2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Buarada gülden google gibi herşeyden bilgisi var maşallah :))
Benim aklıma bişi takıldımı hiç internetten araştırmıyorum nasıl olsa google gülden var :)

kızlar naptınız yaaa valla bi tuhaf oldum okuyunca estağfirullah ne demek ben tamamen sizlerle uzun zamandır birlikte olunca yaşaya yaşaya öğrendim ve yine sizlerle paylaşıyorum..zaman zamanda okuyorum bilgi ediniyorum yeni gelişmeler varmı diye...nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim öyle güzel sözlerki bunlar çok duygulanıyorum yaw

ne derdi tatlim zaten yeterince uzuntulerimiz var hic dert etme bende uzduysem ozur dilerim:))
Suleymaniye dev. hast.tup bebek raporu cikartiyorum insallah Subat gibi o raporla Ist. Tup Bebek merkezinde 6. denemeyi yapacam, cok sanslisin donmus emb. var benim hicbirzaman oyle bii sansim olmadi hep sil bastan basladim... biraz bunyen dinlensin oyle dene doktorunla konus iki embriyo koyabilirler o konuda olumsuz yanit vereceklerini sanmam birde ikinci tedavi indirimi talep et yaparlar.

Kızlar 5. gün embriyosu, 10. gün kan verdim ve sonuç 16,85 ((
takip edeceğiz ama moralim çok bozuldu, biyokimyasal gebelik de olabilir devam da edebilir dedi doktor.

Canim uzulme sonuc kotu degil suan yinede daha erken herkeste hemen beta hcg yuksek cikicak diye bisi yok biraz daha bekle takip et yukselicek insallah :) sen ilaclarina devam et strese sokma kendini.

kızlarrr ben çıkıyorum h.sonu girmeye çalışıcam sizi özlerim çünküm
öptümmmm

kızlar çarşamba test günüm acaba hafta sonu evde test yapsam çıkarmı çok merak ediyorum eski yazıları okudum 6. gün emriyo transferi transferden sonra 7. günde sonuç alanlar var bi denesemmi

cok güzel açıklamışsın teşekkür ederim.sanırım ben yaz tatilini beklemek zorundayım.ögretemenim cunku.ayrıca transferden sonra da dinlenmem gerek dimi?o yüzden calısmadıgım zamanlarda olmalı.hersey için teşekkürler.bu arada Eskişehir acıbadem de tüp bebek merkezi açılmış bilgisi olan varsa lütfen paylaşırsa sevinirim.

İki ay sonra başlarım bende tedaviye cnm donmuşlarda indirim olurmuki denerim şansımı sağol cnm

hıc umudum olmadıgı ıcın yapmadım test felan beklıyorum kırmızların gelmesını.

zaten onumuz ay bır mr cektırmem gerekıcek,mecbur yaptırıcam test varsa mr a gıremem cunku..

hadi inşallah en doğalından bebek müjdesi verirsin bize.
mr ne için ciddi birşey yok değilmi:26:

kıyamaammmm üzülme yaaa yütfennn...
kendi kızkardeşimde evlendiği ay gebe kaldı kimyasal oldu sonraki ay yine gebe kaldı ilk paşam doğdu kuzumu emzirirken süt korur muhabbetine korunmuyordu 2.paşama gebe kaldıbi de bana bak aynı ana babadan çıkmışız kardeşim deriye bağlamış bıraksa hürremi aratmaz doğurganlıkta maşallah bende meyvesiz ağaç
zor sınavdan geçiyoruz canım Rabbim daha fazla bekletmesin diyecek başka birşey bulamıyorum

rica ederim..
transferden sonra3 gün dinlensen yeter sonra işine dönebilirsin sürekli yatmak iyi değil zaten...
eskişehir acıbadem den haberim yok hiç

kızlarrr ben çıkıyorum h.sonu girmeye çalışıcam sizi özlerim çünküm
öptümmmm

gel tabii bizde seni özleriz iyi tatiller canım..

kızlar çarşamba test günüm acaba hafta sonu evde test yapsam çıkarmı çok merak ediyorum eski yazıları okudum 6. gün emriyo transferi transferden sonra 7. günde sonuç alanlar var bi denesemmi

idrar testi riskli ama çıkabilir evet yapabilirsin...

amin canım inş daha fazla bekletmez Rabbim hiç birimizi
benim kardeşimde ilk bir yıl yapmadı sırf ben üzülmeyeyim diye ama benim olmuyo diye oda duramazki
sonra isteyince hemen kaldı
kuzucum büyüdü şimdi dua ediyomuş hergece teyzemin bebişleri gelsin artık diye..
o daha melek inş onun duası kabul olur
annemde 4 tane doğurmuş ya ben sanki ondan çıkmadımilk evlendiğimde derdim hep bi olsun peşpeşe 3 4 tane doğurcam diye
şimdi ise 1 tanesine razıyız ama yok maalesef inş olur ..
bizde artık kk nın numunelik tüpçüleri olmaktan kurtuluruz
sen hangi yıl evlendin:26:
sanki hep hayalimde kalıcak gibi geliyor bana bebek

Canim uzulme sonuc kotu degil suan yinede daha erken herkeste hemen beta hcg yuksek cikicak diye bisi yok biraz daha bekle takip et yukselicek insallah :) sen ilaclarina devam et strese sokma kendini.

Canım teşekkür ederim moral oldu söylediklerin... Çok umutlu değilim ama Allah büyük tabii, belki bir mucize olur önümüzdeki günlerde fırlayıverir değerim. :)

ayyy heycan yaptım inş rabbim hayırlı sonuç almayı nasip eder

yapmadan önce kızlar idrar testi yapıyorum diye yaz buraya

aybeb canım biz doğuramıyoruz diye kimse doğurmadan bizi bekleyemez iyikide teyze olmuşsun işte kuzu sana dua ediyor şimdilerde..
kk nın numunelikleri arasında top 10 dayız yani
ben 2005 ağustosta evlendim..
inşallah hayalde kalmaz canım bizlerde anne olduğumuz günleri görürüz..

evet iyiki de teyze olmuşum
oooodesene sen benden kıdemlisin tam bir yıl önce evlenmişsin benden
ama artık çıkalım şu top 10 listesinden yerimizi başkalarına bırakalım

iyi akşamlar bayanlar:) bugün tavsiyeleriniz üzerine hemen keçiboynuzu kürüne başlıyoruz eşimle aynı zamanda incir kürünü de yapacağız:) umarız işe yarar

Kızlar merhabalar :)
Güldencim tekrar tekrar hayırlı olsun topisin, yazan herkese uğur getirsin inşallah:) ben de dualarimla yaninizdayim nacizane.
Gözüme ilişti de öğretmen bir arkadaş yaz tatilinin bekleme karari almış. Canım bekleme nolur zaman kaybetme. Ben de öğretmenim transferimin olduğu gün okula dönüp yarışmaya hazirlandik ve sonra her gun gittim okula. Sonuç, şu anda yanımda mışıl mışıl uyuyor :)

egunal su anda hem araba kullanip hem de yazilari okumaya calisiyorum bu topik bende bagimlilik yapmaya basladii cnm cim allahtan kopru trafigi varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…