2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
merhaba canım, ben gene ortalığı karıştırdım onunla uğraşıyorduk

hahha yine mi karıştıdın kığızzz
bensiz o karıştırmanın pek tadı olmamıştır ama dimi

Canım geçmiş olsun cicegimi aldım ziyaretine geldim hayal et çok şükür canım atlattin inşallah bidahaki gelişine bebisle yuvana donersin

ayyy cnım tşk ettim
valla atlattım polipimde varmış meğer iyiki olmuşum canım
hastaneden de ilgiden de memnun kaldım inşallah devamıda beni memnun edecek sonuçlarla gelir:))
bu arada imsi yokmuş cnm sordum senin için

ayy canım çok geçmiş olsun..özledim seniiiii...
canım benimmmm...keşke yanında olsaydımmmm

tşk ederim canım geçti gitti şükürbende özledimmm yarn evime dönücem bol bol kaynatırız yine
sen napıosun ne zaman başlıyorsun belli oldumu bişyler merkez falan ?

kuzu geçmiş olsun

dikkat et de boğazında kalmıyım anammmmm 33 lük halimle ablam da ol şekerim olur bence sakıncası yok kiiiii

tşk ettim canım çok sağolasın

inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın canımm.bu ameliyat uğurlu gelir umarımmm...nasıl geçti,zor oldumu iyi misin

ben bişey hissetmedim ki girdim uyuttular uyandım yatagımdaydım
uyanına hafif zonklama oldu karnımda birazda kanamam o kadar şimdi turp gibiyim şükür:))
d.kontrol hapına devam ediorum nasıl hamiş kalıcam ki :S bnim de aklımdan geçmedi değil hani
kendimce polipim varmış ondan hamile kalamıyomuşum diye yorumladım hemen
Rabbim büyük inşallah tedavim başarılı olur bebeğim gelir
Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

ayyyy canım laporokopide bende çok fenaydımmmm
3 gün sancı çektim o karnımdaki hava mafetti benii
sizinde iyi olmanıza çoook ama çok sevindim maşallahhh

Cnm bende iki kere polip aldırdım gerçekten gebeliğe engel oluyor inşallah birdaha oluşmaş

canım ben 15 gün önce negatif sonuç aldım.. bu Nisan adetimde hemen tekrar tedavi olacağım Aret Kamardayım.. İstanbul Tüp Bebek.
anladım cnm üzüldüm negatifine..umarım hersey gönlünce olur bu sefer

hepimiz merak ediyoruz..yarın bu saatler sizden de iyi haber gelir İnşallah..

İnşallah canım.testim pozitif cıktı ama değerim düşük çıkmıştı.inşallah yarın değerim yükselmiş bebeğimin büyüme haberini getiririm sizlere.benim için bolca dua edinn...

Esilacım seni Beklerken bunalıma girdim ewde ya.muhakkak bi cwp bekliyorum senden.inşallah bebekli bi cwp olsun ama

Canım benim öyle yoğundum ki yazamadım. Eşim şehir dışında şimdide onu almaya gitcem havaalanına. Çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin. 148 değerim. 🙏🙏

🌸🌸🌸

Hamişler nolur değerlerinizi yazın. Benim 9.günde 148 doktor çoğul olabilir dedi. .. Ayaklarım yerden kesildi ama sonucu aldığımda bile aklıma gelen nickleri saydım içimden yeminle.. 😁😁 hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.. 🙏🙏

🌸🌸🌸

İnşallah bundan sonrası daha güzel olacak.benim içinde dua et.değerim yükselsin canım.bebbeklerimizi birlikte büyütelim

Iyisin sukur.bayadir konusamadik.ben bugun regli oldum tedavi mayis adetine kaldi sanirsam.uzadikca uzuyor..hayirlisi olsun.sen evine donde uzun uzun konusuruz.:))

allah kabul etsin dualarını cnm
ve kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum duaya
ne güzel şansına ilgili alakadar bi dr. çıkmış senin içini de rahatlatmış umarım sonuçlarında güzel çıkar
kendini strese sokma arkadaşım güzel şeyler düşün inşlh tedaviden bebişli olarak devam edersin
tatlım geçmiş olsun bundan sonra bebeğin en kısa zamanda gelsin seni bulsun inşlhhh
maşalalh ne güzel bebeğin sonuna kadar sağlıkla seninle olsun...
cnm tüp bebek denemen de de ilk denemede bebğin seninle olur inşlhh...
Kizlar hepinizden Allah razi olsun tahlilim temiz cikti .Rabbim bagisladi bebeklerimi.Allah hepiniizi sevindirsin hic beni yalniz birakmadiniz.
maşallh şükür mevlaya hep böyle güzel haberler duy
hayırlı olsun transferden sonra inşlh hamileyim diye yazarsın...
kızlar opumu oldum eve geldim dinleniyorum hafif ağrım var 15 yumi toplanmış döllenmeyle ilğili bilğiyi telefonla arayıp söyleyecekler allahımdan hayırlısı artık

geçmiş olsun opudan sonra transferde güzel geçsin
inşlh hepsi döllenir sağlıkla...

maaşallahhh sübhanallahhhhhhhhhhh
kız ikiz mi olabilirmiş ne güzel sağlıkla olsunda
gözünaydın şekerimmm darısı diğer gün bekleyenlere ve bizim gibi tedaviye başlamak için bekleyenlere olsunnnnnnnnnnnnn

Canim hadi hayirlisi buyuk ihtimal ikiz cunku benim 12.gun 346 diydi sanirim ve suan ikizler .Rabbim kolay hamilelik ve kucagina almayi nasip etsin

Canim hadi hayirlisi buyuk ihtimal ikiz cunku benim 12.gun 346 diydi sanirim ve suan ikizler .Rabbim kolay hamilelik ve kucagina almayi nasip etsin

Ayyy allahım ölcem şimdi..saol canım çok tşk ederim önemseyip cvp verdiğin için. Şu an şu iki cümlenin ne kadar önemli olduğunu tahmin edersin ...

🌸🌸🌸

Cemrem amin inşallah canım benim tüm kalbime...

🌸🌸🌸

Canım nasıl sevindim bilemezsin, kendi sonucumu duymuş gibi oldum :))) Sen geç gelince kötü bir sonuç aldın diye çok korktum....dilerim değerin kat kat katlanır, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin, allah sağlıkla kucağınıa aldırsın canım... Senden cesaret alarak yarın da ben kan testi yapıcam benim için dua et canım....

Ilk başlarda gerçekten çok zor oluyor ama zamanla alisiyorsun dertlerini sorularını bizimle paylasabilirsin 7/24 yanındayız
Izmirden ben varım ama irenbe de tedavi görmedim
1 tüp Erol tavmergen ege Ünv
2.ve3. Tüp izmir eurofertil(su hast) 4.denemeyi kahraman kolayı düşünüyorum Mayıs gibi görüşmeye gideceğim

Teşekkür ederim kuzumama internet sitesinde yazıyordu:44:

Canim gozunaydin çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…