• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
merhaba canım, ben gene ortalığı karıştırdım onunla uğraşıyorduk:9:

hahha yine mi karıştıdın kığızzz:1::1::1:
bensiz o karıştırmanın pek tadı olmamıştır ama dimi :52::52:

Canım geçmiş olsun :71:cicegimi aldım ziyaretine geldim hayal et:9::9: çok şükür canım atlattin inşallah bidahaki gelişine bebisle yuvana donersin:16::16::16:

ayyy cnım tşk ettim:16:
valla atlattım polipimde varmış meğer iyiki olmuşum canım
hastaneden de ilgiden de memnun kaldım inşallah devamıda beni memnun edecek sonuçlarla gelir:))
bu arada imsi yokmuş cnm :50: sordum senin için

ayy canım çok geçmiş olsun..özledim seniiiii...
canım benimmmm...keşke yanında olsaydımmmm:54::54::54::54::54:

tşk ederim canım geçti gitti şükür:16:bende özledimmm:5: yarn evime dönücem bol bol kaynatırız yine
sen napıosun ne zaman başlıyorsun belli oldumu bişyler merkez falan ?

kuzu geçmiş olsun :71::71::71::71::71::71:

dikkat et de boğazında kalmıyım anammmmm :3::3::3::3::3::3::3::3: 33 lük halimle ablam da ol şekerim olur bence sakıncası yok kiiiii

tşk ettim canım çok sağolasın:16:

inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın canımm.bu ameliyat uğurlu gelir umarımmm...nasıl geçti,zor oldumu iyi misin:21::21::21::21:

ben bişey hissetmedim ki girdim uyuttular uyandım yatagımdaydım:9:
uyanına hafif zonklama oldu karnımda birazda kanamam o kadar şimdi turp gibiyim şükür:))
d.kontrol hapına devam ediorum nasıl hamiş kalıcam ki :S bnim de aklımdan geçmedi değil hani
kendimce polipim varmış ondan hamile kalamıyomuşum diye yorumladım hemen :1:
Rabbim büyük inşallah tedavim başarılı olur bebeğim gelir
Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

Süper canim ağrı olmasinda ben Laparoskopi olmuştum berbatti omrumden Gitmisti kaynanam geldi merak etmisti onla oturdum birz bugun kont vardi hersey yolunda dedi doktor artik normal hamilelik 9 hafta 2 gün oldu artık bebeğe benzemeye başlamış inşallah sonuda güzel olur

ayyyy canım laporokopide bende çok fenaydımmmm
3 gün sancı çektim :32: o karnımdaki hava mafetti benii
sizinde iyi olmanıza çoook ama çok sevindim maşallahhh:nazar::emir_bebek::49:

hastaneden de ilgiden de memnun kaldım inşallah devamıda beni memnun edecek sonuçlarla gelir:))

tşk ederim canım geçti gitti şükür:16:bende özledimmm:5: yarn evime dönücem bol bol kaynatırız yine

uyanına hafif zonklama oldu karnımda birazda kanamam o kadar şimdi turp gibiyim şükür:))
d.kontrol hapına devam ediorum nasıl hamiş kalıcam ki :S bnim de aklımdan geçmedi değil hani

Cnm bende iki kere polip aldırdım gerçekten gebeliğe engel oluyor inşallah birdaha oluşmaş:16:

canım ben 15 gün önce negatif sonuç aldım.. bu Nisan adetimde hemen tekrar tedavi olacağım Aret Kamardayım.. İstanbul Tüp Bebek.
anladım cnm üzüldüm negatifine..umarım hersey gönlünce olur bu sefer
:16::16::16:

hepimiz merak ediyoruz..yarın bu saatler sizden de iyi haber gelir İnşallah..

İnşallah canım.testim pozitif cıktı ama değerim düşük çıkmıştı.inşallah yarın değerim yükselmiş bebeğimin büyüme haberini getiririm sizlere.benim için bolca dua edinn...

Esilacım seni Beklerken bunalıma girdim ewde ya.muhakkak bi cwp bekliyorum senden.inşallah bebekli bi cwp olsun ama

Canım benim öyle yoğundum ki yazamadım. Eşim şehir dışında şimdide onu almaya gitcem havaalanına. Çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin. 148 değerim. 🙏🙏

🌸🌸🌸

Hamişler nolur değerlerinizi yazın. Benim 9.günde 148 doktor çoğul olabilir dedi. .. Ayaklarım yerden kesildi ama sonucu aldığımda bile aklıma gelen nickleri saydım içimden yeminle.. 😁😁 hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.. 🙏🙏

🌸🌸🌸

Canım benim öyle yoğundum ki yazamadım. Eşim şehir dışında şimdide onu almaya gitcem havaalanına. Çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin. 148 değerim. 🙏🙏

🌸🌸🌸

İnşallah bundan sonrası daha güzel olacak.benim içinde dua et.değerim yükselsin canım.bebbeklerimizi birlikte büyütelim

