Bebişlerimiz dogsun bol bol gidelim denize havuza ohhh:) az sabır canım baska bişeylere odakla kendini canın sıkıldıgındayemek ye mesela
12.hafta
Yok canım benimde aklımdaydı bugün pazar bide kandil aksama yemek yapmama planlarım var dısarda yeyip programa katılcaz:) o yönde kullancam bende hakkımı
12.hafta
Yemek yiyemiyoruz heheh3. Aydan sonra yüzmek iyi diye biliyorum ya gideriz 2 hafta sonra inşallah
Ya Settar
Simarikcim bu sana gelsin
Hamileler için denize girmek zararlı değildir hatta yüzme havuzlarına göre daha çok tavsiye edilir çünkü deniz suyu havuz suyuna göre genellikel daha temiz kabul edilir. Yalnız denize girilecek plajın temiz bir olaj olmasına dikkat edilmelidir. Kimsenin denize girmediği, kirli suların karışma ihtimali olan kıyılarda denize girmemek gerekir..Deniz konusunda dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta da hamilelerde kramp girmesine sık rastlandığı için tek başınıza denize girmemek ve fazla açılmamaktır. Bu kurallara dikkat edildiği sürece denize girmek ve yüzmek gebelikte anne için çok faydalıdır. Gebelikte yüzmenin faydaları hakkında detaylı bilgiye.buraya tıklayarak
.ulaşabilirsiniz.
*Hamilelikte güneşlenmek, bronzlaşmak:*
Denize öğlen saatlerinde girmemek gerekir. Bu saatlerde güneş ışınları ve aşırı sıcak dehidratasyona yani annenin aşırı su kaybetmesine neden olabilir. Ayrıca vücut ısısında aşırı yükselme gebelik açısından sakıncalı sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle gebelikte güneşlenmek, bronzlaşmak amacıyla güneşte fazla kalmak önerilmez. Cildinizi güneş ışınlarından korumak için güneş kremleri kullanabilirsiniz. Denize girmek için en ideal saat sabah erken saatleri veya akşam üzeri güneşin azaldığı saatlerdir.
Arkadaslar hamile kalmak isteyen bir arkadasim icin 41 hamileden 1'er yasin topluyoruz okuyabilecek arkadaslar yazarsa cok cok sevinirim..hayirli bol duali kandilleriniz olsun❤️
Bu arada hepimizin MiRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.. Birbirimizede dua edelim kk üyeleri ve güzel annelerrr:)
12.hafta
Hepimizin kandili mubarek olsun canim iyi hatirlattin..Bu arada hepimizin MiRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.. Birbirimizede dua edelim kk üyeleri ve güzel annelerrr:)
12.hafta
Arkadaslar hamile kalmak isteyen bir arkadasim icin 41 hamileden 1'er yasin topluyoruz okuyabilecek arkadaslar yazarsa cok cok sevinirim..hayirli bol duali kandilleriniz olsun❤️
Ozman bende 3 aydan sonra havuza devam etsemmi ki:) gerci deniz daha saglıklı olur ama deniz yok burda;(
12.hafta
Bilmiyorum ki canım çok sıkıldı bişey de yapamıyorum girebilecek miyim onu da bilmiyorum da niyet ettim doktorun numarası yok canım akıllı ben almamışım o da vermedi :-(
Ya Settar
İyi bari cok vicdan yapardim valla yiyemesen :)
Rica ederim tatlim.bise olmaz diyo ama karar senin :)Teşekkür ederim ben de şimdi almıştım elime pc sen yetiştin sağol canım
Ya Settar
Ayy burda var ama ben yuzme bilmiyorum.karadenizde fazlada kumsal yok zaten.bide ben kapaliyim denize girmek icin kapali mayo almam lazim vs vsOzman bende 3 aydan sonra havuza devam etsemmi ki:) gerci deniz daha saglıklı olur ama deniz yok burda;(
12.hafta
En iyisi gitmiyim ya içimde kötü his olacağına teşekkürler Teyzeleri
Ya Settar
Rica ederim tatlim.bise olmaz diyo ama karar senin :)
Ayy burda var ama ben yuzme bilmiyorum.karadenizde fazlada kumsal yok zaten.bide ben kapaliyim denize girmek icin kapali mayo almam lazim vs vs
Ben dun girdim denize canim cok fazla durmadim serinleyip ciktim hatta gecen hafta da havuza girmistim ama ozaman da cok kisa girip cikmistim bir sorun olmadi cok sukur :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlarr nerde yaşıyonuz siz yaa deniz soğuk değil midir yaww
Yok yok yapma ama inan hamile olunca bi gercegi yeniden farkettim eskiden annem okula giderken beslenme götrdüğümz zamanlarda farklı meyve yiycek koymazdı baskası alamaz getiremez canı çekerse diye gönderdiği zamanda tüm sınıfa hazrlardı şimdi hepimiz herkes instgram face twitter vs hepsinde yediğimz içtiğimzi paylaşıyrz unutup.. Hamile olduktan sonra anladm tekrar durumu bi arkadas bi masa resmi paylasmıs ufff nasıl canm cekti Allahıımmm:) o gün dedim alamayanlar hamile olanlar vardr aramızda bundan sonra dikkat etcem diyepaylasmak istedm canım:)
12.hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?