Amaaaan senden mutlusu yoktur, hayırlı uğurlu olsun sonu güzel olsun
Amin canim ins bu sefer rabbim yüzümüze bqkar ins.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaaaan senden mutlusu yoktur, hayırlı uğurlu olsun sonu güzel olsun
Bebeklerimi aldim geldim bundan sonrasi dua ve bekleme zamani...
Bunlar kişiden kişiye çok değişiyo. Ben 5yumoş duyunca şok olmuştum burda 30lar 40lar okuyozya hep..neyse Dr sayı asla önemli değil dedi. 20 tane topluyoz içi boş çıkıyo kalite önemli dedi. Harbiden çok şükür.. Burayı okuyup karşılaştırma. İnşallah az da olsa kaliteli olur benimki gibi inşallaaaaaaaaahhh :)
🌸🌸🌸
bugün kontrole gittim,tedavimin 8. günü.34 tane yumurtam varçok iyi dedi doktor.perşembe en geç cuma çatlatma iğnesi yapacakmışız.e2 2561 çıktı,iyice heyecanlandım yaaa
![]()
Canim kan aliyolar ...rezervlerinin durumunu kanda ogrenebiliyosun...doktoruna soylersen bu testi yaptirir sana...fsh kac?Bol bol incir kuru yap ben amaliyatimi olayim baslicam kurlere...
Kızlar kaç yumurta ile tedaviye başladınız.normali kaç olmalı.fsh ı yüksek olanlar var mı.gelişme nasıldı ilaçlara tepki kaç yumiş oldu.
arkadaslar banada dua edin ne olur bende bebeklerimi bugun aldim allahim yuzumuzu guldursun hepimizin
amin canim allah razi olsun allah herkese anneligi tatmayi nasip etsin insallah banada
ben nereye gidiyorum hayatım yanlış yazdın her halde:26:
merhaba kızlar bir sorum olacaktı.devlette tüp bebek yaptırdığımızda bazı hastanelerde 2 aşılama şartı arıyorlar bildiğim kadarıyla.ben aşılama yaptırdım ancak özel hastanede yaptırdım.ilaç kullanım raporu çıkarttırdım 3 doktorun da imzası olan.bu rapor devlette yeterli ve kabul oluyor mu?
arkadaslar banada dua edin ne olur bende bebeklerimi bugun aldim allahim yuzumuzu guldursun hepimizin
Arkadaşım ben devlette tedavideyim.2 aşılama şartı var.aşılama yaptırdığına dair evrak varsa sanırım geçerli olur.geçersizse 2 tane aşılama denenebilirde.
Kader arkadaşım 18 nisan ya karagün yada akgün bizim için.benim 5.günden beri fena bir kasık ağrım var yani regl belirtilerim başladı bugün de bacaklarıma vuruyor ağrısı dün akşam belim ağrıdı.benim bu üçüncü ilk ikisinde de regl sancılarım vardı.inşallah bu seferki yerleşme ağrılarıdırAdaşım :) Merhaba benimde 18 nisan test tarihim yanımda test var elime alıp alıp bırakıyorum sanırım sonuca hazırlıklı değilim olumsuz sonuç görmeye o yüzden bekliyorum. Sende olumlu yada olumsuz bir belirti varmı? Benim bel ağrım ve kasıklarımda var transfer gününden itibaren devam ediyor kim duyduysa gayet iyi herşey yolunda tutunuyorlar diyor anlamadım gitti :)
Kader arkadaşım 18 nisan ya karagün yada akgün bizim için.benim 5.günden beri fena bir kasık ağrım var yani regl belirtilerim başladı bugün de bacaklarıma vuruyor ağrısı dün akşam belim ağrıdı.benim bu üçüncü ilk ikisinde de regl sancılarım vardı.inşallah bu seferki yerleşme ağrılarıdır
mervsh
Kader arkadaşım 18 nisan ya karagün yada akgün bizim için.benim 5.günden beri fena bir kasık ağrım var yani regl belirtilerim başladı bugün de bacaklarıma vuruyor ağrısı dün akşam belim ağrıdı.benim bu üçüncü ilk ikisinde de regl sancılarım vardı.inşallah bu seferki yerleşme ağrılarıdır
mervsh