2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım benim değerim 0,79... ama alfabe diye bi arkadaşımız var diğer topikten tanıyorum 0,12 idi değeri hamile şuanda....

Aynı beni tarif ettinn no stres no dırdır free takılıyorum bugün 6. günüm test yapsam çıkarmı ki

Haydaaaaa ilk söylediklerin için bravo devam et amantest yapayım kı dersen dur derim, gerçi sende dalga geçiyorsun dimiiii

Inan sonucu alınca ilk aklıma siz geldiniz yeminle :)) tanımadığım insanlara dua ediyorum allahım dedim güldüm .. Tabiki her zaman. Siz de bana edin herşey yolunda gitsin.

🌸🌸🌸

sagol canım allah razı olsun.benimde dualarımdasınız hep inan..

aynen yaa..insanlar kariyer manyaa olmuş.Bende kistim var diye izin aldım.Yöneticimi arayıp sormuşlar gerçekten bi rahatsızlığı var mı diye...bi de bunu yapan kadın yani..daha anlayışlı olması lazım.

Al bendende o kadar bende aynı yalanı slylemiştim

Oyyyy ben o acıdan hiç düşünmedim cnm haklısın çalışana zor gerçekten :85:

Aynen öyle canım, çalışmıyor olsam çok kolay olurdu mesela beni sık sık arayannkomşuma çaktırmadım ama işnyeri öyle olmuyor cadı kazanı bizim iş yeri

Bende o yüzden izin aldığım birime söylemiştim, yoksa kış ortasında ne izni olacaktı hadi izin aldın bu sefer yazın alamazdım

Karıştırıken gözlerim seni aramadı değil, en kısa zamanda gel yanımıza canım.

hamişmisin
Rabbim kucagına amayı nasip etsinn canım tebrik ederim

kafunder nasıl haberi olan varmı? merak ettim onu da:18:

Dün burdaydı canım merak etme bu gün işi çıkmıştır her halde

Benim 0.87 ama merak etmetakılmamo kadar da, sonuçta yumurtamız var. Bu arada senin kaç?

Bende geldim mi aklına ama doğruyu söyle

Camlarım degerimi bugün laboratuarı arayıp sordum ordaki tele çıkan 1.4 dusuk dedi araştırdım net ten gerçekten düşükmüş 2 saat ağladım ama benim değerimden daha düşük olanlar hamile kalabilmis doktorumla bu konuyu ptesi konusucam sali da hem laporoskopi hem histeroskopi okucam ne olur dua edin bana ...hsgde sol tüp tıkalı çıktı. ..laporoskopi olan var mi aciyo mu sonrası cok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kızlar benim embryolarım genetige gitti sonuç bekliyorum sonuca göre transfer edilecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canimm benimde 1.2 ama ben hic onemsememistim bu durumu esimde sorun var demistim amh in uzerinde hic durmamistim, hep sperm icin ne yapilir diye dusunmustum aslinda amh onemliymis bunu zaman gectikce insan daha iyi anliyor..
tup raporum bile cikarken 2 milyon sperme erkek etkenli rapor cikti diye dusunurken raporu elime aldimki 1.2 amh dan dolayi kadin etkenli rapor cikmisti..
seviyen yinede fena degil 1 alti daha sikintili oluyor.. yumurta rezervlerimiz tupte basimiza buyuk dert oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…