Iyisin sukur.bayadir konusamadik.ben bugun regli oldum tedavi mayis adetine kaldi sanirsam.uzadikca uzuyor..hayirlisi olsun.sen evine donde uzun uzun konusuruz.:))

Kızlar sela ve ezan arasında Kuranımı okudum.hepimize dua ettim.Allahım inşallah dualarımı duymuştur.Hayırlısı ile hepimiz koca göbekli birer anne oluruz.tombiş tombiş sağlıklı bebeklerimizi hayırlısıyla doğururuz.Öptüm hepinizi güzel anne adayları :-)
allah kabul etsin dualarını cnm
ve kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum duaya:9:
tünaydın kızlaaaarrrrr, hayırlı cumalaaarrrrr:16::16::16::16:

dün regl oldum ve bugün hormon testlerimi tekrarlamak istedim, hem kürlerin etkisi olmuş mu görmüş olurum dedim, dün randevu aldım hastanede normalde 1 doktor vardı, sanırım göreve yeni başlamış ve ben onu hiç sevmemiştim; baktım listede 2 isim var diğerini seçtim..... sabah gittim devlet hastanesine, tonton ak saçlı çok hoş sohbet bi doktor vardı, belli ki tecrübeli :1: yaptırmak istediğim testleri bi kağıda yazmıştım, azcık durumumdan bahsettim, doktor bi ultrasonla bakmak istedi karnımdan..... sonra bana dedi ki "erken menopoz riskini kim söyledi sana" dedim fsh amh değerlerim var doktor söyledi.... fsh canın sıkkınsa bile yüksek çıkabilir dedi, amh de çok vahim değilmiş zaten değil, ultrasonla da bakarken hiç öyle erken menopoz gibi durmuyosun burda en az 10-12 folikul görünüyor dedi.... :1::1: böyle oldum ben tabi :)))) sonra kanımı verdim ve pazartesi öğlenden sonra ancak sonuçlarımı alıcam, doktor amca kesinlikle umutsuz olma senin yazdıkların dışında da bi kaç test istedim, sonucunu bana da getir, sakın moralini bozma dedi; eşimin değerlerini de sordu.... çok ilgilendi, ağzım kulaklarımda çıktım muayenehaneden..... inşallah sonuçlarda iyidir....
ne güzel şansına ilgili alakadar bi dr. çıkmış senin içini de rahatlatmış umarım sonuçlarında güzel çıkar:16:
Merhaba bizim ilk denememiz .Bu salı test yapılacak.Ama pek umutlu değilim.Transferden sonra mutlu ve sakin olmak gerekiyomuş.Fakat ben nerdeyse gün aşırı ağladım.Eşim sanki hiç tüp bebek tedavisi görmüyomuşum gibi daranıyor.Anlayış sıfır sürekli kavga ediyoruz ve çok mutsuzum.Ailelere ve arkadaşlara hatta hiç kimseye söylemedik oyüzden kimseyle konuşamıyorum:(
kendini strese sokma arkadaşım güzel şeyler düşün inşlh tedaviden bebişli olarak devam edersin:34:
Kizlar selam ben bgn sabah histeroskopimi oldum
Polip varmis onu almislar cok sukur baska bisey yokmus
Polip de bebek olmasina ve tutunasina engelmis iyiki
Yaptirmisim histeroskopiyi dr da oyle soyledi.
Simdi alttan hafif kanamam var yatiorum
Yrn evime donecegim bol bol konisuruz ozledim sizlride
Sizlerde durum nedir?
tatlım geçmiş olsun bundan sonra bebeğin en kısa zamanda gelsin seni bulsun inşlhhh:16:
Süper canim ağrı olmasinda ben Laparoskopi olmuştum berbatti omrumden Gitmisti kaynanam geldi merak etmisti onla oturdum birz bugun kont vardi hersey yolunda dedi doktor artik normal hamilelik 9 hafta 2 gün oldu artık bebeğe benzemeye başlamış inşallah sonuda güzel olur
maşalalh ne güzel bebeğin sonuna kadar sağlıkla seninle olsun...
aranıza yeni katıldımm yeni doktorumdan geldimm tüp bebek dedi :14::14: bende sorun yok klomen tedavisi yaptı geçen ay 3 yumoş vardı arkadan gelnlerde vardı fakat olmadı...eşiminde ok cok büyük sorunları yok ama tüp bebek diyor.şöyle yazayım sayı 106 milyon hareketlilik yüzde 20 lerde ama morfoloji büyük sorun yüzde 6 sadece.aşılama önermedi tutmaz dedi tüp bebek tedavisi dedi vakit kaybetmeyelim dedi..hocama yaptırırım üniversite hastanesinde hem cok parada vemremiş olursun dedi cok kararsız kaldım yaaaa :50::50: bir tane kimyasal gebeliğim var 1 yıldır bebek istiyoruz :14::14::14:
cnm tüp bebek denemen de de ilk denemede bebğin seninle olur inşlhh...
Kizlar hepinizden Allah razi olsun tahlilim temiz cikti .Rabbim bagisladi bebeklerimi.Allah hepiniizi sevindirsin hic beni yalniz birakmadiniz.
maşallh şükür mevlaya hep böyle güzel haberler duy :34:
Uzun zamandir vakit bulup giremiyordum.birde ilk denemedeki negatif sonuctan sonra uzun süre tüp bebekle ilgili birseyler görmek istemedim acikkcasi . Simdi tekrar basladim dün opu oldu pazartesi transfer olucsk ins. Avrupa safakta refahattin yücelde basladim.
hayırlı olsun transferden sonra inşlh hamileyim diye yazarsın...
kızlar opumu oldum eve geldim dinleniyorum hafif ağrım var 15 yumi toplanmış döllenmeyle ilğili bilğiyi telefonla arayıp söyleyecekler allahımdan hayırlısı artık

