Ilk başlarda gerçekten çok zor oluyor ama zamanla alisiyorsun dertlerini sorularını bizimle paylasabilirsin 7/24 yanındayız
Izmirden ben varımama irenbe de tedavi görmedim
1 tüp Erol tavmergen ege Ünv
2.ve3. Tüp izmir eurofertil(su hast) 4.denemeyi kahraman kolayı düşünüyorum Mayıs gibi görüşmeye gideceğim
Teşekkür ederim kuzumama internet sitesinde yazıyordu:44:
Canim gozunaydin çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Canım nasıl sevindim bilemezsin, kendi sonucumu duymuş gibi oldum :))) Sen geç gelince kötü bir sonuç aldın diye çok korktum....dilerim değerin kat kat katlanır, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin, allah sağlıkla kucağınıa aldırsın canım... Senden cesaret alarak yarın da ben kan testi yapıcam benim için dua et canım....
Hamişler nolur değerlerinizi yazın. Benim 9.günde 148 doktor çoğul olabilir dedi. .. Ayaklarım yerden kesildi ama sonucu aldığımda bile aklıma gelen nickleri saydım içimden yeminle.. 😁😁 hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.. 🙏🙏
🌸🌸🌸
Hamişler nolur değerlerinizi yazın. Benim 9.günde 148 doktor çoğul olabilir dedi. .. Ayaklarım yerden kesildi ama sonucu aldığımda bile aklıma gelen nickleri saydım içimden yeminle.. 😁😁 hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.. 🙏🙏
🌸🌸🌸
kızlar opumu oldum eve geldim dinleniyorum hafif ağrım var 15 yumi toplanmış döllenmeyle ilğili bilğiyi telefonla arayıp söyleyecekler allahımdan hayırlısı artık
İnşallah canım.testim pozitif cıktı ama değerim düşük çıkmıştı.inşallah yarın değerim yükselmiş bebeğimin büyüme haberini getiririm sizlere.benim için bolca dua edinn...
Canım benim öyle yoğundum ki yazamadım. Eşim şehir dışında şimdide onu almaya gitcem havaalanına. Çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin. 148 değerim. 🙏🙏
🌸🌸🌸
tam bahar zamanında yani, bahar iyidir.... doğa canlanır, belki içimizde yeni yeni filizler oluşur...Iyisin sukur.bayadir konusamadik.ben bugun regli oldum tedavi mayis adetine kaldi sanirsam.uzadikca uzuyor..hayirlisi olsun.sen evine donde uzun uzun konusuruz.:))
aminnn canım inşallahhhhh.... hepimiz yıl bitmeden güzel haberler alalım inşallah, sonrasında da sağlıkla kucağımıza alalım yavrucuklarımızııııııne güzel şansına ilgili alakadar bi dr. çıkmış senin içini de rahatlatmış umarım sonuçlarında güzel çıkar
amin canım, cümlemizinnnnMerhaba kızlar bende tekrar tedaviye başladım umarım bu kez olumlu sonuçlar alırım ..Rabbim bu yolda ilerleyenlerin yanında olsun
canım inşallah kat be kat artar değerin, inşallahhhhh
canım gözün aydınnnnn, Rabbim kucağına sağlıkla aldığın günleri de göstersin inşallahhhhh
tam bahar zamanında yani, bahar iyidir.... doğa canlanır, belki içimizde yeni yeni filizler oluşur...
aminnn canım inşallahhhhh.... hepimiz yıl bitmeden güzel haberler alalım inşallah, sonrasında da sağlıkla kucağımıza alalım yavrucuklarımızıııııı
amin canım, cümlemizinnnn
GÖZÜN AYDIN CANIMSAĞLIKLA DEVAM ETSİN İNŞŞ
Tebrik ederim cnmm.insallah degerin kat kat katlanır ve dokuz ay sonunda kucagına almak nasip olsun.:)))
Amin canım inşallah. Çok tşk ederim.. 😘😘
🌸🌸🌸
tebrik ederim canımm..inş.bebişlerini kucağına alırsın,allah tamamına erdrsin.
Merhaba kızlar bende tekrar tedaviye başladım umarım bu kez olumlu sonuçlar alırım ..Rabbim bu yolda ilerleyenlerin yanında olsun
Parsen çok tşk ederim amin. Rabbim sonuna kadar sağlık versin hepsine. Isteyenlere de tez zamanda nasip etsin inşallah..
🌸🌸🌸
amin..sen artık dua edivericeksin bizee..inşallah tatlı mı tatlı tosun mu tosun yavruların olurr
Cnm bende iki kere polip aldırdım gerçekten gebeliğe engel oluyor inşallah birdaha oluşmaş
Iyisin sukur.bayadir konusamadik.ben bugun regli oldum tedavi mayis adetine kaldi sanirsam.uzadikca uzuyor..hayirlisi olsun.sen evine donde uzun uzun konusuruz.:))
Ilk başlarda gerçekten çok zor oluyor ama zamanla alisiyorsun dertlerini sorularını bizimle paylasabilirsin 7/24 yanındayız
Izmirden ben varımama irenbe de tedavi görmedim
1 tüp Erol tavmergen ege Ünv
2.ve3. Tüp izmir eurofertil(su hast) 4.denemeyi kahraman kolayı düşünüyorum Mayıs gibi görüşmeye gideceğim
Teşekkür ederim kuzumama internet sitesinde yazıyordu:44:
Canim gozunaydin çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Kızlar Amh testi yaptırdım düşük çıktı bu testi yaptıran arkadaşlarım ne olur bana değeri bizi yaziin Amh sonucu düşük olup tüp bebekle hamile kalan var mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esi la gözün aydın canım bu arada rabbim kucağına almayı hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben laptop taşımak zorundayımbu yüzden transfer sonrası işe sırtçantamla döndüm ...Streste göbek adım oluyor:)hayırlısı diyorum salı günü test yaptırıcam ve eşimin doğum günü umarım iyi haber olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?