• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Benımde trensferden sonra böyle belirtıler olmustu regl belirtısı sanıp uzuluyodum ama tutunma sancısıymış bide benım karnım cok şişmişti kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hay ağızın bal yesin lekelenme falan oluyormuş genelde test gününe yakın ama Maaşallah tık yok :nazar::nazar::nazar:

😂😂😂tatlım kacıncı gunun ben transferden 9 gun sonra gebelık testı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıkmıstı ertesı gunde kanda vermıstım

slm kızlar iğnelerimin 6.günü ama göbişe zor batıyo :5:
ucuda değişmiyo bütün enjeksiyon geçende yazdım ama cvp gelmedi:50:
neden böyle oluyo ki sizdede oldumu:100::100:

Benimki ilk günden beri olduğu için hiçç adet sancısı olarak yorumlamadım çünkü sürekli değil ara ara vurup duruyor ama inşallah yerleşme ağrılarıdır. Akgün olsun diye içimden geçen karagünü aklıma getirmek istemiyorum (daha doğrusu korkuyorum olumsuz sonuç ile karşılaşmaktan) Hemşireye sordum bunlar normal dedi abes bir görüntü ve durum yok şimdilik çok az kaldı sabırsızlanıyorum biri dürtüklüyor idrar testi yap diye :52::52::52::52:
Yapma bence canım çok erken daha çok umıtsuzluğa kapılırsın iilaki yapıcam diyorsan kan testi yaptır o da 9.günde felan varsada çıkmyabilir 7.günde dah çok üzülürsün.senin ilk mi

mervsh

Yapma bence canım çok erken daha çok umıtsuzluğa kapılırsın iilaki yapıcam diyorsan kan testi yaptır o da 9.günde felan varsada çıkmyabilir 7.günde dah çok üzülürsün.senin ilk mi

mervsh

İlk denemem tüplerim tıkalı pco da var :) yok yok açıkçası tüp bebekten başka çaren yok dediler 6 yumurtam var ikisi yerleşti hergün telefonlar geliyor artık rüyamda gördüm malum oldu cinsiyetine varana kadar sürekli rüyalarında benimle bebeklerle uğraşıyorlar :51:

Delik yeri uste gelecek sekılde batırıyorum cok acımıo cetrotide. Acıtıyo ama

İlk denemem tüplerim tıkalı pco da var :) yok yok açıkçası tüp bebekten başka çaren yok dediler 6 yumurtam var ikisi yerleşti hergün telefonlar geliyor artık rüyamda gördüm malum oldu cinsiyetine varana kadar sürekli rüyalarında benimle bebeklerle uğraşıyorlar :51:

Hayırlısı olaun tatlım inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine

mervsh

Delik yeri uste gelecek sekılde batırıyorum cok acımıo cetrotide. Acıtıyo ama

acı olmuyo cnm iğne etime zor batıyo aşılamada iğne uçları değişiyodu bunda değiştirme şansım yok:50:
içim tuhaf oluyo ya daha 9iğnem var :43::43:

bende ha bu ay ha öbür ay derkennn sonunda başladım tedaviye bugün beşinci günü iğnelerimin..yarından itibaren iki gün orgalutran da kullanmaya başlıyorum,bugün kontrolum vardı 5 tane yumurta varmış:))tedavisi devam eden arkadaşlar allah yar ve yardımcınız olsun inşallah güzel haberler alırız her birimiz tek tek hayırlısıyla..tedavisi bitip pozitifi gören taze annişleri tebrik ederim,olumsuz sonuçlananlara da rabbim sabır versin inşallah tez vakitte güldürsün yüzlerini..

