Kızlar merhabalar :)
Güldencim tekrar tekrar hayırlı olsun topisin, yazan herkese uğur getirsin inşallah:) ben de dualarimla yaninizdayim nacizane.
Gözüme ilişti de öğretmen bir arkadaş yaz tatilinin bekleme karari almış. Canım bekleme nolur zaman kaybetme. Ben de öğretmenim transferimin olduğu gün okula dönüp yarışmaya hazirlandik ve sonra her gun gittim okula. Sonuç, şu anda yanımda mışıl mışıl uyuyor :)
Daha büyük mutlulukları sizin yaşamanızı dilerim:) tedavim bahcelievler medical parkta oldu. Somestrdan önce başla bence ki transfer o döneme denk gelsin.ne güzel bir mutluluk sizinki:) ben de öğretmenim ve dinlenme işini düşünüyorum. bu yüzden sömestrı bekliyorum.siz nerede oldunuz tedavinizi?
Daha büyük mutlulukları sizin yaşamanızı dilerim:) tedavim bahcelievler medical parkta oldu. Somestrdan önce başla bence ki transfer o döneme denk gelsin.
amin inşallah bizler de 2014 anneleri oluruz:) transferden önce uzun bir süre mi gerekli?benim ilk denemem olacak da.
Kizlar yine uçmuşsunuz sayfalsra yetisemedim maşallah şöyle bir bakayim dedim herkes gayet iyi asayiş berkemal yani çay demkedim gelin içelim
İyi akşamlar kızlar!2 gün uzak kaldım yeni hamilemiz var mı topiğimizde?
Varsa; Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Melitene nerelerde yaaaa çok merak ettim
kuzucum yarın sesi çıkar bence çıkmıyorsada cidden bıraktı bizi
iyi akşamlar efenim...
bi geçmişe bakayım benden sonra bişiler olmuşmu..
aslında az önce bir yazı okudum daha öncede okumuştum her okuyuşumda fena oluyorum bunalıma girdim resmen sizinlede paylaşayım beraber bunalım takılalım diye düşünüyorum kötüyüm ben herkesi üzmek istiyom
evet iyiki de teyze olmuşum
oooodesene sen benden kıdemlisin tam bir yıl önce evlenmişsin benden
ama artık çıkalım şu top 10listesinden yerimizi başkalarına bırakalım
iyi akşamlar bayanlar:) bugün tavsiyeleriniz üzerine hemen keçiboynuzu kürüne başlıyoruz eşimle aynı zamanda incir kürünü de yapacağız:) umarız işe yarar
Kızlar merhabalar :)
Güldencim tekrar tekrar hayırlı olsun topisin, yazan herkese uğur getirsin inşallah:) ben de dualarimla yaninizdayim nacizane.
Gözüme ilişti de öğretmen bir arkadaş yaz tatilinin bekleme karari almış. Canım bekleme nolur zaman kaybetme. Ben de öğretmenim transferimin olduğu gün okula dönüp yarışmaya hazirlandik ve sonra her gun gittim okula. Sonuç, şu anda yanımda mışıl mışıl uyuyor :)
egunal su anda hem araba kullanip hem de yazilari okumaya calisiyorum bu topik bende bagimlilik yapmaya basladii cnm cim allahtan kopru trafigi varr
Hayırdır inşallah çok merak ettim paylaş fıstık bekliyoruz
Yaa çok üzülürüm bizi bırakırs pes etmesin hemen
Direk dalış yapıyorum
Kurabiye tarifi vardıya ben onu istiyooum
Hangi sayfada olduğunu bilen varsa onada razıyım
Güldennnnn:84::84::84:
1 yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı mısır nişastası
250 gram tereyağ
aldığı kadar un....
yapılışı aynen şöyle ;
tereyağ oda sıcaklığında bekletip iyice yumuşamalı asla eritilmemeli..bu esnada yumi ve pudra şekeri çırpılır üzerine tereyağ ve mısır nişastası eklenir yoğurulur son olarakta azar azar un ilave edilir hamur ele ve karıştırma kabına yapışmıyorsa tamamdır..şekil verme aşamasına geçmeden önce buzdolabında 15 dk bekletilir...
ayrıca sıcak fırına sürülmeli kurabiyeler soğuk ya da ılık fırın olursa yağ erir ve kurabiyelerde yayılma olur pişerken...180 derecede rengi dönmeden beyaz kalacak şekilde pişirilir arz ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?