İşe gitmeyen miiii :O perişan halde çıkara çıkara ayaküstü çalışıyorum bir gün rapor aldım diye müdürün suratını çektim..iki kişiyiz okulda hamile sınav dönemi rapor almasın kimse diye toplantı yapıldı bize ithafen..dr.a hep öğleden sonra 4 gibi gidiyorum bi gün sonra sonucu alıyorum aynı günde hallolmuyor işim...sırf neden Müdür izin vermeyecek boşa yüz düşüreceksin diye... Ha rahatlık konusuna gelince sanırım tek avantajımız aylıksız izin hakkımız...ondada aylık yok sigorta yok emekliliğe eklenecek...emeklilik yaşı olmuş zaten 60 .. 2 sene izin kolay kolay almaz gibi kimse... Allah HEPİMİZİN yardımcısı olsun inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah allah eşya almaya ev yerleştirmeye gelseler burunlarını soksalar daha mı iyi olurdu. boş ver canım en güzelini yapmışsınız.
Hepsi ihmal yuzunden yurt disindaki maden ocaklariyla bizimkiler arasinda dag gibi fark var chp uyarmis 2 kez sirf muhalefet diye diblenmemis simdi bi para yardimi diye tutturmuslar onuda sattiklari yeelerden verirler artik o parayi o eve kocasi getirmezse napsin o kadin o cocuklar o parayi deprem degil dogal afet degil kader hic degil bile bile ihmal kadina siddette 10 yilda %4000 artti sayiya bakarmisin cunku kadina deger vermeyip kadinin cocuk dogumundan kurtajina kadar bulasan bir geri zihniyet var basimizda kadin degersiz gozlerinde ondan siddet artti ölüm artti cunku adam öldürenler serbest birakildi yolsuzluk yapanlar ortalikta geziyor garibanlarsa bir 250 bin dolarlik yasam odalari yok diye toprak altinda nefessiz kalarak yanarak feci bir sekilde can veriyor hepsi devlet ihmali soma holdinge gökdelen dikene kadar gidip isi denetleselermis denetlemek isteyenide cogunluk onlarda diye reddedip goz yummasalarmis bdp bile kabul etmisken tasariyi bunlar bizlerle dalga geciyorlar icimiz yaniyor yemin ediyorumVah ki vah her yer kan ağlıyor desene denetleme olmazsa daha bizim başımız çok ağrır... Maalesef hiçbir şeyden ders alamıyoruz. Ne man kafalı toplum olduk diyorum hep (isterseniz kızın ama ölü toprağı serilmiş gibi uyuşuk bir millet olduk) Boşuna 302 can da gitmedi Denetimszilik gözardılık yalakalık diz boyu ..... Allah yardımcımız olsun....
Kizlar ben boyle sutyen ariyorum
ayy bi saatir geçmiş sayfaları okuyorumm nasıl muhabbet olmuş maşşalllaaahhhbeni bi memleketim bursaya götürdünüz bi yaşadığım şehir konyaya sonra eşler konusundaki şikayetler ortak sanrım onu anladımm.. südyen alan arkadaşım güle güle kullaaann hiç sarkmadan inşallah :) ama sen 80 beden almışsın anlaşılan büyük değil o yüzden takma hiç ben alsam 90 dan aşağı yok alamam malum
bu sayfada herkes aldığını paylaıyo ya çok hoşuma gidiyo inşallah bebişerimize aldıklarımızıda paylaşırıızz
canım üstteki resimlerdekini bilmem ama en alttakinden almıştım ben hiç rahat olamadım hiiçç.blki göğüslerim iri olduğu için öyle oldu bilemicem ama sende bnm gibiysen şahsen tavsiye etmem
Ben her ay bitiminde cekicem resmimi arsiv yapicam ay ay neydim ne oldum bakicam :)
walla farklı oluyo cnm ya yaşayan biliyo
Yok canim yabanciyim burda bakim bi ya bildigin iciyolar iste incirlide oturuyorum yunusemre cad. Tek sigara olsa bide sabah 8 bucukta sira aliyorum kan verecem ac bekliyorum saat 11 bucuga kadar bide dr lar asistan canimi cok yaktilar vaginal ultrasonda ya cok korktum ne vitamin verdiler ne kan hapi b 12 cok dusuk diyorum 130 du en son bakmadilarda ilacta vermediler nolacak boylenasıl sigara içiliyor yaaa anlamadım. nerede oturuyorsun canım? bilgi hastanesini araştırdın mı?
