Arkadaslar 10 haftaya girdim sukur ama bulantilarim hala cok var ne zamn gecicek bazilari 4ay suruyor diyor sizinkiler ne zaman bitti insallah cabuk biter ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Devam etmiyormuş ama kırmızı şeklinde gelmiş.
günaydın yarenler,, birazdan hastaneye gidicem 9+6 yız kötü bişe duymaktan cok korkuyorum. rüyamda küpe takıp çıkarıyordum. ne olur dua edin. Allah ım yaaa çok korkuyorum
İnşallah bi sorun olmaz annende canım ayaga kaldırma mecbr kalmadıkca surekli dinlensin..
12.hafta
Ah canım yaa biz evde yattıgımız yerden of puf diyoruz allah yardımcın olsun hamileyken calismak cok zor olsa gerek. Kendini yıpratmadan calıs cok ayakta dolasma soran olursa nasılsa gecerli bi sebebin varGünaydın herkese evde olanlar benim yerime de uyusun zira ben 24 saat nöbetçiyim bugün üstelik kokulu hastalarda cabası
Kızlar diş fırcalarken bulanan varmı ben her macunu dedim ama faydası yok bulanıyrm hala bulantılarım hafifelemesine hatta gecmesine ragmen:) sampuanından tiksinen yada?
Bi de tuz ve karbonatla fırcalamayı denesen.. Ayrıca dis macunlarındaki flor gebelikte önemliymis bulantın gectiginde az macunla hafif hafif fırcala tatlım.. Sampuan konusunda bisey diyemicem ama parfümlerden nefret ediyorum cigerlerime doluyo resmen tahammülüm yok..
12.h
Tamam canim saol bir arastiricam bakalim.
Ya da en dogrusu pazartesi kendi doktorumdan alicam detayli bilgiyi
Ah canım yaa biz evde yattıgımız yerden of puf diyoruz allah yardımcın olsun hamileyken calismak cok zor olsa gerek. Kendini yıpratmadan calıs cok ayakta dolasma soran olursa nasılsa gecerli bi sebebin var
Ben 11+4tüm gectiginde canım inşallah bi an önce atlatrsınız sürekli bulanmak cok fena ama sonrasındada kalıyo onada razı olmak gerek
12.hafta
Bi de kadın olacak!! Ne anlayışsız insanlar var ya boşver guzelim germe kendini de bebişi de.. Neyse erkeklerle calışma istegi konusunda bişey demek istemiyorum şimdiMalesef öyle ben hamileyim daha az çalışayım gibi bi durum yok daha çok göze batıyo hamile olan oturduğu zaman zaten bayan şef var bekar ,hamileye hepten uyuz hep erkeklerle çalışmak istiyomus
İnanır mısın mutfağın kapısından içeri giremiyorum 6. Haftadan beriyemekler eşime bakıyor o da elinden geldiğince işte yapıyor ama zaten iştahım yok bulanıyorum bir de onun yaptığı yemek hiç içimi açmıyor zofran içiyordum o da kar etmiyor çıkarmaktan bulunmaktan bi hal oldum bir an evvel geçecek inşallah rahat edeceğiz inşallah
aynen canım bende senin gibiyim mutfakta neler oluyor haberdar değilim eşim olmayınca girip su almıyorduminşallah çabuk geçer
Evet canım sabah aç karnına ilaçım var tiroid için... onu içeyim dedim normalde eşim içiriyo her sabah....
kendim alayım kaldırmayım dedim mutfağa girmemle lavobaya koşmam bir oldu sabah sabah deprem oldu midemde resmensenin geçti mi yoksa aynı mı canım?
aynı canım yaa mahvoldum artık dedim biri bana baksın ben kendime bakamıyorum son çare çağırdım kayınvalideyi
Kafani kirarim deseydinahhh ahhhh sıkı dur biraz önce aradı ben birazdan taşınacağım evi temizlemeye gideceğim ben şu an 3. katta oturuyorum bana dediği şu: inerken elektrikli süpürgeyide indir...çok yardımcı yaaa ordan bakınca süperman gibi gözüküyorum galiba onaa
Ben yiyorum 1 saat sonra bidaha acikiyorum :)Günaydın canlaraçlıkla başladık bir güne daha ne çok yemek istiyor bu minnakım aç doğacak herhalde
Ya Settar
Amin canim guzel model annem orecek ben ugrasamam valla..Bak bende kolay bi model ve ilk kez oruyorum internetten baka baka öğrendim bi de sırf zaman geçsin diyee böyle örüp parçaları birlestiricem. Allah sağlıklı bir sekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah =))
Ben canim dus jelide kullanamiyorum.bulasik deterjani yumusatici,parfum.. Bende liste uzae gider...Kızlar diş fırcalarken bulanan varmı ben her macunu dedim ama faydası yok bulanıyrm hala bulantılarım hafifelemesine hatta gecmesine ragmen:) sampuanından tiksinen yada?
12.hafta
Onun derdi baska bence,koca bulamamis cocuk yapamamis hirsini sizden cikariyo.erkeklerle calismak ister tabi sansini artirmaya calisiyo haspam..Malesef öyle ben hamileyim daha az çalışayım gibi bi durum yok daha çok göze batıyo hamile olan oturduğu zaman zaten bayan şef var bekar ,hamileye hepten uyuz hep erkeklerle çalışmak istiyomus
İnşallah geçer bizimkilerde canım ya 9+4 üz bugün daha..
İştahın geldi mi geri???
Kızlar diş fırcalarken bulanan varmı ben her macunu dedim ama faydası yok bulanıyrm hala bulantılarım hafifelemesine hatta gecmesine ragmen:) sampuanından tiksinen yada?
Bi de tuz ve karbonatla fırcalamayı denesen.. Ayrıca dis macunlarındaki flor gebelikte önemliymis bulantın gectiginde az macunla hafif hafif fırcala tatlım.. Sampuan konusunda bisey diyemicem ama parfümlerden nefret ediyorum cigerlerime doluyo resmen tahammülüm yok..
12.h
Misvak kullanmaya basladm canım oda cok olmasada aynı rahatsız edıyo bakalım dus almak ve diş fırcalamak hala kabus canımbakayım bide tuz ve karbonat deneyim
12.hafta
Günaydın herkese evde olanlar benim yerime de uyusun zira ben 24 saat nöbetçiyim bugün üstelik kokulu hastalarda cabası
Tmm cnm banada yaz ogrenince tum boyumu popoyla basmi merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?