Evet , benim oynadığım bir çiftlik oyunu vardı. Ne hevesle oynuyordum.. Şu an oyun acayip midemi bulandırıyor.. Açamıyorum tiksindim.. Kim yazmıştı geçenlerde, tv izlemek midemi bulandırıyo diye.. Ahh bu hormonlar...:))
hormonların feleği şaşmış valaayakında evde oturmak midemi bulandırıyo,yada işe gitmek midemi bulandırıyo diye yazanı görürsek şaşmamak lazımm
herkeslere günaydııınnnben yine 4.30 da uyandım kahvaltımı yaptım şimdide cnım sıkılyo.kocada uyuyo bende oturma odasında takılıyorumm... seviyorum siziii :126::126::122::122::126::126:
Valla benim bi arkadaşım öyle biliyor musun canım kuz kendi evinin eşiğinden girdiği anda kusuyor..milletin evinde sıkıntı yok ama kendi evinden midesi bulanıyor..kocası evi döktü temizledi en son evi yıkadı adam resmen amma yazık kızcağız gene aynı giremiyor kendi evine..ona bakınca çok şükür diyorum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dört buçukda mııı ayy yazık sana ama uyumamışsun hiç..ben kendime kızıyordum hafta sonu bile 7 de kalktın diye ama seninki benden karavalla Ben senin gibi kahvaltı yapamıyorum ya mutfağa girdiğim an çıkartıyorum
eşimi uyandırdım oturma odasına kahvaltı hazırlıyor şimdi, açıktım:)
anaaa ciddi varmış demek böyle olanlar,allah kolaylık versin..aynen bazen şükretmek lazım denekki neymiş bizden daha kötüleri de varmışş
ohhh ohh eşe bakkkbizde ben şunu bunu istiyorum diyeceğime eşim uyanır uyanmaz kahvaltıda bunu istiyorum diyor biraz daha sıkı disiplin uygulamam lazım,çok gevşek bıraktım çokkkk
Aynen öyle canım çok şükür gene evlerimizde oturuyoruz
Yok ayyy keşke midem bu kadar bulunmasa da güzelce haftasonu kahvaltısı hazırlasam..eşim hazırlıyor da işte elinden geldiğince pek iç açıcı olmuyor sofrası canım:)) mutfağa girince çıkartt sen De o zaman mecbur eşin hazırlıcak:) bulantısı, ağrısı, sancısı, doğumu, dikişi her şeyi bize onlarda bedavadan baba olacaklar yok öyleeeeeebari çok iş yapsınlar :))
ahhh ahhhh sıkı dur biraz önce aradı ben birazdan taşınacağım evi temizlemeye gideceğim ben şu an 3. katta oturuyorum bana dediği şu: inerken elektrikli süpürgeyide indir...çok yardımcı yaaa ordan bakınca süperman gibi gözüküyorum galiba onaa
Benim eşim artık evin hiçbir yerinde sigara içmiyo gelir gelmez duşa giriyo dişini fırçaliyo ilk başlarda balkonda içiyodu çok kokuyor üstüne kusarım dedim ondan vazgeçti :)
Valla herkes atmış kocayı kenaraben atamıyorum.. Aha bak aldı küllüğü gitti salona sigara içmeye... Yaw bu adamın bu bebeğe tek katkısı sperm oldu.. Pesssssss!
Bebeğin tüp olduğunu düşünürsek herşey bir gram spermden ibaret... Bu aralar resmen kılım kendisine....
Valla benim bi arkadaşım öyle biliyor musun canım kuz kendi evinin eşiğinden girdiği anda kusuyor..milletin evinde sıkıntı yok ama kendi evinden midesi bulanıyor..kocası evi döktü temizledi en son evi yıkadı adam resmen amma yazık kızcağız gene aynı giremiyor kendi evine..ona bakınca çok şükür diyorum:)
ahhh ahhhh sıkı dur biraz önce aradı ben birazdan taşınacağım evi temizlemeye gideceğim ben şu an 3. katta oturuyorum bana dediği şu: inerken elektrikli süpürgeyide indir...çok yardımcı yaaa ordan bakınca süperman gibi gözüküyorum galiba onaa
Ay yerim ayol ben bunları mercimek taneleri..
Ay ben napim 3 haftam var ayoool . Tee Haziran'ın 20 sinde gel dedi.
Oluyo arada canım, doğurana kadar ağrımadık yerimiz kalmayacak rahat ol:)))
Ben doğumdan çıkıp odama gelince hıçkıra hıçkıra ağlamıştım, artık sinirlerim boşalmıştı. Anneme bakıp bakıp ne tatlı bir bebek de mi anne gördün mü ühüüüüü diye ağlıyordum...
Hadi gözün aydın canım.. Sağlıkla büyüsün oğluşun.. Topikimizin ilk herifi..:))
Günaydın herkese evde olanlar benim yerime de uyusun zira ben 24 saat nöbetçiyim bugün üstelik kokulu hastalarda cabası
Bir şey yoktur zıplıyodur bebecik hamileliğin verdiği negatif düşünceler hadi git bak tadını çıkargünaydın yarenler,, birazdan hastaneye gidicem 9+6 yız kötü bişe duymaktan cok korkuyorum. rüyamda küpe takıp çıkarıyordum. ne olur dua edin. Allah ım yaaa çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?