2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar kızlar!2 gün uzak kaldım yeni hamilemiz var mı topiğimizde?
Varsa; Allah kucağınıza almayı nasip etsin

ne güzel bir mutluluk sizinki:) ben de öğretmenim ve dinlenme işini düşünüyorum. bu yüzden sömestrı bekliyorum.siz nerede oldunuz tedavinizi?

ne güzel bir mutluluk sizinki:) ben de öğretmenim ve dinlenme işini düşünüyorum. bu yüzden sömestrı bekliyorum.siz nerede oldunuz tedavinizi?
Daha büyük mutlulukları sizin yaşamanızı dilerim:) tedavim bahcelievler medical parkta oldu. Somestrdan önce başla bence ki transfer o döneme denk gelsin.

Daha büyük mutlulukları sizin yaşamanızı dilerim:) tedavim bahcelievler medical parkta oldu. Somestrdan önce başla bence ki transfer o döneme denk gelsin.

amin inşallah bizler de 2014 anneleri oluruz:) transferden önce uzun bir süre mi gerekli?benim ilk denemem olacak da.

Kizlar yine uçmuşsunuz sayfalsra yetisemedim maşallah şöyle bir bakayim dedim herkes gayet iyi asayiş berkemal yani çay demkedim gelin içelim

iyi akşamlar efenim...
bi geçmişe bakayım benden sonra bişiler olmuşmu..
aslında az önce bir yazı okudum daha öncede okumuştum her okuyuşumda fena oluyorum bunalıma girdim resmen sizinlede paylaşayım beraber bunalım takılalım diye düşünüyorum kötüyüm ben herkesi üzmek istiyom

Kizlar yine uçmuşsunuz sayfalsra yetisemedim maşallah şöyle bir bakayim dedim herkes gayet iyi asayiş berkemal yani çay demkedim gelin içelim

bende kocam kişinise çay ikramında buluncam şimdi kendim yeşil çaycıyım bende bir fincan yeşil çay alayım bari afiyet olsun canım

İyi akşamlar kızlar!2 gün uzak kaldım yeni hamilemiz var mı topiğimizde?
Varsa; Allah kucağınıza almayı nasip etsin

eveeeettt ben dün hamile kaldım bugün üçüz olduğunu öğrendik yarında doğururum sen en iyisi ara verme topiğe gelişine ciddi gelişmeler oluyor bak

Hayırdır inşallah çok merak ettim paylaş fıstık bekliyoruz

evet iyiki de teyze olmuşum
oooodesene sen benden kıdemlisin tam bir yıl önce evlenmişsin benden
ama artık çıkalım şu top 10 listesinden yerimizi başkalarına bırakalım

teyze olmak başka bişi yaaa ölürüm ben paşalarıma ölürüm..
top10 dan çıkmamız şart çıkamazsak kk da kendini intihar edenler top 10 ununda birinciliği paylaşcaz seninle

iyi akşamlar bayanlar:) bugün tavsiyeleriniz üzerine hemen keçiboynuzu kürüne başlıyoruz eşimle aynı zamanda incir kürünü de yapacağız:) umarız işe yarar

iyi akşamlar canımcım...
harikasın valla hem eşine hem kendine kür başlıyorsun demek şifa olsun inşallah..

sağol tatlım dualarında olmak çok güzel inan Allahrazı olsun...

egunal su anda hem araba kullanip hem de yazilari okumaya calisiyorum bu topik bende bagimlilik yapmaya basladii cnm cim allahtan kopru trafigi varr

oyyyy istanbul trafiğindenmi bağlanıyosun topiğe süpersinnnnn...
zamanla daha da bağımlılık yapacak henüz aktif tedavilerde değiliz alıştırma turları tanışma halindeyiz..
ilerleyen zamanlarda sıkı arkadaşlıklar olacak göreceksin eski topikte öyle oldu burda da olacak...

Direk dalış yapıyorum
Kurabiye tarifi vardıya ben onu istiyooum
Hangi sayfada olduğunu bilen varsa onada razıyım
Güldennnnn:84::84::84:

Yaa çok üzülürüm bizi bırakırs pes etmesin hemen

son mesajı veda içerikliydi ama ben kafasını toplayınca geleceğine inanıyorum...
yarın kan vermesi lazım aslında vermeyecem diye inat etmişti belki verir değerin arttığını görür inşallah ve gelir aramıza..

Direk dalış yapıyorum
Kurabiye tarifi vardıya ben onu istiyooum
Hangi sayfada olduğunu bilen varsa onada razıyım
Güldennnnn:84::84::84:

1 yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı mısır nişastası
250 gram tereyağ
aldığı kadar un....

yapılışı aynen şöyle ;

tereyağ oda sıcaklığında bekletip iyice yumuşamalı asla eritilmemeli..bu esnada yumi ve pudra şekeri çırpılır üzerine tereyağ ve mısır nişastası eklenir yoğurulur son olarakta azar azar un ilave edilir hamur ele ve karıştırma kabına yapışmıyorsa tamamdır..şekil verme aşamasına geçmeden önce buzdolabında 15 dk bekletilir...
ayrıca sıcak fırına sürülmeli kurabiyeler soğuk ya da ılık fırın olursa yağ erir ve kurabiyelerde yayılma olur pişerken...180 derecede rengi dönmeden beyaz kalacak şekilde pişirilir arz ederim

Peki şekil verirkene reçel sürüyo muyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…