Buarada gülden google gibi herşeyden bilgisi var maşallah :))
Benim aklıma bişi takıldımı hiç internetten araştırmıyorum nasıl olsa google gülden var :)
Hoşbuldum canım benim sen benim için cansın ablacım sen olmazsaydınbiz nasıl umdumuzu yeşertebilrdik senin tecrüben bilgin ve en önmliside o güzel yüreğin o sevgi dolu umut dolu kalbin rabbim sana öyle bir evlat naaip etsinki mutlulukların en en güzelini yaşamak nasip olsun eşinle ve bebişlerinle sen herşeyi hakediyorsun hemde çok hamile bırakıver bi zahmet ah gece gelme gündüz gel tenhlarda menhalarda bebiş yapalım vay vay ömrüsün sen marifetli hatun çok yaşa gülüyoz eğleniyoz senin gbi bi dostumuz var geriside saglık sıhat huzrlu mutluluk yuvalarımz daha ne olcekti seviliosun baby
Aslında seni gördüğüme sevindim çünkü bana dert olmuştu sonuçta zor günler geçiriyoruz allah yardımcımız olsun tekrar özür dilerim seni farkında olmadan üzdüysem ...
Sen şuan ne aşamadasın cnm tedaviye başladın mı ? Ben ikinci şansımı denicem kenarda donmuş embriyolarım var inşallah hepimizin başarılı olur
28 yaş
ilk deneme
sperm ve hareket azlığı(3 milyon)
iğne kullanıyorum. transfer ocak ayının ilk günlerinde yapılacak.
inşallah güzel haber paylaşacağım.
Kızlar 5. gün embriyosu, 10. gün kan verdim ve sonuç 16,85((
takip edeceğiz ama moralim çok bozuldu, biyokimyasal gebelik de olabilir devam da edebilir dedi doktor.
cok güzel açıklamışsın teşekkür ederim.sanırım ben yaz tatilini beklemek zorundayım.ögretemenim cunku.ayrıca transferden sonra da dinlenmem gerek dimi?o yüzden calısmadıgım zamanlarda olmalı.hersey için teşekkürler.bu arada Eskişehir acıbadem de tüp bebek merkezi açılmış bilgisi olan varsa lütfen paylaşırsa sevinirim.gideceğin hastanenin misafirhanesi olabilir bir konuş istersen..
uzun protokolde
adet olunca muayene için gidersin iğneler ilaçlar belli olur sana 21.gün iğneye başla derler ve evine gönderirler.günübirlik gidip gelebilirsin saymıyoruz bunu..
tekrar adet olursun 2. ya da 3.günü yine hastanede olacaksın o gün diğer iğneyide vurmanı söyleyecekler evine dönebilirsin bu da günü birlik olabilir bunuda saymıyoruz
sonraki kontrol 4-5 gün sonra olur büyük ihtimal bundan sonra hastanenin olduğu ilde kalmalısın kontroller sıklaşacak..burdan itibaren gün hesaplıyoruz aynı zamanda bu aşamadan sonrası kısa protokol ile aynı...
adetin 7.günü itibariyle hastanenin bulunduğu ilde kalmalısın...
belkide doktorun hergün kontrol etmek ister bu kezde adetin 2.günü itibariyle kalman gerekebilir..
biz 2.günden hesaplayalım...
12 gün içinde maksimum yumurta toplamaya gidersin
5.gün embriyosu transfer edilse
maksimum 20 günde evine dönersin canımcım...
ayyy ne uzun oldu
ne derdi tatlim zaten yeterince uzuntulerimiz var hic dert etme bende uzduysem ozur dilerim:))
Suleymaniye dev. hast.tup bebek raporu cikartiyorum insallah Subat gibi o raporla Ist. Tup Bebek merkezinde 6. denemeyi yapacam, cok sanslisin donmus emb. var benim hicbirzaman oyle bii sansim olmadi hep sil bastan basladim... biraz bunyen dinlensin oyle dene doktorunla konus iki embriyo koyabilirler o konuda olumsuz yanit vereceklerini sanmam birde ikinci tedavi indirimi talep et yaparlar.
