2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

aynen yaa..insanlar kariyer manyaa olmuş.Bende kistim var diye izin aldım.Yöneticimi arayıp sormuşlar gerçekten bi rahatsızlığı var mı diye...bi de bunu yapan kadın yani..daha anlayışlı olması lazım.

Ne kadar şanslısın cnm seni anlayan bi arkadaşın var benim o da yok ama iyiki burası var dediğin gibi insan konuşacak birini arıyor bende analatacak kimse olmayınca buraya yazarak rahatlıyorum

Verdiginiz cevaplar icin cok tesekkur ederim hepinize..dun izmirde ugur mungana gittik izmirli olan arkadaslar bilirler bu bizim gittigimiz dorduncu doktorumuz ilk ucu bizi tupe yonlendirdi.ugur hoca da ameliyat onerdi fakat uc bin lira karsiliginda..zaman kaybi olacak diye endiseleniyorum cunku garanti vermedi bize. ben bide bu parayi ona verecegime tup bebek icin kullanirim daha iyi diye dusundum cok kararsizim su anda ve bu surec bizi cok yipratiyor ister istemez..

Son düzenleme:

Oyyyy ben o acıdan hiç düşünmedim cnm haklısın çalışana zor gerçekten :85:

Annecik annecikkkkkkkk

kolay bi karar değil haklısın.Bi de gerçekten çok masraflı bi tedavi tüp bebek.İlaçlar için ayrı test için ayrı,tadavi için ayrı...Bi de elde çok para olmayınca insan 50 kere düşünüyor.Bizim kötü günler için biriktirdiğimiz bi miktar vardı.İlk tedavide hepsini tükettik.Umarım ilk denememizde olurda tekrar etmek zorunda kalmayız.Dediğim gibi benim eşimdede varikosel vardı.Doktor ameliyat olmasının bi değişiklik yaratacağını düşünmedi.Tü tedavisinde sperm örneği içinde sağlıklı olanları seçip onlarla döllenme yapıyorlar.Yıpratmayın birbirinizi eğer tüp bebek tedavisine karar verirsen eşinin desteğine çok ihtiyacın olacak.Çünkü o hormon iğnelereini yiyince canavara dönüşüyo insan:)en azından ben dönüştüm:)

aynen canım.. işyerine bir noktadan sonra söylemek mecburiyet haline geliyor.. çünkü kaç defa izin alabiliyorsunki.. yıllık izin kullansan kış kış ne yıllık izni diyorlar bu defa yazın izne çıkamazsın.. işten kaçmak için bahane izinleri kullanır hale geliyorsun gripde nezlede bir yere kadar deniliyor.. tüp tedavisi görüyorum dediğinde artık izin lüksün artıyor.. birşey söyleseler bile mecburum diyorsun herkezin çenesi kapanıyor..

Canim insallah hakinizda hayirlisi olur..Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.bizi bizden baska anlayan yok kime soylesek sabredin olur bekleyin olur..tedavi olmadan olacagi yok.baskalarinin cocuklarini severken aglar halde buluyorum kendimi artik Allah hepimizin yardimcisi olsun..izmirden arkadaslar varmi aramizda irenbe ye giden ozellikle..

Bende dönüştüm o canavara hiç meraketme tatlım:))

Uzun zamandir vakit bulup giremiyordum.birde ilk denemedeki negatif sonuctan sonra uzun süre tüp bebekle ilgili birseyler görmek istemedim acikkcasi . Simdi tekrar basladim dün opu oldu pazartesi transfer olucsk ins. Avrupa safakta refahattin yücelde basladim.

kızlar opumu oldum eve geldim dinleniyorum hafif ağrım var 15 yumi toplanmış döllenmeyle ilğili bilğiyi telefonla arayıp söyleyecekler allahımdan hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…