Camlarım degerimi bugün laboratuarı arayıp sordum ordaki tele çıkan 1.4 dusuk dedi araştırdım net ten gerçekten düşükmüş 2 saat ağladım ama benim değerimden daha düşük olanlar hamile kalabilmis doktorumla bu konuyu ptesi konusucam sali da hem laporoskopi hem histeroskopi okucam ne olur dua edin bana ...hsgde sol tüp tıkalı çıktı. ..laporoskopi olan var mi aciyo mu sonrası cok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ne oldu ki
Tedavide bir tane ymurtam oldu sağlıklıydı. Spermle bir araya geldiği döllendi ama gelişme göstermedi, en azından bir kaç tane daha yumurtam olsaydı biraz daha şansım olurdu
Benim amh degerim 2.8 cikti ama inanın 5 gun klomen kullandığımda ancak bir yumurta olusabiliyordu1 sınır canım yani iyi değerlendiriliyor, tüpte sadece amh değeri önemli değil bence en önemlisi yumurtanın kalitesi
amin canım.seninde tedavin hayırlı olsun.inşalaah bu sefer tutunur bebişin
canimm benimde 1.2 ama ben hic onemsememistim bu durumu esimde sorun var demistim amh in uzerinde hic durmamistim, hep sperm icin ne yapilir diye dusunmustum aslinda amh onemliymis bunu zaman gectikce insan daha iyi anliyor..
tup raporum bile cikarken 2 milyon sperme erkek etkenli rapor cikti diye dusunurken raporu elime aldimki 1.2 amh dan dolayi kadin etkenli rapor cikmisti..
seviyen yinede fena degil 1 alti daha sikintili oluyor.. yumurta rezervlerimiz tupte basimiza buyuk dert oluyor..
canimm benimde 1.2 ama ben hic onemsememistim bu durumu esimde sorun var demistim amh in uzerinde hic durmamistim, hep sperm icin ne yapilir diye dusunmustum aslinda amh onemliymis bunu zaman gectikce insan daha iyi anliyor..
tup raporum bile cikarken 2 milyon sperme erkek etkenli rapor cikti diye dusunurken raporu elime aldimki 1.2 amh dan dolayi kadin etkenli rapor cikmisti..
seviyen yinede fena degil 1 alti daha sikintili oluyor.. yumurta rezervlerimiz tupte basimiza buyuk dert oluyor..
Benim amh degerim 2.8 cikti ama inanın 5 gun klomen kullandığımda ancak bir yumurta olusabiliyordu
Canim degerin cok iyi aslinda fsh kac senin bide doktorunasordun mu neden boyle amh yuksek olmasina ragmen
Adetten once ve sonra oluyor kahverengi lekelenme. Sende nasil oluyor ki
Hadi ya bende hep bugune kadar esimle ilgili biseyler yapmaya calistim sayi dusuk oldugu icin esimde hep biz zaten tupbebek yaptiriyoruz cok sukur bendede yeteri kadar var sen kendine bak derdi simdi benim degeriminde dusuk oldugunu ogrendim salida laporoskopi olucam tup tikali cikti sabrin sonu selamet rabbim yardimcimiz olsun sen kac yasindasin kacinci denemen canim ben 33 yasindayim
Demek ki gümüş yumurta o. Ben altin yumurta olsun diyorumben daha o aşamaya başlamadım kırmızıları bekliyorum tup bebeğe başlamak icin
Aynı şekilde oluyor bende de ama bazen iki adet ortasında da birkaçgün oluyookuduysamda unuttum canım sana hiç transfer oldu mu?
Benim amh degerim 2.8 cikti ama inanın 5 gun klomen kullandığımda ancak bir yumurta olusabiliyordu
İnşallah birden fazla yumurtan olur canım
Bak işte amh de aslında o kadar belirleyici değil. Benim amh 0.87 amamklomen kullandığımda hep 5-6 tane yumurtam oluyordu
Yok inşallah yakında başlıcam. Biz daha once aşılama yaptırdık. Adet ortasında olan yumurtlama nedeniyle olabilir bence bu ihtimali de degerlendir. Senin daha onceki negatifin sebebi belli mı
İste bunu demek istiyorum bu degerlere kafa takmayalım
Phala yumartanın kalitesi için bisey yaptin mi hic,bitkisel adına? şükürler olsunki genetik bi sıkıntı yokmuş.sonucu temiz alinca sanki hamileyim gibi sevindim inan.Rabbim kimseyi darda bırakmasın.ağustosa kadar ara vericem.simdi kalite nasil arttirilir.ne yemek gerekiyorsa gayret edeyim.herşey kısmet..Allah hepimizin kucaklarimiz doldursn..Tedavide bir tane ymurtam oldu sağlıklıydı. Spermle bir araya geldiği döllendi ama gelişme göstermedi, en azından bir kaç tane daha yumurtam olsaydı biraz daha şansım olurdu
Hayırlı olsun tedavin canım. Benim önceki negatifimin sonucunu kistte bağladılar. Şimdi ikinci transferim yapıldı onun somucunu bekliyorum ama lekelenmem var. Bilmiyorum hayırmı şermi salı günü belli olacak inşallah.
inşlh laporoskopiyi ve diğer sorunları atlatırsınCamlarım degerimi bugün laboratuarı arayıp sordum ordaki tele çıkan 1.4 dusuk dedi araştırdım net ten gerçekten düşükmüş 2 saat ağladım ama benim değerimden daha düşük olanlar hamile kalabilmis doktorumla bu konuyu ptesi konusucam sali da hem laporoskopi hem histeroskopi okucam ne olur dua edin bana ...hsgde sol tüp tıkalı çıktı. ..laporoskopi olan var mi aciyo mu sonrası cok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güzel haberler al umarım dr.danSlm kızlar benim embryolarım genetige gitti sonuç bekliyorum sonuca göre transfer edilecek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tatlımm bu testte bence de takılmayın ya çünki yumurtanız kaliteli ise nasılsa bi yumurta bi sperm döllenip bize tutunmayacak mıAynen tatlım, hadi hep beraber diyoruz ki
Amaaaaan değerlere ne kafa yorucam ne yapalım olursa olur olmazsa canımız sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?