İş yerinde farklı oluyor ama sen yoksan o gün işe gelmemişsen nerde nesi var diye soruyorlar peşini de bırakmıyorlar, ben yıllık izin alır gibi çıkacağım tedavi göreceğim ama öğrenirlerse de veya tahmin ederlerse de banane
aynı şeyi düşünüyorum bende.Dert kendinin olmayında akıl veren çok oluyo.Sadece bu süreci yaşayanlarla paylaşmak iyi geliyo.Çünkü gerçekten konuşucak birilerine ihtiyaç duyuyosun.Bi arkadaşımın tüp bebek tedavisi sonunda bebeği oldu.Arada onu arıyorum konuşuyorum.Sizin yazdıklarınız rahatlatıyo çünkü yanlız olmadığımı hissediyorum.Eşimin anlama ihtimali yok.Çünkü bi erkeğin bu süreci yaşayabileceğine ve bizim gibi hissedebileceğine inanmıyorum.Sadece bizim yaşadıklarımıza tanıklık edebiliyolar..
Yarın canım.inşallah duanızla cok iyi yükselmiş olucak kanım.acayip stresliyim.hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum nasıl bi muallaktayım anlatamam
İş yerinde farklı oluyor ama sen yoksan o gün işe gelmemişsen nerde nesi var diye soruyorlar peşini de bırakmıyorlar, ben yıllık izin alır gibi çıkacağım tedavi göreceğim ama öğrenirlerse de veya tahmin ederlerse de banane
Aynı beni tarif ettinnno stres no dırdır free takılıyorum bugün 6. günüm test yapsam çıkarmı ki
bence kesinlikle etkiliyor, daime pozitif olmalisin beynine oyle sinyaller yollamalisinki oda o yonde calissin:) ben dusunce gucune cok inaniyorum, elbette dua da et, oda cok ise yariyor..elimden geleni yaptim gerisi Allaha kalmis de..ben oyle yaptim ve pozitifi gordum, insallah Allahim devaminida nasip eder...isteyen herkese annelik duygusunu tattirir insallahh
Annecik annecikkkkkkkk
Verdiginiz cevaplar icin cok tesekkur ederim hepinize..dun izmirde ugur mungana gittik izmirli olan arkadaslar bilirler bu bizim gittigimiz dorduncu doktorumuz ilk ucu bizi tupe yonlendirdi.ugur hoca da ameliyat onerdi fakat uc bin lira karsiliginda..zaman kaybi olacak diye endiseleniyorum cunku garanti vermedi bize. ben bide bu parayi ona verecegime tup bebek icin kullanirim daha iyi diye dusundum cok kararsizim su anda ve bu surec bizi cok yipratiyor ister istemez..
İnşallahhhh yükselmiştir cnm
sabah erkenmi gideceksin kan vermeye :26:
kolay bi karar değil haklısın.Bi de gerçekten çok masraflı bi tedavi tüp bebek.İlaçlar için ayrı test için ayrı,tadavi için ayrı...Bi de elde çok para olmayınca insan 50 kere düşünüyor.Bizim kötü günler için biriktirdiğimiz bi miktar vardı.İlk tedavide hepsini tükettik.Umarım ilk denememizde olurda tekrar etmek zorunda kalmayız.Dediğim gibi benim eşimdede varikosel vardı.Doktor ameliyat olmasının bi değişiklik yaratacağını düşünmedi.Tü tedavisinde sperm örneği içinde sağlıklı olanları seçip onlarla döllenme yapıyorlar.Yıpratmayın birbirinizi eğer tüp bebek tedavisine karar verirsen eşinin desteğine çok ihtiyacın olacak.Çünkü o hormon iğnelereini yiyince canavara dönüşüyo insan:)en azından ben dönüştüm:)
kolay bi karar değil haklısın.Bi de gerçekten çok masraflı bi tedavi tüp bebek.İlaçlar için ayrı test için ayrı,tadavi için ayrı...Bi de elde çok para olmayınca insan 50 kere düşünüyor.Bizim kötü günler için biriktirdiğimiz bi miktar vardı.İlk tedavide hepsini tükettik.Umarım ilk denememizde olurda tekrar etmek zorunda kalmayız.Dediğim gibi benim eşimdede varikosel vardı.Doktor ameliyat olmasının bi değişiklik yaratacağını düşünmedi.Tü tedavisinde sperm örneği içinde sağlıklı olanları seçip onlarla döllenme yapıyorlar.Yıpratmayın birbirinizi eğer tüp bebek tedavisine karar verirsen eşinin desteğine çok ihtiyacın olacak.Çünkü o hormon iğnelereini yiyince canavara dönüşüyo insan:)en azından ben dönüştüm:)
hosbuldum cnm...aynen oyle sayfalar su gıbı akıyor...cnm senın tedavın ne zaman hangı merkezdesın?tedavin hayırlı olsun canım..
hoşgeldin cnm.. bu topikde sayfalar su hızıyla akıyor.. :))
Inşallaahhh gülse...tabiki ediyorum dua herkese ..
🌸🌸🌸
hosbuldum cnm...aynen oyle sayfalar su gıbı akıyor...cnm senın tedavın ne zaman hangı merkezdesın?
kızlar opumu oldum eve geldim dinleniyorum hafif ağrım var 15 yumi toplanmış döllenmeyle ilğili bilğiyi telefonla arayıp söyleyecekler allahımdan hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?