• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bunlar kişiden kişiye çok değişiyo. Ben 5yumoş duyunca şok olmuştum burda 30lar 40lar okuyozya hep..neyse Dr sayı asla önemli değil dedi. 20 tane topluyoz içi boş çıkıyo kalite önemli dedi. Harbiden çok şükür.. Burayı okuyup karşılaştırma. İnşallah az da olsa kaliteli olur benimki gibi inşallaaaaaaaaahhh :)

🌸🌸🌸

Amin inşallah esila ağzından bal damlıyo.

bugün kontrole gittim,tedavimin 8. günü.34 tane yumurtam var:nazar::nazar::nazar:çok iyi dedi doktor.perşembe en geç cuma çatlatma iğnesi yapacakmışız.e2 2561 çıktı,iyice heyecanlandım yaaa:27:

Şu e2 nedir bir türlü anlamadım ben sen biliyor musun?

Canim kan aliyolar ...rezervlerinin durumunu kanda ogrenebiliyosun...doktoruna soylersen bu testi yaptirir sana...fsh kac?Bol bol incir kuru yap ben amaliyatimi olayim baslicam kurlere...

cnm benim fsh ta sorunum yok ama erken menepoz dedi bana dr. rezervim tükenmiş sayılır.:43::43::43::43::43:... ben incir kürünü yaptım iki ay boyunca:21::21::21::21::21:......çok şükür ki beşinci denemem de sonucum pozitif..:32::32::32::32:rabbim herkese nasip etsin inşallahhh...

Kızlar kaç yumurta ile tedaviye başladınız.normali kaç olmalı.fsh ı yüksek olanlar var mı.gelişme nasıldı ilaçlara tepki kaç yumiş oldu.

Ben bir yumurtayla başladım tedaviye, yumurtam çoğalmadı. Fsh ım 17 idi. sonra kürler yaptım allaha şükür 6 ya indi. haziranda Allah kısmet ederse ve folikülde çok yumurta görünürse tedaviye başlamak istiyorum.

Kızlar ben çıkıyorum bu akşam sayfaya gelemeyeceğim yarın sabah görüşürüz inşallah:54::54::54::54:

Merhaba bende yenıyım kısaca kendımı anlatım bu tedavı 4. Olacak 3. Tedavıden bı kızım oldu tadını alınca ikincıye basladık persembe gunu opu var hepimiz için hayırlı olsun hamiş arkadaslarımıda tebrik edıyorum asıl surec simdi başlıyo rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar bir sorum olacaktı.devlette tüp bebek yaptırdığımızda bazı hastanelerde 2 aşılama şartı arıyorlar bildiğim kadarıyla.ben aşılama yaptırdım ancak özel hastanede yaptırdım.ilaç kullanım raporu çıkarttırdım 3 doktorun da imzası olan.bu rapor devlette yeterli ve kabul oluyor mu?

merhaba kızlar bir sorum olacaktı.devlette tüp bebek yaptırdığımızda bazı hastanelerde 2 aşılama şartı arıyorlar bildiğim kadarıyla.ben aşılama yaptırdım ancak özel hastanede yaptırdım.ilaç kullanım raporu çıkarttırdım 3 doktorun da imzası olan.bu rapor devlette yeterli ve kabul oluyor mu?

Arkadaşım ben devlette tedavideyim.2 aşılama şartı var.aşılama yaptırdığına dair evrak varsa sanırım geçerli olur.geçersizse 2 tane aşılama denenebilirde.

Arkadaşım ben devlette tedavideyim.2 aşılama şartı var.aşılama yaptırdığına dair evrak varsa sanırım geçerli olur.geçersizse 2 tane aşılama denenebilirde.

ilaç kullanım raporu var işte ilaç isimleri var 1 ay bu ilaçları kullanması uygundur diye inşallah ilerde işimi görür.

Adaşım :) Merhaba benimde 18 nisan test tarihim yanımda test var elime alıp alıp bırakıyorum sanırım sonuca hazırlıklı değilim olumsuz sonuç görmeye o yüzden bekliyorum. Sende olumlu yada olumsuz bir belirti varmı? Benim bel ağrım ve kasıklarımda var transfer gününden itibaren devam ediyor kim duyduysa gayet iyi herşey yolunda tutunuyorlar diyor anlamadım gitti :)
Kader arkadaşım 18 nisan ya karagün yada akgün bizim için.benim 5.günden beri fena bir kasık ağrım var yani regl belirtilerim başladı bugün de bacaklarıma vuruyor ağrısı dün akşam belim ağrıdı.benim bu üçüncü ilk ikisinde de regl sancılarım vardı.inşallah bu seferki yerleşme ağrılarıdır

mervsh

Kader arkadaşım 18 nisan ya karagün yada akgün bizim için.benim 5.günden beri fena bir kasık ağrım var yani regl belirtilerim başladı bugün de bacaklarıma vuruyor ağrısı dün akşam belim ağrıdı.benim bu üçüncü ilk ikisinde de regl sancılarım vardı.inşallah bu seferki yerleşme ağrılarıdır

mervsh

Benımde trensferden sonra böyle belirtıler olmustu regl belirtısı sanıp uzuluyodum ama tutunma sancısıymış bide benım karnım cok şişmişti kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mervsh

Benimki ilk günden beri olduğu için hiçç adet sancısı olarak yorumlamadım çünkü sürekli değil ara ara vurup duruyor ama inşallah yerleşme ağrılarıdır. Akgün olsun diye içimden geçen karagünü aklıma getirmek istemiyorum (daha doğrusu korkuyorum olumsuz sonuç ile karşılaşmaktan) Hemşireye sordum bunlar normal dedi abes bir görüntü ve durum yok şimdilik çok az kaldı sabırsızlanıyorum biri dürtüklüyor idrar testi yap diye :52::52::52::52:

Bu arada ilk denemem benimde

Son düzenleme:
Back
X