2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Belkide aynı zamanlarda tedaviye başlarız ne güzel olur :)

Hadi hayırlısı canımcım inş yüzlerimz gülerbizim burda var hastane ist da yaşıyorum ben emsey emin değilim ama doktor konusunda nasip rabbim vicdan ve merhametli ellerde buşuşturaun bizi onları bize desteği ve bilgisi çok önmli

büyük sehirlerde yasıyanlar sanslı.en azından konaklama sorunu yok.bizim ayrıyeten nerde kalacağımız ve ne kadar odeyecegimiz sıkıntılı.yaklasık kac gün sürer tüp denemesi?

Ne güzel yazmışsın " vicdan ve merhametli ellerde buluştursun " çok doğru ben bu yazıya kocaman bi aminnnnnnnn derim

Ne güzel yazmışsın " vicdan ve merhametli ellerde buluştursun " çok doğru ben bu yazıya kocaman bi aminnnnnnnn derim

Tskkür edrim canım benim candan yürekten aminnn dualrımıza aynen oyle canım bu tedavilerde en büyük ilaç moral ve destekhakımzda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
büyük sehirlerde yasıyanlar sanslı.en azından konaklama sorunu yok.bizim ayrıyeten nerde kalacağımız ve ne kadar odeyecegimiz sıkıntılı.yaklasık kac gün sürer tüp denemesi?

tatlım uzun protokol mu kısa protolo mu olacak onu bılmeden şu kadar sürer diyemeyiz maleseff

cnm her ilcede uygun fiyata ogretmen evleri var ogretmendin sanirim oralarda uygun fiyata konaklayabilirsin ortalama 1,5 hafta gibi surer yumurta takibi.

Pek benimde bi sorum olacak ikinci deneyenlere iki tane transfer yapma şansı varmı?

yasal olarak en son benim bildiğim ilk 2 denemede 35 yaş altına tek embriyo konuluyor 3.deneme ve sonrasında bu iki ye çıkıyor...
ama genelde tüp bebek doktorları buna karşı çıkıyorlar bir ara bunun için başvuru olmuştu doktorlar tarafından bakanlığa sayı hasta ve doktor tarafından belirlenmeli ya da en azından 2 tane koyalım diye ama sonuç hala 35 yaş altı tek embriyo konuluyor ilk 2 denemede..

cnm insallah bu sonuncu olur bebisini guzelce kucagina alirsin.

Cnm hatırladınmı beni ? Ufak bi tartışma geçmişti aramızda seninde doktorun süleyman beydi sen memnun kalmayınca biraz bizleri üzücü bişiler yazmıştın ben sana o gün çok kızmıştım sadece ben değil kızlarda tepki göstermişti neyse şunu demek istiyorum ben seni üzdüysem özür dilerim benim ilk tedavim başarırsız oldu kimyasal gebelik oldu ikinci şansımı denicem birgün hatta bana gülerek " gün gelir arkadaş oluruz yaşananlar aynı olabilir hayat bu olmaz deme" yazmıştın sanırım senin dedin çıkıyor ben olsam yazmazdım böyle bişi allahım sana yaşatmasın yazardım hatta beni hastane çalışanı sanmıştın sana içten içe kırgınım ama bak gördünmü dediğin çıkıyor

Son düzenleme:

cnm ben sana hic kirilmadim dis gebelikte dort defa tedavi oldugum cokk sevdigim doktorumun tavrina tutumuna kirilmistim duygularimi yazmistim cunku ic kanama ile olumden donmustum , bu siteden kimyasal gebelik yasadigini okudum inan cok cok uzuldum keske tutsaydi hayatim. hayatta herseyin hayirlisi diyelim insallah bu defa ikimizinde son denemesi olur arkadasim:))

gideceğin hastanenin misafirhanesi olabilir bir konuş istersen..

uzun protokolde
adet olunca muayene için gidersin iğneler ilaçlar belli olur sana 21.gün iğneye başla derler ve evine gönderirler.günübirlik gidip gelebilirsin saymıyoruz bunu..
tekrar adet olursun 2. ya da 3.günü yine hastanede olacaksın o gün diğer iğneyide vurmanı söyleyecekler evine dönebilirsin bu da günü birlik olabilir bunuda saymıyoruz
sonraki kontrol 4-5 gün sonra olur büyük ihtimal bundan sonra hastanenin olduğu ilde kalmalısın kontroller sıklaşacak..burdan itibaren gün hesaplıyoruz aynı zamanda bu aşamadan sonrası kısa protokol ile aynı...
adetin 7.günü itibariyle hastanenin bulunduğu ilde kalmalısın...
belkide doktorun hergün kontrol etmek ister bu kezde adetin 2.günü itibariyle kalman gerekebilir..
biz 2.günden hesaplayalım...
12 gün içinde maksimum yumurta toplamaya gidersin
5.gün embriyosu transfer edilse
maksimum 20 günde evine dönersin canımcım...
ayyy ne uzun oldu

Aslında seni gördüğüme sevindim çünkü bana dert olmuştu sonuçta zor günler geçiriyoruz allah yardımcımız olsun tekrar özür dilerim seni farkında olmadan üzdüysem ...
Sen şuan ne aşamadasın cnm tedaviye başladın mı ? Ben ikinci şansımı denicem kenarda donmuş embriyolarım var inşallah hepimizin başarılı olur

ama sende bi görünüp bi kayboluyon sayfalara yetişemezsin yaneee

tatlım sende bilgilerini ver bana listemize ekliyim...
merkezi yazmışsın zaten
infertilite sebebi
ve aşama..

28 yaş
ilk deneme
sperm ve hareket azlığı(3 milyon)
iğne kullanıyorum. transfer ocak ayının ilk günlerinde yapılacak.

inşallah güzel haber paylaşacağım.

maşallah prensese canım
peki kaç gün geçti evde test yap belki çıkar dınım dınım
hıc umudum olmadıgı ıcın yapmadım test felan beklıyorum kırmızların gelmesını.
zaten onumuz ay bır mr cektırmem gerekıcek,mecbur yaptırıcam test varsa mr a gıremem cunku..

ama sende bi görünüp bi kayboluyon sayfalara yetişemezsin yaneee

.

doğru haklısın bi görünüp bi kayboluyorum
ya giriyorum ama yazmadan çıkıyorum..bu aralar yine bu bebek meselesine kafam bozuluyor ne olacak ya böyle
düşün düşün kafayı yicem yakında
diğer topiklerde ki bayanlara bakıyorum daha 1 yıl bile olmamış evleneli hamile ya biz o kadar uğraşıyoruz onca emek umut hep boşa gidiyo hep
offf offfff offffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…