Ben aslinda erzurumdayim suan ama tayinimiz tatvana cikti ailem mersin mezitlide yani durumum cok karisik:)bana dr konusunda yardimci olursan cok sevinirim..ortadogu iyi diyolar ama bnm bi bilgim yok:)
bende Erzurum luyum ama 10 aydır Kocaeli deyim.
offf midem bulanmıyo diyodum nazar değdi, soğan doğrarken midem değişik oldu sonra öğür öğürbi hal oldum,birde kızlar benim bi fobim var kusma fobim...kusmakdan ve kusandan korkuyorum,kendim kusmayayım diye midem acıdı çok.. allah aşkına benim gibi fobisi olan var mı
offf midem bulanmıyo diyodum nazar değdi, soğan doğrarken midem değişik oldu sonra öğür öğürbi hal oldum,birde kızlar benim bi fobim var kusma fobim...kusmakdan ve kusandan korkuyorum,kendim kusmayayım diye midem acıdı çok.. allah aşkına benim gibi fobisi olan var mı
Sukur canim tabii.ayy ne guzel arkadas olduk antalyadada kapimoz oldubende beklerim canım her zaman :) buyrun ..
benim uzun sürdü senelerce süren var tabi şükür halimize :)
Bizimki ense kalinligina bakicaz ama kan tahlilini siz bilirsiniz dedi.o zamana kadar dusunup kararinizi verin dedi.ay benim doktorum cidden sorunlu herhalde 2 li test yapcas şu tarihte gel dedi yaptırcan mı falan demedi çıktık delüü
Sukur canim tabii.ayy ne guzel arkadas olduk antalyadada kapimoz oldu
Bizimki ense kalinligina bakicaz ama kan tahlilini siz bilirsiniz dedi.o zamana kadar dusunup kararinizi verin dedi.
Ayni ben iste 2 ay boyunca kusmamak icin elimden geleni yaptim ama dun noldu kendimden gectim hala bogazim aciyo
Erzurum cok soguk sakin gelmeyin:)) suan battaniyenin altindayim ayagimda patik var ise giderken botlarimi giyiyorum:))
Eşim ve kızım yazlık giyiyor ben hırka battaniye oturuyorum ısınamıyorum bi türlü
Var canım bende kusmaktan çok korkarım şükür ki hamileliklerimde hiç kusmadım :))
Var canım bençok kustum 6ncı haftadan beri ama her defasında ölecek gibi oluyorum nefessiz kalıyorum panik yapıyorum çok... böyle anlatamam eskisine göre korkum azaldı ama biraz biraz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayni ben iste 2 ay boyunca kusmamak icin elimden geleni yaptim ama dun noldu kendimden gectim hala bogazim aciyo
İnsallah olmaz canim bugunde surekli tuttum kendimi aksama kadar ama aksam yemegi esim yapinca oyle guzel yedimki :)anammm ciddi misinnnzaten kendimizi sıkmakdan mide mahfoluyo...sık sık nereye kadar tabii kötü olmuş seninn,bi daha olmaz inş.
İnsallah olmaz canim bugunde surekli tuttum kendimi aksama kadar ama aksam yemegi esim yapinca oyle guzel yedimki :)
Benim derdim yemek yapmakla pisirmedigim surece iyiyim
yemek yemek bir hayal..ağzımdan burnumdan fışkırarak kusuyorum resmen
yemek yemek bir hayal..ağzımdan burnumdan fışkırarak kusuyorum resmen
Evet güneş d vitamini kullanılablr hale getiriyomuş sadece o yüzden güneşede ihtiyacım var ben kolumu uzatyrm güneşetedirgin oldum yüzümden:)
ya kızlar illa tenemi değecek güneş.giysinin üstünden faydası olmazmı?
ne güzel yaaaaaaya canım aslında ağrısından sızısından hiç korkmuyorum normal doğumun...yani canı tatlı bir insan hiç değilim aslında dayanıklıyımdır epey hem de, maşallah ama normalden korkmamın TEK sebebi alttan dikişşşşşşşş çooook tırsıyorummm:26::26: yani üstten 50 dikişe de razıyım ama alttan diş düşüncesi bile içimi bi garip yapıyor anlatamammmmmmm:26: sırf bu sebeple sezeryan istiyorum:44:
Ne zaman biticek bu bulantilarrrragiz tadiyla yemek yemek istiorum mideme sanki okuz oturmus gibi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?