Canim demekki senin idrar yollarinda enfeksiyon var idrarindan kultur bakmislardir (oda 3 gun sonra cikiyo)buyuk bi ihtimalle kulturde bakteri cikmistir..bakterinin olmesi icin antibiyotik onemli merak etme antibiyotigin zarari olmaz..eger kullanmazsan bebege ve sana zararli ozellikle bobreklerin tehlikeye girer Allah korusun..gecmis olsunGunaydin kizlarr nasilsiniz... kizlar benim bi sorum olacak size 2 haftadir surekli hastaneye teste cagiriyolar idrarimda lökosit epitel fln cikiyor monurol verdiler ictim gecmemis tehlikeli dediler duocid antibiyotik verdiler 2 gün kullan dedi dr bebegim cok iyi maşallah teyzeleriama bu antibiyotik olayi beni korkuttu varmi benzer seyler yasayan kizlar 9 haftalik hamileyim
Paylasiriz tabii:).burasi cok guzel yaa bende cok keyif aliyorum.Alttakide benin gobegim 11+4 bugun :)
[/QUOTE
Maasallah canim ne guzel karnin cikmis ben tam 5 kilo verdim hala berbat durumdayim aksamlari icim resmen disima cikiyo bi gecse bende foto cekmeye baslarim:)
Günaydın canm dr verdiyse en düşügünü ayarlamıstr zaten korkma bende gribal enfeksiyon yasadıgımda vermişti antibiyotik bunlar gebelerede verilebiliyo dedi tabi hiç kullanmasak daha iyi ama enfeksiyon için kendi adıma söyleyim bebege gecme durumu daha tehlikeliydi oyuzden kafanda büyütme saglıklı günler:)
Saol canim :) verdigi 375 mg ama tabi gecmisten gelen annelerimizden anlatildikca bize gecen korkular var hamileysen ilac icemezsin antibiyotik yuzunden kurtaj oldum fln gibi seyler iste ondan insan tedirgin oluyor anlarsiniz beni :)
Maasallah canim:)Göbeğim şişmedi falan diyorum da, eşim az önce foto çekti. Şok oldum. Resmen şişim artık. Dokununca falan şişlik hissediyor. Çok ilginç gerçekten :)Eki Görüntüle 1125932
Günaydın canım ama hic bir fikrim yok malesef
12.hafta
Merhaba,
Ben gecen sene cosmo shop'da gormustum. Oralara da bir baksan çıkar belki. Watsons ve gratisler de iyi fikir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım hafta sonu bu işe yoğunlaşcam artık :)
Göbeğim şişmedi falan diyorum da, eşim az önce foto çekti. Şok oldum. Resmen şişim artık. Dokununca falan şişlik hissediyor. Çok ilginç gerçekten :)Eki Görüntüle 1125932
arkadaşlar günaydınlar
ya ben birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa. benim saçlarım boyalı. daha doğrusu röfleli. dipler çıkmaya başladı ama tabiki boyatmıcam. dipler o kadr rahatsız etmiyo gerçi kendi saçım da açık kumral olduğu için çok aşırı göze batmıyo amaaaa ben de beyaz çok. onlar baya belli olmaya başladı. saç maskaraları varmış aynı rimel gibi. yıkayınca geçen. saç derisine temas etmeden sürülebilien. dr a da tarif etttim kullanabilirsin dedi. ama birkaç eczaneye ve parfümeriye sordum bulamadım. ruj şeklinde olanları gösterdiler. o da çok kullanışlı gibi gelmedi. son olarak watsons a bakıcam. kullanan var mı aranızda. ? memnun musunuz?
