayni sonuc olsun..fatmacık geçmiş olsun sonucu umarım iyi çıkar
transferin hayırlı olsun 25 inde pozitifli günler olsun...![]()
aminn cnm aminnn hep güzel haberler alsak keşke herkeslerden...Amin canim ins hapimiz icin ayni sonuc olsun..
hazırlık bazen olmayıversin napalım kaç kez gafil avlandım ben aahhhhh ah
pala pala dolanırken gel bi bakayım demeler olmaz diye diretmeler ama her defasında masada biten direnişler
her zaman hazırlıklı olamıyorsun canım..
muayene için adetin 2. ya da 3.gününü tercih ediyorlar adetlimisin peki..
Yoook..ablam saygılarrr her daim hurmet ederim.şu anda bi gebe adayıyım ve affına sığınıyorum...
iyi geceler canım nasılsın![]()
ne esip gürlüyon sen noluyooooooo uleeennn![]()
evet adetliyim.yarın beşinci günü ama.kuruldan rapor çıkcak sabah sekizde burda ol dediler ne olduğumu bilemeden izmirde buldum kendimi.adetin bitince sis yapıcaz dediler.bişey anlamadım valla.zaten tüp işi mayısa kaldıda kurul için gittimde muayene edicelker mi onu merak ediyorum.
ne esip gürlüyon sen noluyooooooo uleeennn![]()
iyiyim sen nasilsin.
benimle dalga geçtiler ama öğlen
esmiyim mi şimdi.anca gelebildimmm..taaaaa izmirdeyim yaaa![]()
rapor için daha önce muayene olmuşsundur tekrar muayene etmezler diye düşünüyorum..
şiş işlemi için bi bakalım öncesinde de diyebilirler kararsız kaldım bende..
şiş olmasa bakmazlar diyebilirdim net..
blgk arkadaşı bulamadı bana sataşıyor guldennn koru beniii..
Ihi ihiiii sen gorursun gulden geldi senin hakkından gelir oooo..
bende ne yapsam bilemedim şimdi yaaaa:18::18::18::18:
dalga mı geçtiler bak hele
kafana göre takıl şekerim:13: