- 23 Nisan 2011
- 8.306
- 2.457
- 248
Yasev çok tşk ederim.. Amin canım.
🌸🌸🌸

Rabbim kucagına amayı nasip etsinn canım

kafunder nasıl haberi olan varmı? merak ettim onu da:18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasev çok tşk ederim.. Amin canım.
🌸🌸🌸
Kızlar Amh testi yaptırdım düşük çıktı bu testi yaptıran arkadaşlarım ne olur bana değeri bizi yaziin Amh sonucu düşük olup tüp bebekle hamile kalan var mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynı beni tarif ettinnno stres no dırdır free takılıyorum bugün 6. günüm test yapsam çıkarmı ki
![]()
hamişmisin
Rabbim kucagına amayı nasip etsinn canımtebrik ederim
Inan sonucu alınca ilk aklıma siz geldiniz yeminle :)) tanımadığım insanlara dua ediyorum allahım dedim güldüm .. Tabiki her zaman. Siz de bana edin herşey yolunda gitsin.
🌸🌸🌸
aynen yaa..insanlar kariyer manyaa olmuş.Bende kistim var diye izin aldım.Yöneticimi arayıp sormuşlar gerçekten bi rahatsızlığı var mı diye...bi de bunu yapan kadın yani..daha anlayışlı olması lazım.
Oyyyy ben o acıdan hiç düşünmedim cnm haklısın çalışana zor gerçekten :85:
aynen canım.. işyerine bir noktadan sonra söylemek mecburiyet haline geliyor.. çünkü kaç defa izin alabiliyorsunki.. yıllık izin kullansan kış kış ne yıllık izni diyorlar bu defa yazın izne çıkamazsın.. işten kaçmak için bahane izinleri kullanır hale geliyorsun gripde nezlede bir yere kadar deniliyor.. tüp tedavisi görüyorum dediğinde artık izin lüksün artıyor.. birşey söyleseler bile mecburum diyorsun herkezin çenesi kapanıyor..
hahha yine mi karıştıdın kığızzz
bensiz o karıştırmanın pek tadı olmamıştır ama dimi
ayyy cnım tşk ettim
valla atlattım polipimde varmış meğer iyiki olmuşum canım
hastaneden de ilgiden de memnun kaldım inşallah devamıda beni memnun edecek sonuçlarla gelir:))
bu arada imsi yokmuş cnmsordum senin için
tşk ederim canım geçti gitti şükürbende özledimmm
yarn evime dönücem bol bol kaynatırız yine
sen napıosun ne zaman başlıyorsun belli oldumu bişyler merkez falan ?
tşk ettim canım çok sağolasın
ben bişey hissetmedim ki girdim uyuttular uyandım yatagımdaydım
uyanına hafif zonklama oldu karnımda birazda kanamam o kadar şimdi turp gibiyim şükür:))
d.kontrol hapına devam ediorum nasıl hamiş kalıcam ki :S bnim de aklımdan geçmedi değil hani
kendimce polipim varmış ondan hamile kalamıyomuşum diye yorumladım hemen
Rabbim büyük inşallah tedavim başarılı olur bebeğim gelir
Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
ayyyy canım laporokopide bende çok fenaydımmmm
3 gün sancı çektimo karnımdaki hava mafetti benii
sizinde iyi olmanıza çoook ama çok sevindim maşallahhh![]()
hamişmisin
Rabbim kucagına amayı nasip etsinn canımtebrik ederim
Kızlar Amh testi yaptırdım düşük çıktı bu testi yaptıran arkadaşlarım ne olur bana değeri bizi yaziin Amh sonucu düşük olup tüp bebekle hamile kalan var mi
Bende de kistvar, ikitane bende 30 yaşındayım ve ikinci denem. Canım seni bulmuşken sorayım sende lekelenme oluyor mu yoksa bu çikolata kistinde bu sorunu birtek ben mi yaşıyorum?
Hamişler nolur değerlerinizi yazın. Benim 9.günde 148 doktor çoğul olabilir dedi. .. Ayaklarım yerden kesildi ama sonucu aldığımda bile aklıma gelen nickleri saydım içimden yeminle.. 😁😁 hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.. 🙏🙏
🌸🌸🌸
Benim 0.87 ama merak etmetakılmamo kadar da, sonuçta yumurtamız var. Bu arada senin kaç?
Hayırlısı olur inşallah dua etSlm kızlar benim embryolarım genetige gitti sonuç bekliyorum sonuca
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yumurta olmasi bence yeterli. Tek bir tane altin yumurta mesela![]()
Camlarım degerimi bugün laboratuarı arayıp sordum ordaki tele çıkan 1.4 dusuk dedi araştırdım net ten gerçekten düşükmüş 2 saat ağladım ama benim değerimden daha düşük olanlar hamile kalabilmis doktorumla bu konuyu ptesi konusucam sali da hem laporoskopi hem histeroskopi okucam ne olur dua edin bana ...hsgde sol tüp tıkalı çıktı. ..laporoskopi olan var mi aciyo mu sonrası cok
Aman bana tek yumurta deme, o tek yumurta yüzünden transefer aşamasına bile gelemedim.