bende gün asirı progestan igne... gunde 3 kez progestan fıtıl.. folık asit ve cyclo dıye bı hormon takvıyesi var
bana iğne falan vermedi dr gerek yok dedi progestan yeterli dedi inş hakkımızda hayırlısı olur rabbim yüzümüzü güldürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende gün asirı progestan igne... gunde 3 kez progestan fıtıl.. folık asit ve cyclo dıye bı hormon takvıyesi var
Canlar Merkez'den aradılar 4 yuminin 2si döllenmiş şükür hersey yolundaymış yarın sabah tekrardan arıyacaklar öğleden sonra transfere hazır olun dediler 2si gitmiş dondurulmuşum olmayacak Ama önemli olan göbüştekilerin tutunması tabikide hayırlısıyla
heyyy nereye gidiyon cabuk geeeellllll yoksa tutar getiririz
Kızlar 5. gün embriyosu, 10. gün kan verdim ve sonuç 16,85 ((
takip edeceğiz ama moralim çok bozuldu, biyokimyasal gebelik de olabilir devam da edebilir dedi doktor.
canım nette sıkıntı var gitti gene yni geldi...burdaymışsın
slm nasılsınız
hızınıza yetişemiyorum amaalmış başını gitmiş sayfalar
ben smyrna art tüp bebek merkezi İzmir de.
Ayyyyybu ne güzel topik içime bir ferahlık bi sevi bi heycan geldicanım gülden ablacım rabbimin izniyle hayırlısıyla bu topikte 2014 te hepimizin bebişleriyle birlkte saglıklı sıhatli huzurlu mutlu yuvalarımzda neşeyle geçirmemiz dileğiyle yeni bembeyaz senin kalbin gibi tertemiz bşlangıçlarımızın olacgı bu topiğimiz hayırlı uğurlu bol bol bebeli olsun inş benide yazıver bi kenarayokhe 24 yaşıma girecem 01 de 3 aşılama 1 tüp sebep poko+sperm sorunları ocak şubat arası deneyebiliriz belki allhın izniyle meleğini bekliyoriyi yaZdımmı
selam kızlar bi 6. gün embriyosu gördüm sanki
maşallahh
6. gün oluomuymuş
bizim 3. günden sonra gitmio yaa gülden ne etcez biz bölee
bende lucrine devam 10 vuruyom o aldığımız bir kutu kaç gün gider güldencim sence kutunun üstünde 2.8 yazıo ama biliimisin yavrucum
Transferimin 4. günü 5. günü doktor Decapeptyl ignesi vermiş 1 kez göbekten.. Bu ilacı transfer sonrası hiç kullanan varmı?22 sındede ovıterlle kullanıcam... ne iş anlamadım:26:
kızlar bişey sorucam.bende tüp bebek düşünüyorum.34 yasındayım.kaç embriyo koyuyorlar.en son yasaya göre.35 yas altına tek mi koymak zorundalar?
canım nette sıkıntı var gitti gene yni geldi...
15-20 dk sonrada mesaim bitiyo cnım nasılsın iyimsin
doktora ve merkeze göre değişiyor aslında yasalar gereği 35 yaş altı tek embriyo evet ama ama artık bir çok yer 2 tane kouyuyor bunu doktorunla görüşüp baştan halledin bence..
Ayyyyybu ne güzel topik içime bir ferahlık bi sevi bi heycan geldicanım gülden ablacım rabbimin izniyle hayırlısıyla bu topikte 2014 te hepimizin bebişleriyle birlkte saglıklı sıhatli huzurlu mutlu yuvalarımzda neşeyle geçirmemiz dileğiyle yeni bembeyaz senin kalbin gibi tertemiz bşlangıçlarımızın olacgı bu topiğimiz hayırlı uğurlu bol bol bebeli olsun inş benide yazıver bi kenarayokhe 24 yaşıma girecem 01 de 3 aşılama 1 tüp sebep poko+sperm sorunları ocak şubat arası deneyebiliriz belki allhın izniyle meleğini bekliyoriyi yaZdımmı
Pek benimde bi sorum olacak ikinci deneyenlere iki tane transfer yapma şansı varmı?
Buarada gülden google gibi herşeyden bilgisi var maşallah :))
Benim aklıma bişi takıldımı hiç internetten araştırmıyorum nasıl olsa google gülden var :)
canım benim hoşgeldin
dediğin gibi bol bebeli olur inşallah gel senide gebe bırakayım burda
ne güzel sözler bunlar yaaa bak hem duygulanıyorum hemde çok pis şımarcam
sağol canım benim..
hemen listeye ekliyorum hayırlı olsun efenim