Buarada gülden google gibi herşeyden bilgisi var maşallah :))
Benim aklıma bişi takıldımı hiç internetten araştırmıyorum nasıl olsa google gülden var :)
Hoşbuldum canım benim sen benim için cansın ablacım sen olmazsaydın biz nasıl umdumuzu yeşertebilrdik senin tecrüben bilgin ve en önmliside o güzel yüreğin o sevgi dolu umut dolu kalbin rabbim sana öyle bir evlat naaip etsinki mutlulukların en en güzelini yaşamak nasip olsun eşinle ve bebişlerinle sen herşeyi hakediyorsun hemde çokhamile bırakıver bi zahmet ah gece gelme gündüz gel tenhlarda menhalarda bebiş yapalım vay vayömrüsün sen marifetli hatun çok yaşagülüyoz eğleniyoz senin gbi bi dostumuz var geriside saglık sıhat huzrlu mutluluk yuvalarımz daha ne olcektiseviliosun baby
kızlar naptınız yaaa valla bi tuhaf oldum okuyunca estağfirullah ne demek ben tamamen sizlerle uzun zamandır birlikte olunca yaşaya yaşaya öğrendim ve yine sizlerle paylaşıyorum..zaman zamanda okuyorum bilgi ediniyorum yeni gelişmeler varmı diye...nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim öyle güzel sözlerki bunlar çok duygulanıyorum yaw