Tüp bebek sürecine ilk girdiğimde sebepsiz infertilite teşhisi kondu daha sonra pko lu olduğum ancak düzenli regl gördüğüm için bunun sorun sayılmayacağı söylendi.Ciddi bir sorun görünmemesine rağmen 8 yılda sadece bir doğal yolla gebeliğim var o da dış gebelikle sonlandı.

egunalcımm ben tedaviye başladım cınımmmm:)bugün beşinci günü iğnelerin,bilgilerinize arz ederim efenimm

bende ha bu ay ha öbür ay derkennn sonunda başladım tedaviye bugün beşinci günü iğnelerimin..yarından itibaren iki gün orgalutran da kullanmaya başlıyorum,bugün kontrolum vardı 5 tane yumurta varmış:))tedavisi devam eden arkadaşlar allah yar ve yardımcınız olsun inşallah güzel haberler alırız her birimiz tek tek hayırlısıyla..tedavisi bitip pozitifi gören taze annişleri tebrik ederim,olumsuz sonuçlananlara da rabbim sabır versin inşallah tez vakitte güldürsün yüzlerini..

hayırlı olsun canım tedavin...
su gibi akıp geçsin inşallah ve tabii mutlu sonla bitsin:16::16::16:

Benimki ilk günden beri olduğu için hiçç adet sancısı olarak yorumlamadım çünkü sürekli değil ara ara vurup duruyor ama inşallah yerleşme ağrılarıdır. Akgün olsun diye içimden geçen karagünü aklıma getirmek istemiyorum (daha doğrusu korkuyorum olumsuz sonuç ile karşılaşmaktan) Hemşireye sordum bunlar normal dedi abes bir görüntü ve durum yok şimdilik çok az kaldı sabırsızlanıyorum biri dürtüklüyor idrar testi yap diye :52::52::52::52:

Bu arada ilk denemem benimde

o biri ben olabilirim mesela kalk yap :52::52::52:
dermişimmmm bekle canım en güzeli kan vermek sabret ama ben olsam yapmıştım duramazdım:60::60::60::60:

evet canım bende de oldu sertleşme ve iğnenin zor girmesi durumu..
normal yani zamanla enjeksiyon yerlerinde sertleşme oluyor..
bi de şekerim bilgilerini yaz bana listemize ekleyecem seni..
yazmış olabilirsin daha önce ama dek gelmem zor..

Son düzenleme:
egunalcımm ben tedaviye başladım cınımmmm:)bugün beşinci günü iğnelerin,bilgilerinize arz ederim efenimm

Tedavin hayırlı olsun.aynı zamanda başlamışız.benimde 5.günü yarın kontrolüm var.ilkten kaç yumurtan vardı.benim sebepsizdi şimdi yumurta rezerv azlığı dediler.senin problemin ne arkadaşım.hakkımızda hayırlırsı allahtan.

canimmm canimmm canimmcigimm cokk sevindimmm.. hic gozukmuyordun merakk etmistimmm.. Allahim herseyi gonlune gore gelistirsin tedavinnn suuu gibii aksinn canim benim.. opunn ve transferdinn simdidenn hayirli olsunn.. Allaha emanet ol..
bendede haberler var haftaya regly ile bende basliyorum:)) hayirlisii diyerekk

Merhaba bende yenıyım kısaca kendımı anlatım bu tedavı 4. Olacak 3. Tedavıden bı kızım oldu tadını alınca ikincıye basladık persembe gunu opu var hepimiz için hayırlı olsun hamiş arkadaslarımıda tebrik edıyorum asıl surec simdi başlıyo rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın

tedavin hayirli olsun cnm Allah gonlune gore versin..

merhaba kızlar bir sorum olacaktı.devlette tüp bebek yaptırdığımızda bazı hastanelerde 2 aşılama şartı arıyorlar bildiğim kadarıyla.ben aşılama yaptırdım ancak özel hastanede yaptırdım.ilaç kullanım raporu çıkarttırdım 3 doktorun da imzası olan.bu rapor devlette yeterli ve kabul oluyor mu?

cnm asilama yaptirdigin ozel hastaneden asilama yaptirdigina dair kaseli imzali yazi istiyorsun onu vermek zorundalar.. bu yaziyi asilama yaptirdiginin kaniti olarak rapor evraklarinin arasina koyuyorsun kabul ediliyor..

Back