- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Baktıkkk bakmaz olur muyuz hiç :) çok güzel bir battaniye...bu renk mi olacak
Kizlar askolsun bi battaniyeme bakmadiniz.
günaydın yarenler,, birazdan hastaneye gidicem 9+6 yız kötü bişe duymaktan cok korkuyorum. rüyamda küpe takıp çıkarıyordum. ne olur dua edin. Allah ım yaaa çok korkuyorum
günaydın yarenler,, birazdan hastaneye gidicem 9+6 yız kötü bişe duymaktan cok korkuyorum. rüyamda küpe takıp çıkarıyordum. ne olur dua edin. Allah ım yaaa çok korkuyorum
Yatırdım annemi kanaması durmuş. Hemen gitsek mi acile? Aksi gibi doktorda yokmuş bugün
Yatırdım annemi kanaması durmuş. Hemen gitsek mi acile? Aksi gibi doktorda yokmuş bugün
Bence yatsın sadece tuvalet için kalksın eğer devam ederse öyle götür ayağa kaldırmak arttırabilir kanamayı
ahhh ahhhh sıkı dur biraz önce aradı ben birazdan taşınacağım evi temizlemeye gideceğim ben şu an 3. katta oturuyorum bana dediği şu: inerken elektrikli süpürgeyide indir...çok yardımcı yaaa ordan bakınca süperman gibi gözüküyorum galiba onaa
Günaydın canlaraçlıkla başladık bir güne daha ne çok yemek istiyor bu minnakım aç doğacak herhalde
Ya Settar
Öyle yapıcaz sanırım :18:
cnm geçmiş olsunn inşallah bişeycikler olmaz.dinlendir sen anneni yorulmasın çok
Teşkkür ederim yatırdım şuan. Napacağımızı bilemez halde sessiz sessiz oturuyoruz odada
devam etmiyosa sorun yok heralde cnm.bide kırmızı değilde kahverengiyse olabiliyomuş sanırım.
Arkadaslar 10 haftaya girdim sukur ama bulantilarim hala cok var ne zamn gecicek bazilari 4ay suruyor diyor sizinkiler ne zaman bitti insallah cabuk biter ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah cabuk gecer cunku her yemege hasret kaldim 1aydir boyleyim
Insallah cabuk gecer cunku her yemege hasret kaldim 1aydir boyleyim
İnanır mısın mutfağın kapısından içeri giremiyorum 6. Haftadan beriyemekler eşime bakıyor o da elinden geldiğince işte yapıyor ama zaten iştahım yok bulanıyorum bir de onun yaptığı yemek hiç içimi açmıyor zofran içiyordum o da kar etmiyor çıkarmaktan bulunmaktan bi hal oldum bir an evvel geçecek inşallah rahat edeceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?