Selamm kizlarrr bende rabbim nasip edrse aralik annesi olcam ins. 9 haftalik hamileyim bulantilardan perişanim rabbim yardim etsin yemek yemeği unuttum resmen :/
Selamm kizlarrr bende rabbim nasip edrse aralik annesi olcam ins. 9 haftalik hamileyim bulantilardan perişanim rabbim yardim etsin yemek yemeği unuttum resmen :/
İnsallah olmaz canim bugunde surekli tuttum kendimi aksama kadar ama aksam yemegi esim yapinca oyle guzel yedimki :)
Benim derdim yemek yapmakla pisirmedigim surece iyiyim
Erzurum cok soguk sakin gelmeyin:)) suan battaniyenin altindayim ayagimda patik var ise giderken botlarimi giyiyorum:))
yemek yemek bir hayal..ağzımdan burnumdan fışkırarak kusuyorum resmen
Günaydın
Çalışanlara mutlu haftalar, çalışmayanlara bol dinlenmeler...
Günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli...Cumartesi günü doktora gittim bebişim gayet iyiymiş çok şükür ikili test yaptırdık burun kemiği ve ense saydamlığına baktı bir sorun yok dedi çok şükür haftaya da kan testi sonucunu alıcaz inşallah onda da birşey çıkmaz cinsiyetini söylemedi bir dahaki gelişinde söylerim dedi bir dahaki randevu 4 hafta sonra neyse sağlıklı olsun da...Doktor bana tiksindiğin hiçbirşeyi zorla yemeye çalışma dedi doğal beslen dedi köy sütü,köy yoğurdu,köy yumurtası,köy tavuğu ye dedi folikasitimi de kesmedi folikasit ve balık hapı kullanıyorum başka ek bir şey vermedi... şuan 12+4 oldum ama miğde bulantılarım hala geçmedi 2 kilo zayıflamışım nolacak bakalım
oh şükür ne güzel hersey normal çıkmış Rabbim bize de hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallah.bende 10+5 im ve 2 kilo almışım , 58 olmuşum diyet yapmayı düşünüyorum bugünden itibaren
Günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli...Cumartesi günü doktora gittim bebişim gayet iyiymiş çok şükür ikili test yaptırdık burun kemiği ve ense saydamlığına baktı bir sorun yok dedi çok şükür haftaya da kan testi sonucunu alıcaz inşallah onda da birşey çıkmaz cinsiyetini söylemedi bir dahaki gelişinde söylerim dedi bir dahaki randevu 4 hafta sonra neyse sağlıklı olsun da...Doktor bana tiksindiğin hiçbirşeyi zorla yemeye çalışma dedi doğal beslen dedi köy sütü,köy yoğurdu,köy yumurtası,köy tavuğu ye dedi folikasitimi de kesmedi folikasit ve balık hapı kullanıyorum başka ek bir şey vermedi... şuan 12+4 oldum ama miğde bulantılarım hala geçmedi 2 kilo zayıflamışım nolacak bakalım
Kizlar sabahlari gobek deligimin icinden bisey kemiriyomus gibi oluyor. Tam tarifte edemedim. Garip bisey tam deligin icinden sanki. Neden boyle olurki ? Sizde de oluyomu ?
maşallah haberler çok iyi. hep böyle iyi şeyler duyarsın inşallah
cinsiyeti de demek ki kesin olsun diye 16. haftada söyleyecek. Sağlıklı olsunlarda önemli değil
ben birşeyler alabilmek için merak ediyorum cinsiyeti
gerçi duramadım siyahlı beyazlı zıbınlar aldım
aman ne diyeti sağlıklı ol bebeğini kucağına aldıktan sonra zayıflarsın kusmaların mide bulantıların başlarsa diyet yapmana gerek kalmıyor zaten ilk aylarda ben de 2 kilo almıştım ama son iki haftada gitti hepsi...
ben 7 aylık oluncaya kadar bir şey almamaya kararlıyım sadece her ay maaşı alınca bir çeyrek alıp atıyorum kuzum bereketli gelsin sonra o çeyrekler cicilere, çeyizlere dönüşecek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?