2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Fsh yüksekliği için testere dişli aslan pençesi kürü yapıyorum, bıosteron ilaç kullanıyorum, gene kalite için bal, tarçın, keten tohumu, çörekotu, karanfil karışımı yiğiyorum, yumurta sayısı içinde incir kürü yapıyorum

Allahın izniyle olavak canım
Ne yaptınız eşin test yaptırdı mı canım?

canım günaydın bana çok önce msj atmışın ama yeni gördüm dün kan verdim ölçümleri normal dedi sen yaptırdınmı 12 +2 olduk hayırlısıyla sen naptın
Olsun canım görmüşsün yine :)maaşallah bizim de salı kontrol vardı normal çıktı şükür 1 ay sonra gidicem tekrar nasip olursa ikili test o zaman yapılacak Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin

İyi geceler hanımlar Allah gönlümüzün muradını versin inşallah hasretlerimizi dindirsin yardımcımız olsun

Canım ben tüp bebek tedavisine başladığım zaman muayene sırasında doktor gördü polipin genelde bekirtisi yok cnm ancak kontroller sırasında görünüyor demek senin küçüktü görünmedi
benimde histeroskopi oldu sana da görüntüsünü bilgisayardan gösterdilermi hatta bana cd yapıp verdiler napacaksam
ilk polipi aldırdıktan iki ay sonra tekrar oluşmuştu sözde bünyem çobuk oluşturuyormuş :44:

Bütün gün sana baktım heyecanla bekledim senden gelen güzel sonucu
Çok şükür pozitifmiş çoooooook sevindim cnm
Maşallahhhh kuzuna ve sana

Bütün gün sana baktım heyecanla bekledim senden gelen güzel sonucu
Çok şükür pozitifmiş çoooooook sevindim cnm
Maşallahhhh kuzuna ve sana

Canııımmm çok tşk ederiimmm.. Allah güzel kalbine göre versin.. 😘😘 ❤️❤️

🌸🌸🌸

hormanlardanda olsa en azindan kafan dağiliyor bu durumu böyle hoş karşilaman güzel ilkmiydi senin benim ilkti ben şimdilerde biraz iyiyim ikinciye yaklaştikçva hem heycan hem stres ne biliyim korkularda var tabi

aminn inşallah canim ben bugün regl oldum p.tesi endokrinle görüşüp suzan hanima gidicem bende mayista düşünüyorumcanim

hormanlardanda olsa en azindan kafan dağiliyor bu durumu böyle hoş karşilaman güzel ilkmiydi senin benim ilkti ben şimdilerde biraz iyiyim ikinciye yaklaştikçva hem heycan hem stres ne biliyim korkularda var tabi

:)) benim de ilkti canim..
2. temmuz gibi dusunuyorum..
senin ne zaman 2. ?

Ayyy allahım ölcem şimdi..saol canım çok tşk ederim önemseyip cvp verdiğin için. Şu an şu iki cümlenin ne kadar önemli olduğunu tahmin edersin ...

🌸🌸🌸
bilmemmi canim faydam dokunduysa ne fayda artik sen uc canlisin iki tane daha pit pit var icerde artik hareketlerine yediklerine ictiklerine cok dikkat et.Allahim kucagimiza almayi saglik sihatle nasip etsin.birdaki bize destek olan tum arkadaslarada nasip et Allahim Allah hepsinden razi olsun.

Kızlar 2. Testimide werdim.inşallah kanı değerim yükselmiştir.bebeğim büyümeye başlamıştır.lütfen banna cok dua edin.ihtiyacım var.Öptüm hepinizzi

Kızlar 2. Testimide werdim.inşallah kanı değerim yükselmiştir.bebeğim büyümeye başlamıştır.lütfen banna cok dua edin.ihtiyacım var.Öptüm hepinizzi

hayırlısıyla katlasın değerin bebişin büyüsün büyüsün seni anne yapsın inş

günaydın kızlarrr iyi hafta sonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…