geçmiş olsun opudan sonra transferde güzel geçsin
inşlh hepsi döllenir sağlıkla...:16:

Hamişler nolur değerlerinizi yazın. Benim 9.günde 148 doktor çoğul olabilir dedi. .. Ayaklarım yerden kesildi ama sonucu aldığımda bile aklıma gelen nickleri saydım içimden yeminle.. 😁😁 hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.. 🙏🙏

🌸🌸🌸
maaşallahhh sübhanallahhhhhhhhhhh :nazar::nazar:
kız ikiz mi olabilirmiş ne güzel sağlıkla olsunda
gözünaydın şekerimmm darısı diğer gün bekleyenlere ve bizim gibi tedaviye başlamak için bekleyenlere olsunnnnnnnnnnnnn:52::52::52:

🌸🌸🌸

Canim hadi hayirlisi buyuk ihtimal ikiz cunku benim 12.gun 346 diydi sanirim ve suan ikizler .Rabbim kolay hamilelik ve kucagina almayi nasip etsin

Canim hadi hayirlisi buyuk ihtimal ikiz cunku benim 12.gun 346 diydi sanirim ve suan ikizler .Rabbim kolay hamilelik ve kucagina almayi nasip etsin

Ayyy allahım ölcem şimdi..saol canım çok tşk ederim önemseyip cvp verdiğin için. Şu an şu iki cümlenin ne kadar önemli olduğunu tahmin edersin ...

🌸🌸🌸

maaşallahhh sübhanallahhhhhhhhhhh :nazar::nazar:
kız ikiz mi olabilirmiş ne güzel sağlıkla olsunda
gözünaydın şekerimmm darısı diğer gün bekleyenlere ve bizim gibi tedaviye başlamak için bekleyenlere olsunnnnnnnnnnnnn:52::52::52:

Cemrem amin inşallah canım benim tüm kalbime...

🌸🌸🌸

🌸🌸🌸

Canım nasıl sevindim bilemezsin, kendi sonucumu duymuş gibi oldum :))) Sen geç gelince kötü bir sonuç aldın diye çok korktum....dilerim değerin kat kat katlanır, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin, allah sağlıkla kucağınıa aldırsın canım... Senden cesaret alarak yarın da ben kan testi yapıcam benim için dua et canım....

merhabalar
Brüksel tüp bebekte tedavi gördüm.Sorun yumurta rezervi azlığı.Zırt pırt adet oluyodum bu yılllardır böyleydi.Yani insan ancak kendi yaşayınca anlıyor.Önceden tüp bebek sadece bir sözcüktü benim için.Ne kadar zorlu bi süreçmiş meğer.Öğretim görevlisiyim.Öğrenciler zırt pırt soru soruyo.Benim için en zor kısmı kaçıp tuvalette iğneleri yapmaktı.Çok kötü hissediyo insan kendini.Yaşamadan anlaşılmıyo bi de inanmak istemiyo insan neden ben diyo...Zormuş gerçekten destek lazımmış.Umarım tüm bekleyenler bebek sahibi oluruz.
Ilk başlarda gerçekten çok zor oluyor ama zamanla alisiyorsun dertlerini sorularını bizimle paylasabilirsin 7/24 yanındayız:42::42:
Canim insallah hakinizda hayirlisi olur..Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.bizi bizden baska anlayan yok kime soylesek sabredin olur bekleyin olur..tedavi olmadan olacagi yok.baskalarinin cocuklarini severken aglar halde buluyorum kendimi artik Allah hepimizin yardimcisi olsun..izmirden arkadaslar varmi aramizda irenbe ye giden ozellikle..
Izmirden ben varım:3::3: ama irenbe de tedavi görmedim
1 tüp Erol tavmergen ege Ünv
2.ve3. Tüp izmir eurofertil(su hast) 4.denemeyi kahraman kolayı düşünüyorum Mayıs gibi görüşmeye gideceğim

Hamişler nolur değerlerinizi yazın. Benim 9.günde 148 doktor çoğul olabilir dedi. .. Ayaklarım yerden kesildi ama sonucu aldığımda bile aklıma gelen nickleri saydım içimden yeminle.. ���� hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.. ����

������

Teşekkür ederim kuzum:16::16:ama internet sitesinde yazıyordu:44:

Canim gozunaydin çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Back
X