Enteresanmisbende denicem yarin sabah. Bugun pet bardak isteyim esimden.. Benim daha ögrenmeme 3hafta var oda bebiş utanmazsa :) peki ben sabaha karsi 4 gibi uyaniyorum. Tuvalete. Sonrada su iciyorum olmaz dimi öyle. Gece mi yapsam ben.
Hepsi ihmal yuzunden yurt disindaki maden ocaklariyla bizimkiler arasinda dag gibi fark var chp uyarmis 2 kez sirf muhalefet diye diblenmemis simdi bi para yardimi diye tutturmuslar onuda sattiklari yeelerden verirler artik o parayi o eve kocasi getirmezse napsin o kadin o cocuklar o parayi deprem degil dogal afet degil kader hic degil bile bile ihmal kadina siddette 10 yilda %4000 artti sayiya bakarmisin cunku kadina deger vermeyip kadinin cocuk dogumundan kurtajina kadar bulasan bir geri zihniyet var basimizda kadin degersiz gozlerinde ondan siddet artti ölüm artti cunku adam öldürenler serbest birakildi yolsuzluk yapanlar ortalikta geziyor garibanlarsa bir 250 bin dolarlik yasam odalari yok diye toprak altinda nefessiz kalarak yanarak feci bir sekilde can veriyor hepsi devlet ihmali soma holdinge gökdelen dikene kadar gidip isi denetleselermis denetlemek isteyenide cogunluk onlarda diye reddedip goz yummasalarmis bdp bile kabul etmisken tasariyi bunlar bizlerle dalga geciyorlar icimiz yaniyor yemin ediyorum
bende 1. aydan dan başladım çekmeyeay sonlarımda cekiyorum
Göbeğim şişmedi falan diyorum da, eşim az önce foto çekti. Şok oldum. Resmen şişim artık. Dokununca falan şişlik hissediyor. Çok ilginç gerçekten :)Eki Görüntüle 1125932
canım ben geçen sene doktora gitmiştim mide bulantısından idrar testi bakıldı.az önce tekrar baktım sonuçlarıma keton pozitif çıktı.ben o neden öyle dediğimde önemli değil aç olduğun için öyle çıkmıştır dedi :44: ya salladı yada ne bileyim hiç antibiyotik flnda vermedi özeldi bide[/QUOT
Cokmu kusuyosun canim keton pozitifse serum vermesi gerekiyodu benim pozitif cikti 1 ay rapor verdi p.tesi ise basliycam
ya ben bebeğime sarıı polarlı bi takım aldım kapşonlu falan civciv gibi yerim ben onu. bir ay oldu alalıgiydirmek nasip olur inşallah. 5 tane de çıtçıtlı badi aldım .... acelecimiyim ne
Ne guzel dusunmussun canim ama benim ancak cikti gobegim 3 ten 9 a cekerim artik :)
canım doktordan gelince yaz olur mu nasılmış bebişin hatta ultrasonuda paylaşırsan çok sevinirim :) benim randevum 7 haziranda. nasıl göründüğünü merak ediyorum senlede aramızda 1 güncük var takipteyimm
kayınvalide konusundada bazen yazdıklarınıza imreniyorum ne güzel araları fln diye bazende iyiki aramız iyi değil diyorum.benimkiler ev taşımayı bırak ne esya almaya geldiler nede evi yerleştirmeye.biz düğünden sonra eşimle ev yerleştirdik.annemler eşya almaya geldi ama oğlan tarafı öyle yapınca onlarda ev yerleştirmeye gelmedi tayinimizin çıktığı şehre kalmıştık ortada ... düğünden sonra herkes kurulu düzene gider biz kartonların içinde hal neşir olmuştuk... ALLAH a havale ettim onları
Güzel bişey canım renkleri de vardı bakarsın bi..
....
Mutlaka resim bekliyoruz annesiiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?