hıc umudum olmadıgı ıcın yapmadım test felan beklıyorum kırmızların gelmesını.
zaten onumuz ay bır mr cektırmem gerekıcek,mecbur yaptırıcam test varsa mr a gıremem cunku..
doğru haklısın bi görünüp bi kayboluyorum
ya giriyorum ama yazmadan çıkıyorum..bu aralar yine bu bebek meselesine kafam bozuluyor ne olacak ya böyle
düşün düşün kafayı yicem yakında
diğer topiklerde ki bayanlara bakıyorum daha 1 yıl bile olmamış evleneli hamileya biz o kadar uğraşıyoruz onca emek umut hep boşa gidiyo hep
offf offfff offffffffffff
kızlarrr ben çıkıyorum h.sonu girmeye çalışıcam sizi özlerim çünküm
öptümmmm
cok güzel açıklamışsın teşekkür ederim.sanırım ben yaz tatilini beklemek zorundayım.ögretemenim cunku.ayrıca transferden sonra da dinlenmem gerek dimi?o yüzden calısmadıgım zamanlarda olmalı.hersey için teşekkürler.bu arada Eskişehir acıbadem de tüp bebek merkezi açılmış bilgisi olan varsa lütfen paylaşırsa sevinirim.
kızlarrr ben çıkıyorum h.sonu girmeye çalışıcam sizi özlerim çünküm
öptümmmm
kızlar çarşamba test günüm acaba hafta sonu evde test yapsam çıkarmı çok merak ediyorum eski yazıları okudum 6. gün emriyo transferi transferden sonra 7. günde sonuç alanlar var bi denesemmi
gel tabii bizde seni özleriz iyi tatiller canım..
idrar testi riskli ama çıkabilir evet yapabilirsin...
amin canım inş daha fazla bekletmez Rabbim hiç birimizikıyamaammmm üzülme yaaa yütfennn...
kendi kızkardeşimde evlendiği ay gebe kaldı kimyasal oldu sonraki ay yine gebe kaldı ilk paşam doğdu kuzumu emzirirken süt korur muhabbetine korunmuyordu 2.paşama gebe kaldıbi de bana bak aynı ana babadan çıkmışız kardeşim deriye bağlamış bıraksa hürremi aratmaz doğurganlıkta maşallah bende meyvesiz ağaç
zor sınavdan geçiyoruz canım Rabbim daha fazla bekletmesin diyecek başka birşey bulamıyorum
Canim uzulme sonuc kotu degil suan yinede daha erken herkeste hemen beta hcg yuksek cikicak diye bisi yok biraz daha bekle takip et yukselicek insallah :) sen ilaclarina devam et strese sokma kendini.
ayyy heycan yaptım inş rabbim hayırlı sonuç almayı nasip eder
amin canım inş daha fazla bekletmez Rabbim hiç birimizi
benim kardeşimde ilk bir yıl yapmadı sırf ben üzülmeyeyim diye ama benim olmuyo diye oda duramazki
sonra isteyince hemen kaldı
kuzucum büyüdü şimdi dua ediyomuş hergece teyzemin bebişleri gelsin artık diye..
o daha melek inş onun duası kabul olur
annemde 4 tane doğurmuş ya ben sanki ondan çıkmadımilk evlendiğimde derdim hep bi olsun peşpeşe 3 4 tane doğurcam diye
şimdi ise 1 tanesine razıyız ama yok maalesef inş olur ..
bizde artık kk nın numunelik tüpçüleri olmaktan kurtuluruz
sen hangi yıl evlendin:26:
sanki hep hayalimde kalıcak gibi geliyor bana bebek
aybeb canım biz doğuramıyoruz diye kimse doğurmadan bizi bekleyemez iyikide teyze olmuşsun işte kuzu sana dua ediyor şimdilerde..
kk nın numunelikleri arasında top 10 dayız yani
ben 2005 ağustosta evlendim..
inşallah hayalde kalmaz canım bizlerde anne olduğumuz günleri görürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?