Gunaydin kizlarr nasilsiniz... kizlar benim bi sorum olacak size 2 haftadir surekli hastaneye teste cagiriyolar idrarimda lökosit epitel fln cikiyor monurol verdiler ictim gecmemis tehlikeli dediler duocid antibiyotik verdiler 2 gün kullan dedi dr bebegim cok iyi maşallah teyzeleriama bu antibiyotik olayi beni korkuttu varmi benzer seyler yasayan kizlar 9 haftalik hamileyim
Saol canim :) verdigi 375 mg ama tabi gecmisten gelen annelerimizden anlatildikca bize gecen korkular var hamileysen ilac icemezsin antibiyotik yuzunden kurtaj oldum fln gibi seyler iste ondan insan tedirgin oluyor anlarsiniz beni :)
arkadaşlar günaydınlar
ya ben birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa. Benim saçlarım boyalı. Daha doğrusu röfleli. Dipler çıkmaya başladı ama tabiki boyatmıcam. Dipler o kadr rahatsız etmiyo gerçi kendi saçım da açık kumral olduğu için çok aşırı göze batmıyo amaaaa ben de beyaz çok. Onlar baya belli olmaya başladı. Saç maskaraları varmış aynı rimel gibi. Yıkayınca geçen. Saç derisine temas etmeden sürülebilien. Dr a da tarif etttim kullanabilirsin dedi. Ama birkaç eczaneye ve parfümeriye sordum bulamadım. Ruj şeklinde olanları gösterdiler. O da çok kullanışlı gibi gelmedi. Son olarak watsons a bakıcam. Kullanan var mı aranızda. ? Memnun musunuz?
arkadaşlar günaydınlar
ya ben birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa. benim saçlarım boyalı. daha doğrusu röfleli. dipler çıkmaya başladı ama tabiki boyatmıcam. dipler o kadr rahatsız etmiyo gerçi kendi saçım da açık kumral olduğu için çok aşırı göze batmıyo amaaaa ben de beyaz çok. onlar baya belli olmaya başladı. saç maskaraları varmış aynı rimel gibi. yıkayınca geçen. saç derisine temas etmeden sürülebilien. dr a da tarif etttim kullanabilirsin dedi. ama birkaç eczaneye ve parfümeriye sordum bulamadım. ruj şeklinde olanları gösterdiler. o da çok kullanışlı gibi gelmedi. son olarak watsons a bakıcam. kullanan var mı aranızda. ? memnun musunuz?
Bende şiştim canım ve aslım kilolu zatenfarkediliyo gercekten ama göze gözükmüyo zayıftakiler kadar senin kilon gibi gözüküyo
12.hafta
arkadaşlar günaydınlar
Gunaydin kizlarr nasilsiniz... kizlar benim bi sorum olacak size 2 haftadir surekli hastaneye teste cagiriyolar idrarimda lökosit epitel fln cikiyor monurol verdiler ictim gecmemis tehlikeli dediler duocid antibiyotik verdiler 2 gün kullan dedi dr bebegim cok iyi maşallah teyzeleriama bu antibiyotik olayi beni korkuttu varmi benzer seyler yasayan kizlar 9 haftalik hamileyim
aralık annesi olacaktım olamadım geçen ay bu ayyıda bilmiyorum size bişey soracam 2 gün var adetime yarın kızı hastaneye götürecem kendimde bete yapsam çıkarmı acam bilgi verin
internette de satılıyor baktın mı ?
canım gece benimde böyle tüm gün su içiyoruz yemekler gaz yapıyor vs. ama sabah dümdüzüm. sen sabahları da mı böylesin?
canım benim beyazlarım var boyatmıyorum , ruj şeklinde olandan kullanırım acil durumlarda. golden rose marka. çok güzel kapatıytor, ama elin saçına gitse yanlışlıkla, elini boyar. yatarken yastığı boyar. yıkayınca çıkıyor ama boyuyor.
canım ilk gebeliğimde bende de 9. haftada idrar yolu enfeksiyonu çıktı. monrol ve 5 adet 1000lik antibiyotik içtim amoklavin idi galiba adı. tam 4 doktora danıştım . hepsi içmen gerek dedi. enfeksiyon ilerler böbreğine sıçrarsa hem gebeliğin riske girer hem sen böbrek hastası olursun allah muhafaza diye korkuttu doktorum ve içtim. şükür bebeğim sağlıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?