Bebek battaniyesi ör doğum videosu izle :)
anaaaa hadi yaaaBen bilgisayarin basina oturunca plastik kokuyo midem bulaniyo o yuzden telefondan giriyorum hep :)
aman keşke bilsemde patik matik örsem ama yok.geçende anneme dedim bebek battaniyesi örgülerine bakıyorum diye.oda bakma niye bakıyosun artık herşeyin hazırı güzel ne modeller var dedi.. ama ben yinede severim örgü.emektir sonuçtaa...örmeye başlayan arkadaşlar var mı acabaaa
Ben oremem ama netten asagidaki modeli cikarttirdim anneme onu oruyo.bizde kiz tarafi a dan z ye ceyiz yapar bebege ben cok bise almiycam o yuzden :)aman keşke bilsemde patik matik örsem ama yok.geçende anneme dedim bebek battaniyesi örgülerine bakıyorum diye.oda bakma niye bakıyosun artık herşeyin hazırı güzel ne modeller var dedi.. ama ben yinede severim örgü.emektir sonuçtaa...örmeye başlayan arkadaşlar var mı acabaaa
Hic sorma canim yaa hic kusmadim ama bu koku hassasiyeti beni olduruyoanaaaa hadi yaaakokuya aşırı hassasiyet var demekki
Önce haftalarımızı paylaştık, sonra tedirginliklerimizi.. Sırayla doktorun ne dediklerini, yapmamız ve yapmamamız gerekenleri... Mide bulantılarımızı, duygusallığımızı, tembel kocalarımızı anlattık... Şimdi yavaş yavaş içimizde dans eden bebişlerimizin boylarını, oynayışlarını ve hatta cinsiyetlerini paylaşıyoruz... Zaman gelecek odalarını, aldıklarımızı, istediklerimizi paylaşacağız... Isim beğeneceğiz soracağız öneri isteyeceğiz... Hayırlısı ile Kasım ayı girdikten sonra sırayla doğum haberlerimiz, hikayelerimiz başlayacak... Sonra .. uzar gider..
Burda cümbüş cemaat birsürü mucizeye tanıklık ediyoruz... Ne mutlu bize :)
Not: Duygusalllığım tavan belli oldu mu
Hic sorma canim yaa hic kusmadim ama bu koku hassasiyeti beni olduruyo
Kızlar duş aldım şimdi yüzüme krem sürmeyeceğim diye direnirken iyice pul pul oldu cildim..siz ne yapıyorsunuz krem kullanan var mı???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canm öle deme senı korkutmak ıstemem ama uc ayında bulantısı baslayanlar 5 ayına kadr surenler ve daha nelerı var öle olsa bıle bence dıle getırme nazarlanırsın:) bazen bulantı ıyı dıolar olmayanlarda erken dogum rıskı oluormus ama tabı bu kesınlesmıs bısey deıl yınede mıde bulantısı kadr kotu bısey yok bende hem bulantı hemde ıstahızlık var o cok kotu aglayrak yemek yıyom valla
Önce haftalarımızı paylaştık, sonra tedirginliklerimizi.. Sırayla doktorun ne dediklerini, yapmamız ve yapmamamız gerekenleri... Mide bulantılarımızı, duygusallığımızı, tembel kocalarımızı anlattık... Şimdi yavaş yavaş içimizde dans eden bebişlerimizin boylarını, oynayışlarını ve hatta cinsiyetlerini paylaşıyoruz... Zaman gelecek odalarını, aldıklarımızı, istediklerimizi paylaşacağız... Isim beğeneceğiz soracağız öneri isteyeceğiz... Hayırlısı ile Kasım ayı girdikten sonra sırayla doğum haberlerimiz, hikayelerimiz başlayacak... Sonra .. uzar gider..
Burda cümbüş cemaat birsürü mucizeye tanıklık ediyoruz... Ne mutlu bize :)
Not: Duygusalllığım tavan belli oldu mu
Fikri olan yok mu kızlar???
Fikri olan yok mu kızlar???
eNeden krem Sürmemek için direniyorsun anlamadım kimyasal bişey olmasın diye düşünüyosan aktardan cildine uygun yağ al bence bukadar ince düşünme iş oraya kaldıysa bahçeden olmayan sebze Meyve çiftlik yumurtası hatta soludugun hava bile kimyasal dolu
canım bende hamilelik belirtilerinde okumuştum.dudaklar fosur fosur olurmuş.pul pul dökülmeler olurmuş..
e
evet bende yeterince maruz kalıyoruz diye kremleri fln kullanmayı bıraktım ama bu defa da cildim çok kurudu..sen kullanıyor musun krem yüzüne eline fln? makyajı bile kestim neredeyse kalem sürüp çıkıyorum???
Ne güzel anlatmışsın canım öyle tanımadan dost oluyoruz şükür halimize rabbim kimseyi yalnız bırakmasın
Ya Settar
vayy be o kadar net söyledi heee, maşallahh sağlıklı olsundaaben 12, haftada gidicem inşallah benimde cinsiyeti belli olur yaaaa
Kızlar duş aldım şimdi yüzüme krem sürmeyeceğim diye direnirken iyice pul pul oldu cildim..siz ne yapıyorsunuz krem kullanan var mı???
Normal hayatıma devam ediyorum makyaj da yapıyorum krem de sürüyorum kendini strese sokma bu kadar sadece Saçımı boyamıyorum o kadar
Canim erkek olursa belli oluyor 13. Haftada. Ben cok sasrdim erkek olmasina :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?