Yok istemediler cok sukur cnm.
Hamişler nolur değerlerinizi yazın. Benim 9.günde 148 doktor çoğul olabilir dedi. .. Ayaklarım yerden kesildi ama sonucu aldığımda bile aklıma gelen nickleri saydım içimden yeminle.. 😁😁 hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.. 🙏🙏
🌸🌸🌸
Kızlar 2. Testimide werdim.inşallah kanı değerim yükselmiştir.bebeğim büyümeye başlamıştır.lütfen banna cok dua edin.ihtiyacım var.Öptüm hepinizzi
Kızlar 2. Testimide werdim.inşallah kanı değerim yükselmiştir.bebeğim büyümeye başlamıştır.lütfen banna cok dua edin.ihtiyacım var.Öptüm hepinizzi
Bebeğin sağlıklı bi şekilde dünyaya geldimi pekiCanım inşallah yükselir değerin korkma benimde ilk transferimin 12. günü 17 çıkmıştı yükselmeye devam etti.
Canımm güzel haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakma
Bebeğin sağlıklı bi şekilde dünyaya geldimi peki
Yok canım benim kanamam oldu 2 aylıkken düşük oldu, Rabbim kimseye yaşatmasın
Çok üzüldüm.Allahım kimseye yaşatmasın.inşallah değerim kat kat artar.çok dua edin.sağlıklı sıhatli bebeğimi kucagıma almayıda nasip etsin Allahım.
Tmm,caanım.sonuç çıkar cıkmaz habber weririm.12 gibbi inşallah güzel haberlerimi bekleyin
ayşencim sizin spermlerle ilgili bi sıkıntımıydı yoksa pko muydu cnm
Güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarım seninleKızlar 2. Testimide werdim.inşallah kanı değerim yükselmiştir.bebeğim büyümeye başlamıştır.lütfen banna cok dua edin.ihtiyacım var.Öptüm hepinizzi
günaydın kızlarrr iyi hafta sonları
Hamişler nolur değerlerinizi yazın. Benim 9.günde 148 doktor çoğul olabilir dedi. .. Ayaklarım yerden kesildi ama sonucu aldığımda bile aklıma gelen nickleri saydım içimden yeminle.. 😁😁 hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.. 🙏🙏
🌸🌸🌸
arkadaşım sende umut tüp bebekte yaptırmışsıın memnun kaldınmı doktorun kimdi
Canım benim ilk doktorum süleyman beydi sağolsun kendileri merkezi terk etti şimdi ulun beyle devam ediyorum şimdilik memnunum ilgili bi doktor sadece ben değil bi çok arkadaşda ulun beyden memnun
Sen şuan gidiyormusun umut tüp bebek merkezine yoksa düşnme aşamasındamısın cnm :26:
aynı durumdayız canım saolsun Süleyman bey gitmiş ilk 2 sini o yapmıştı mecbur ulun beye devam ettim pazartesi günü transferim yapıldısonuç 18 nisanda baktırcam.ama ulun beyi daha çok beğendim ben
Herşeyde bi hayır var demekten başka caremiz yok
İnşallahhh son tedavin olur cnm benim
Kaç tane embriyo transfer yapıldı cnmm:26: Benim ikinci denemem olacak ilkinde 2 tane istedim süleyman bey olmaz dedi inşallahh ulun bey iki tane buzbebiş transfer yapar
canım banada ilk de 1 tane transfer etti ikinci de Süleyman bey 2 embiriyo transfer etti bunda da ulun bey bir tane kaldığı için mecbur bi tane etti.senin transfer ne zaman allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?