• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Phala yumartanın kalitesi için bisey yaptin mi hic,bitkisel adına? şükürler olsunki genetik bi sıkıntı yokmuş.sonucu temiz alinca sanki hamileyim gibi sevindim inan.Rabbim kimseyi darda bırakmasın.ağustosa kadar ara vericem.simdi kalite nasil arttirilir.ne yemek gerekiyorsa gayret edeyim.herşey kısmet..Allah hepimizin kucaklarimiz doldursn..

Fsh yüksekliği için testere dişli aslan pençesi kürü yapıyorum, bıosteron ilaç kullanıyorum, gene kalite için bal, tarçın, keten tohumu, çörekotu, karanfil karışımı yiğiyorum, yumurta sayısı içinde incir kürü yapıyorum

inşlh laporoskopiyi ve diğer sorunları atlatırsın
zamanı geldiyse amh ne olursa olsun bebeğin seninle olur yeterki yumurtan kaliteli olsun cnm...

güzel haberler al umarım dr.dan:34:

tatlımm bu testte bence de takılmayın ya çünki yumurtanız kaliteli ise nasılsa bi yumurta bi sperm döllenip bize tutunmayacak mı
siz hep olacak deyin allahın izniyle olsun:16::16:

Allahın izniyle olavak canım:16:
Ne yaptınız eşin test yaptırdı mı canım?

canım günaydın bana çok önce msj atmışın ama yeni gördüm dün kan verdim ölçümleri normal dedi sen yaptırdınmı 12 +2 olduk hayırlısıyla sen naptın
Olsun canım görmüşsün yine :)maaşallah bizim de salı kontrol vardı normal çıktı şükür 1 ay sonra gidicem tekrar nasip olursa ikili test o zaman yapılacak Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin

İyi geceler hanımlar Allah gönlümüzün muradını versin inşallah hasretlerimizi dindirsin yardımcımız olsun

nasıl iki kere alındı ilk histeroskopide aldılar sonra bida mı histeroskopi oldun ve yine polip mi çıktı:44:
tanıyı nasıl koydular bende de ne zmndır vardı bilmiyorum bgn öğrendim polipim oldugunu

bnde mayıs başında başlayacağım tedavime 30 nisanda geri gelcm izmire :16:
inşallah hepimiz hamile oluruzzzzz:46::46::46::46:

evet canım da aklıma internet sayfasında yazıyordu demek gelmedi :1: keşke deseydim dimi :9:
belkide yakın zamanda imsiyede başlayacaklardır ne bileyim tatlım bnde anlamadım

bende amh testi yaptırdım 2012 de 1.15 çıktı sonuç 1 ve üzeri iyi diyorlar ama şuan değerim kaç hiç bilmiyorum inan
senin kaç değerin ?

Canım ben tüp bebek tedavisine başladığım zaman muayene sırasında doktor gördü polipin genelde bekirtisi yok cnm ancak kontroller sırasında görünüyor demek senin küçüktü görünmedi
benimde histeroskopi oldu sana da görüntüsünü bilgisayardan gösterdilermi hatta bana cd yapıp verdiler napacaksam:1:
ilk polipi aldırdıktan iki ay sonra tekrar oluşmuştu sözde bünyem çobuk oluşturuyormuş :44:

Hamişler nolur değerlerinizi yazın. Benim 9.günde 148 doktor çoğul olabilir dedi. .. Ayaklarım yerden kesildi ama sonucu aldığımda bile aklıma gelen nickleri saydım içimden yeminle.. 😁😁 hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.. 🙏🙏

🌸🌸🌸

Bütün gün sana baktım heyecanla bekledim senden gelen güzel sonucu
Çok şükür pozitifmiş çoooooook sevindim cnm :52:
Maşallahhhh kuzuna ve sana :nazar::nazar::16:

Bütün gün sana baktım heyecanla bekledim senden gelen güzel sonucu
Çok şükür pozitifmiş çoooooook sevindim cnm :52:
Maşallahhhh kuzuna ve sana :nazar::nazar::16:

Canııımmm çok tşk ederiimmm.. Allah güzel kalbine göre versin.. 😘😘 ❤️❤️

🌸🌸🌸

çok gecmis olsun...
benim de 6 haftalikti canim, ama dis gebelikmis.. kurtaj oldum ama hcg duşmedi..
ilacla düşürcez insallah..
millet sevise sevise çocuk yapar, biz dölleyip koydugumuz halde yasak :))
hayir normalde cok bayilmam da, hormonlardan midir nedir anlamadim :)))

hormanlardanda olsa en azindan kafan dağiliyor bu durumu böyle hoş karşilaman güzel ilkmiydi senin benim ilkti ben şimdilerde biraz iyiyim ikinciye yaklaştikçva hem heycan hem stres ne biliyim korkularda var tabi

Allah sifani versin cnm bende hic bakilmadi anti tpo ya ilk tedavi oncesi rutinlerin icindemiydi acaba hatirlayamadim aynen cnm kansizlik vitamibde onemli herswyi halletde tam olunca baslarsin tedaviye hayirlisiyla ben aret beyede gidebilirim cnm karar vermedim mayisda dusuniyorum bakalim

aminn inşallah canim ben bugün regl oldum p.tesi endokrinle görüşüp suzan hanima gidicem bende mayista düşünüyorumcanim

hormanlardanda olsa en azindan kafan dağiliyor bu durumu böyle hoş karşilaman güzel ilkmiydi senin benim ilkti ben şimdilerde biraz iyiyim ikinciye yaklaştikçva hem heycan hem stres ne biliyim korkularda var tabi

:)) benim de ilkti canim..
2. temmuz gibi dusunuyorum..
senin ne zaman 2. ?

Ayyy allahım ölcem şimdi..saol canım çok tşk ederim önemseyip cvp verdiğin için. Şu an şu iki cümlenin ne kadar önemli olduğunu tahmin edersin ...

🌸🌸🌸
bilmemmi canim faydam dokunduysa ne fayda artik sen uc canlisin iki tane daha pit pit var icerde artik hareketlerine yediklerine ictiklerine cok dikkat et.Allahim kucagimiza almayi saglik sihatle nasip etsin.birdaki bize destek olan tum arkadaslarada nasip et Allahim Allah hepsinden razi olsun.

Kızlar 2. Testimide werdim.inşallah kanı değerim yükselmiştir.bebeğim büyümeye başlamıştır.lütfen banna cok dua edin.ihtiyacım var.Öptüm hepinizzi

Kızlar 2. Testimide werdim.inşallah kanı değerim yükselmiştir.bebeğim büyümeye başlamıştır.lütfen banna cok dua edin.ihtiyacım var.Öptüm hepinizzi

hayırlısıyla katlasın değerin bebişin büyüsün büyüsün seni anne yapsın inş

günaydın kızlarrr iyi hafta sonları

Back
X