2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

hadi bakalım cnmm bebişlerine kavuşmana az kaldı...
hayırlısı..

heyyy nereye gidiyon cabuk geeeellllll yoksa tutar getiririz

geldim ama sen yoksun

Kızlar 5. gün embriyosu, 10. gün kan verdim ve sonuç 16,85 ((
takip edeceğiz ama moralim çok bozuldu, biyokimyasal gebelik de olabilir devam da edebilir dedi doktor.

cnmm umarım değerin kat kat yükselir..
hayırlısı ne diyimmm

kızlar bişey sorucam.bende tüp bebek düşünüyorum.34 yasındayım.kaç embriyo koyuyorlar.en son yasaya göre.35 yas altına tek mi koymak zorundalar?

Ayyyyybu ne güzel topik içime bir ferahlık bi sevi bi heycan geldicanım gülden ablacım rabbimin izniyle hayırlısıyla bu topikte 2014 te hepimizin bebişleriyle birlkte saglıklı sıhatli huzurlu mutlu yuvalarımzda neşeyle geçirmemiz dileğiyle yeni bembeyaz senin kalbin gibi tertemiz bşlangıçlarımızın olacgı bu topiğimiz hayırlı uğurlu bol bol bebeli olsun inş benide yazıver bi kenarayokhe 24 yaşıma girecem 01 de 3 aşılama 1 tüp sebep poko+sperm sorunları ocak şubat arası deneyebiliriz belki allhın izniyle meleğini bekliyoriyi yaZdımmı

slm nasılsınız
hızınıza yetişemiyorum amaalmış başını gitmiş sayfalar

ama sende bi görünüp bi kayboluyon sayfalara yetişemezsin yaneee

ben smyrna art tüp bebek merkezi İzmir de.

tatlım sende bilgilerini ver bana listemize ekliyim...
merkezi yazmışsın zaten
infertilite sebebi
ve aşama..

canım benim hoşgeldin
dediğin gibi bol bebeli olur inşallah gel senide gebe bırakayım burda
ne güzel sözler bunlar yaaa bak hem duygulanıyorum hemde çok pis şımarcam
sağol canım benim..
hemen listeye ekliyorum hayırlı olsun efenim

canım seninle benim sıkıntılar aynı.pco.sen tüp bebekten once asılama denedin mi? ben bi kez denedim.tüp bebek konusunda bizim gibi rahatsızlıklar fayda görebiliyor mu?senin basından bikec gez geçti sanırımçne tavsiye edersin?

Transferimin 4. günü 5. günü doktor Decapeptyl ignesi vermiş 1 kez göbekten.. Bu ilacı transfer sonrası hiç kullanan varmı?22 sındede ovıterlle kullanıcam... ne iş anlamadım:26:

o ne ki acep her gün yeni bişey öğreniyoruz

kızlar bişey sorucam.bende tüp bebek düşünüyorum.34 yasındayım.kaç embriyo koyuyorlar.en son yasaya göre.35 yas altına tek mi koymak zorundalar?

doktora ve merkeze göre değişiyor aslında yasalar gereği 35 yaş altı tek embriyo evet ama ama artık bir çok yer 2 tane kouyuyor bunu doktorunla görüşüp baştan halledin bence..

hoşgeldinn güzelimm :)

Buarada gülden google gibi herşeyden bilgisi var maşallah :))
Benim aklıma bişi takıldımı hiç internetten araştırmıyorum nasıl olsa google gülden var :)

Belkide aynı zamanlarda tedaviye başlarız ne güzel olur :)

Hoşbuldum canım benim sen benim için cansın ablacım sen olmazsaydın biz nasıl umdumuzu yeşertebilrdik senin tecrüben bilgin ve en önmliside o güzel yüreğin o sevgi dolu umut dolu kalbin rabbim sana öyle bir evlat naaip etsinki mutlulukların en en güzelini yaşamak nasip olsun eşinle ve bebişlerinle sen herşeyi hakediyorsun hemde çokhamile bırakıver bi zahmet ah gece gelme gündüz gel tenhlarda menhalarda bebiş yapalım vay vayömrüsün sen marifetli hatun çok yaşagülüyoz eğleniyoz senin gbi bi dostumuz var geriside saglık sıhat huzrlu mutluluk yuvalarımz daha ne olcektiseviliosun baby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…